Apple iOS

Το «Harry Potter: Wizards Unite» για iOS καταργήθηκε πλέον επίσημα

Το πολυαναμενόμενο παιχνίδι Harry Potter: Wizards Unite, το οποίο κυκλοφόρησε το 2019, διακόπτεται επίσημα από τη Niantic.

Τον Νοέμβριο, ο κατασκευαστής του Pokémon Go ανακοίνωσε σε μια ανάρτηση ιστολογίου ότι το Harry Potter: Wizards Unite θα αφαιρεθεί από το App Store, το Google Play και το Galaxy Store στις 6 Δεκεμβρίου 2021 –κάτι που συνέβη– και σήμερα το παιχνίδι είναι πλέον επίσημα κλειστό. που σημαίνει ότι δεν μπορείτε πλέον να παίξετε.

Να τι είπε τότε η Niantic:

Όταν λανσάραμε το Harry Potter: Wizards Unite, το όραμά μας ήταν να επιτρέψουμε στους παίκτες να βιώσουν τον κόσμο των μάγων ακριβώς στο πραγματικό περιβάλλον τους καθώς έβγαιναν έξω και εξερευνούσαν τις γειτονιές τους. Με τα χρόνια, εκατομμύρια μάγισσες και μάγοι σε όλο τον κόσμο έχουν ξεκινήσει περιπέτειες στον πραγματικό κόσμο, ενωμένοι για να κρατήσουν τη μαγεία κρυμμένη στον κόσμο των μάγων ενώ ενώνουν τις δυνάμεις τους για να αντιμετωπίσουν το The Unforgivable. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, οι παίκτες δούλεψαν επίσης μαζί με την Ερμιόνη και τον Χάρι ως μέρος του Statute of Secrecy Task Force για να ξετυλίξουν το μυστήριο πίσω από την εξαφάνιση των London Five και τώρα είναι στα πρόθυρα να βάλουν ένα τέλος στο Calamity.

Εάν έχετε το Harry Potter: Wizards Unite στο iPhone σας, αυτό είναι το μήνυμα που θα λάβετε:

 Μάγοι και μάγισσες

Απολαύσαμε την περιπέτεια μαζί σας τα τελευταία χρόνια. Μαζί βοηθήσαμε να κρατήσουμε τη μαγεία κρυμμένη με ασφάλεια στον κόσμο των μάγων και ενώσαμε τις δυνάμεις μας για να ξετυλίξουμε το μυστήριο της Καταστροφής. Πήραμε τη δύσκολη απόφαση να κλείσουμε το Harry Potter: Wizards Unite από τις 31 Ιανουαρίου 2022. Ευχαριστούμε που ήσασταν μαζί μας σε αυτό το ταξίδι.

– Η ομάδα The Harry Potter: Wizards Unite

Πέρυσι, η Niantic ανακοίνωσε επίσης τις πολιτικές της σχετικά με το νόμισμα εντός του παιχνιδιού, τις επιστροφές χρημάτων και τι θα συνέβαινε αν ο παίκτης εξακολουθούσε να είχε την εφαρμογή εγκατεστημένη στο iPhone του όταν το παιχνίδι έκλεινε οριστικά. Τον Δεκέμβριο, η Niantic απενεργοποίησε τη δυνατότητα πραγματοποίησης αγορών εντός εφαρμογής, η εταιρεία είπε ότι δεν θα επιστρέψει χρήματα στους παίκτες «εκτός εάν απαιτείται διαφορετικά από τη νομοθεσία» και «σε παίκτες που εξακολουθούν να έχουν εγκαταστήσει το παιχνίδι μετά από αυτήν την ημερομηνία [31 Ιανουαρίου 2022 ] δεν θα μπορεί να παίξει.”

Ακόμη και με αυτό το παιχνίδι Χάρι Πότερ που διακόπηκε, οι χρήστες εξακολουθούν να μπορούν να επωφεληθούν από άλλες εφαρμογές της Niantic, για παράδειγμα, την επιτυχία της Pokémon Go, το παιχνίδι Pikmin που κυκλοφόρησε πρόσφατα και, σύντομα, μια νέα περιπέτεια Transformers στην επαυξημένη πραγματικότητα.

Dimigeo

Dimigeo

Σχετικά με τον συγγραφέα

Dimigeo ο συνήθης ύποπτος, Owner και διαχειριστής της σελίδας dimigeo.gr, αλλά και όλων των social που θα βρείς κάτω. Φανατικός με την εταιρία που μισούμε και αγαπάμε, αυτή με το δαγκωμένο μήλο. Ελα τωρα αλήθεια περίμενες να γράψω περιγραφή για εμένα...

Αφήστε ένα σχόλιο

You may also like

Apple Mac

Τα Mac ενδέχεται να έχουν “Λειτουργία υψηλής ισχύος”

  • 10 Οκτωβρίου, 2021
Με την τελευταία έκδοση beta του macOS Monterey για τους προγραμματιστές φαίνεται να υπάρχει μία Λειτουργία υψηλής ισχύος” που θα
Apple iPad News

Το OLED iPad Air 2022 δεν θα έχει οθόνη Samsung

  • 10 Οκτωβρίου, 2021
Η Apple έριξε άκυρο στην Samsung για την χρήση μιας οθόνης OLED, για ένα επερχόμενο iPad Air 10,9 ιντσών, σύμφωνα