Movies News

5 Καλύτερες ταινίες που όλοι βλέπουμε κάθε χρόνο στις διακοπές των Χριστουγέννων

“Home Alone”

Πείτε μου ταινία που φωνάζει περισσότερο “Χριστούγεννα” από το Home Alone.  Οποιοσδήποτε πει ότι υπάρχει χρονιά που δεν την έχει δει ή δεν την έχει πετύχει τουλάχιστον στην τηλεόραση, λέει ψέματα.

Το Home Alone, λοιπόν, ή αλλιώς, «Μόνος στο Σπίτι» στα ελληνικά, είναι μια από τις ταινίες που προβάλλονται κάθε Χριστούγεννα στην ελληνική TV.

Ο Kevin, ένα άτακτο μικρό παιδάκι, κατηγορείται από τα ξαδέρφια του ότι έκανε μια ζημιά στο οικογενειακό τραπέζι με τα 7203989 (περίπου) άτομα, το βράδυ, μια μέρα πριν φύγουν για διακοπές όλοι μαζί. Εξ αιτίας της ζημιάς η μητέρα του τον κλειδώνει στο πατάρι και το πρωί τον ξεχνάνε. Ναι, πολύ υπεύθυνοι γονείς. Ξυπνάει ο Κέβιν, βλέπει ότι είναι μόνος του, το συνειδητοποιεί και εκεί είναι που ξεκινάει η περιπέτειά του. Κλέφτες προσπαθούν να κλέψουν το σπίτι, ο Κέβιν βάζει παγίδες παντού, οι γονείς του τον ψάχνουν, γενικά ωραία πράγματα.

“Elf”

Ο Μπάντι, ήταν μωρό όταν χώθηκε στο σάκο του Αι-Βασίλη, ταξίδεψε μαζί του στον Βόρειο Πόλο και μεγάλωσε με τα ξωτικά. Όταν ενηλικιώνεται, (και γίνεται 250 μέτρα δε σχέση με τα άλλα ξωτικά) ζητάει από τον Άγιο Βασίλη, να πάει στη Νέα Υόρκη για να βρει τον βιολογικό του πατέρα.

“Dr. Seuss’ How the Grinch Stole Christmas”

Ο Grinch είναι ένα άκαρδο, πράσινο πραγματάκι, που μισεί τα Χριστούγεννα και αποφασίζει να ξεγελάσει το πνεύμα των Χριστουγέννων.

“Home Alone 2: Lost in New York.”

Ο Κέβιν ξανά, αυτή τη φορά χάνεται στο αεροδρόμιο και καταλήγει μόνος του, χαμένος στη Νέα Υόρκη.

Αγαπημένη η σκηνή που η μαμά συνειδητοποιεί ότι ο Κέβιν δεν είναι μαζί τους στο αεροδρόμιο.

“Polar Express”

Ένα παιδάκι που δεν ξέρει αν πιστεύει στα Χριστούγεννα και στον Άγιο Βασίλη, μπαίνει στο μαγικό Πολικό Εξπρές για να ταξιδέψει μέχρι τη χώρα των παιχνιδιών. Το εντυπωσιακό σε αυτή την ταινία είναι ότι είναι γυρισμένη με πραγματικούς ηθοποιούς, όπως ο Τομ Χάνκς, που στη συνέχεια πέρασε από ψηφιακή επεξεργασία για να γίνει κινούμενο σχέδιο.

Είμαι σίγουρη ότι όλοι τις έχετε δει τις παραπάνω ταινίες. Ωστόσο αν ανήκετε στο 0,00001% που υπάρχει περίπτωση να μην τις έχει δει, δεν ξέρω τι κάνετε ακόμα εδώ, ούτε πως περνούσατε τόσα χρόνια τις διακοπές των Χριστουγέννων.

Καλές Γιορτές <3

Xara

Xara

Σχετικά με τον συγγραφέα

Αφήστε ένα σχόλιο

You may also like

Apple iPad News

Το OLED iPad Air 2022 δεν θα έχει οθόνη Samsung

  • 10 Οκτωβρίου, 2021
Η Apple έριξε άκυρο στην Samsung για την χρήση μιας οθόνης OLED, για ένα επερχόμενο iPad Air 10,9 ιντσών, σύμφωνα
Apple News

Κίνδυνος με λειτουργία “Απώλειας” των AirTags

  • 10 Οκτωβρίου, 2021
Η ‘’Λειτουργία απώλεια’’ του AirTag, που επιτρέπει σε οποιονδήποτε έχει iPhone, να σαρώνει ένα χαμένο AirTag για να εντοπίσει τα