AirPods Apple News

Η Gucci κυκλοφορεί θήκη 980 $ για 549 $ AirPods Max

Αν δεν ήσασταν λάτρης της Smart Case της Apple που συνοδεύεται από το AirPods Max, η κορυφαία μάρκα πολυτελείας Gucci είναι εδώ για εσάς με τη δική της θήκη για τα ακουστικά με τιμή 980 $.

Το “Ophidia case for ‌AirPods Max” της Gucci είναι μια διαδικτυακή αποκλειστικότητα που συνδυάζει “vintage και μοντέρνο χάρη στα σχεδιαστικά στοιχεία εμπνευσμένα απο την ίδια. Παίζοντας με την αντίθεση μεταξύ του παρελθόντος και του παρόντος, το εσωτερικό του αξεσουάρ τυπώνεται η λέξη “Hodiernum” – που στα λατινικά σημαίνει «ανήκω στη σημερινή μέρα».

Η Gucci λέει ότι η θήκη είναι κατασκευασμένη από φιλικά προς το περιβάλλον υλικά, διαθέτει λουράκι ώμου, καφέ δερμάτινες λεπτομέρειες και κουμπί που κουμπώνει για να ασφαλίζει τα AirPods Max στη θέση τους. Όπως πολλά αξεσουάρ AirPods Max‌, η θήκη του Gucci εκθέτει τον βραχίονα των AirPods Max που επιτρέπει την εύκολη μεταφορά.

Τα AirPods Max κοστίζουν 550 $, που σημαίνει ότι η θήκη της Gucci είναι σχεδόν διπλάσιο από το κόστος του προϊόντος για το οποίο έχει σχεδιαστεί. Η Gucci προσφέρει επίσης μια άλλη θήκη για τυπικά ακουστικά που κοστίζει 920 $, αλλά δεν έχει σχεδιαστεί ειδικά για το AirPods Max.

Dimigeo

Dimigeo

Σχετικά με τον συγγραφέα

Dimigeo ο συνήθης ύποπτος, Owner και διαχειριστής της σελίδας dimigeo.gr, αλλά και όλων των social που θα βρείς κάτω. Φανατικός με την εταιρία που μισούμε και αγαπάμε, αυτή με το δαγκωμένο μήλο. Ελα τωρα αλήθεια περίμενες να γράψω περιγραφή για εμένα...

Αφήστε ένα σχόλιο

You may also like

Apple Mac

Τα Mac ενδέχεται να έχουν “Λειτουργία υψηλής ισχύος”

  • 10 Οκτωβρίου, 2021
Με την τελευταία έκδοση beta του macOS Monterey για τους προγραμματιστές φαίνεται να υπάρχει μία Λειτουργία υψηλής ισχύος” που θα
Apple iPad News

Το OLED iPad Air 2022 δεν θα έχει οθόνη Samsung

  • 10 Οκτωβρίου, 2021
Η Apple έριξε άκυρο στην Samsung για την χρήση μιας οθόνης OLED, για ένα επερχόμενο iPad Air 10,9 ιντσών, σύμφωνα