AirPods Apple News

Kuo: AirPods Pro 2 με υποστήριξη Lossless και θήκη φόρτισης που εκπέμπει ήχο

Τα AirPods Pro δεύτερης γενιάς της Apple θα διαθέτουν υποστήριξη για Lossless ήχο και θήκη φόρτισης που μπορεί να εκπέμπει ήχο για σκοπούς παρακολούθησης τοποθεσίας, σύμφωνα με τον αναλυτή της Apple Ming-Chi Kuo.

Σε ένα σημείωμα προς τους επενδυτές, που ανακάλυψαν στο MacRumors, ο Kuo εξήγησε ότι η δεύτερη γενιά AirPods Pro θα διαθέτει νέους λόγους που θα οδηγήσουν σε ζήτηση, συμπεριλαμβανομένης της υποστήριξης για ήχο Apple Lossless (ALAC) και μια θήκη φόρτισης που οι χρήστες μπορούν να ενεργοποιήσουν έναν ήχο για να δηλώσει τη θέση της.

Φαίνεται πιθανό ότι αυτή η θήκη φόρτισης που εκπέμπει ήχο θα ενσωματωθεί στην εφαρμογή Find My, παρόμοια με τον τρόπο με τον οποίο οι χρήστες μπορούν αυτήν τη στιγμή να εκπέμπουν έναν ήχο από τα μεμονωμένα AirPods τους μέσα στη θήκη για να βοηθήσουν στην εύρεση τους. Αυτό συνδυάζεται με υποτιθέμενες φωτογραφίες των AirPods Pro επόμενης γενιάς που διέρρευσαν, το οποίο έδειχνε μια θήκη φόρτισης με οπές ηχείων για να εκπέμπει ήχο, επιτρέποντας στα ακουστικά και τη θήκη να βρίσκονται χωριστά.

Όλα τα τρέχοντα προϊόντα AirPods της Apple, συμπεριλαμβανομένων των AirPods τρίτης γενιάς, ‌AirPods Pro‌ και AirPods Max, δεν υποστηρίζουν ήχο Lossless. Αυτό συμβαίνει επειδή τα AirPods αναπαράγουν ήχο μέσω Bluetooth, περιορίζοντάς τα στον κωδικοποιητή AAC. Τα αρχεία Apple Lossless Audio Codec υψηλότερης ποιότητας μπορεί να χρειαστεί την μετάδοση απευθείας σε AirPods για να παρακάμψουν το Bluetooth και να επιτρέψουν μια εμπειρία ακρόασης χωρίς απώλειες, αλλά είναι πιθανό η Apple να αναπτύξει μια εναλλακτική λύση.

Ο Kuo επανέλαβε επίσης ότι τα ακουστικά επόμενης γενιάς θα έχουν νέο σχεδιασμό και θα κυκλοφορήσουν το τέταρτο τρίμηνο του 2022, κάτι που είναι λίγο αργότερα από την πρόβλεψη για το τρίτο τρίμηνο που προτείνουν άλλες φήμες. Ο Kuo εξακολουθεί να πιστεύει ότι τα AirPods ενδέχεται να υποστηρίζουν λειτουργίες παρακολούθησης της υγείας στο μέλλον, αλλά δεν συσχέτισε άμεσα αυτή τη φήμη με το AirPods Pro δεύτερης γενιάς.

Dimigeo

Dimigeo

Σχετικά με τον συγγραφέα

Dimigeo ο συνήθης ύποπτος, Owner και διαχειριστής της σελίδας dimigeo.gr, αλλά και όλων των social που θα βρείς κάτω. Φανατικός με την εταιρία που μισούμε και αγαπάμε, αυτή με το δαγκωμένο μήλο. Ελα τωρα αλήθεια περίμενες να γράψω περιγραφή για εμένα...

Αφήστε ένα σχόλιο

You may also like

Apple Mac

Τα Mac ενδέχεται να έχουν “Λειτουργία υψηλής ισχύος”

  • 10 Οκτωβρίου, 2021
Με την τελευταία έκδοση beta του macOS Monterey για τους προγραμματιστές φαίνεται να υπάρχει μία Λειτουργία υψηλής ισχύος” που θα
Apple iPad News

Το OLED iPad Air 2022 δεν θα έχει οθόνη Samsung

  • 10 Οκτωβρίου, 2021
Η Apple έριξε άκυρο στην Samsung για την χρήση μιας οθόνης OLED, για ένα επερχόμενο iPad Air 10,9 ιντσών, σύμφωνα