Movies Series

The Royal Treatment: ένα ακόμα κλασικό “Σύγχρονη Σταχτοπούτα” στόρι

Κλασικό σύγχρονη σταχτοπούτα στόρι με λίγη αποτυχία και πολύ κρίντζ.

Συγγνώμη ξεκίνησα λίγο απότομα. Πάμε ξανά.

 

Το Royal Treatment είναι μια ταινία στην οποία πρωταγωνιστεί η Laura Marano και ο Mena Massoud και βγήκε στο Netflix στις 20 Ιανουαρίου του 2022 (καλά ξεκίνησε το νέο έτος).

Ουσιαστικά η πρωταγωνίστρια, Izzy, είναι μια κομμώτρια που δουλεύει σε ένα μικρό κομμωτήριο της Νέας Υόρκης. Είναι πολύ αγαπητή σε όλους και την ξέρουν όλοι στη γειτονιά, αλλά το θέμα είναι ότι είναι σπαστικά αγαπητή (γνώμη μου). Δεν μπορώ να το εξηγήσω αλλιώς. Άμα το δείτε θα καταλάβετε.

 

Anyway, ο Πρίγκιπας της Λιβάνια, Τόμας, ζητάει από τον βοηθό του να του κλείσει ραντεβού για κούρεμα, ο βοηθός παίρνει καταλάθος στο κομμωτήριο της Izzy και της προσφέρει 500 δολάρια για να κουρέψει τον πρίγκιπα. Εκείνη πάει στο ξενοδοχείο και νευριάζει με τον τρόπο που συμπεριφέρεται η βοηθός του Τόμας στην καμαριέρα και με το γεγονός ότι ο πρίγκιπας δεν λέει τίποτα και απλά τους βρίζει όλους και σηκώνεται και φεύγει, like RUDE.

 

Τέλος πάντων ο πρίγκιπας πάει από το κομμωτήριό της για να του τελειώσει το κούρεμα που το άφησε μισό, (αντί να της κάνει… περιοριστικά μέτρα ξέρω γω). Και ναι, πολύ λογικό να κουβαληθεί ολόκληρος πρίγκιπας σε ένα μικρό κομμωτήριο.

 

Μετά, μαθαίνουν ότι καμία κομμώτρια και μακιγέρ δεν μπορεί να αναλάβει τον βασιλικό γάμο και ο πρίγκιπας, προφανώς και προτείνει την Izzy και τις τρελές φίλες της. Αυτές έρχονται και.. ειλικρινά η συνέχεια είναι ότι πιο κλισέ υπάρχει σε ταινία.

Όλες οι ταινίες σταχτοπούτα στιλ έχουν ειλικρινά το ίδιο τέλος. Ζω για τη στιγμή που θα βγει μια ταινία τέτοιου στιλ που δεν θα είναι τόσο αναμενόμενη.

Δεν θα πω να μην τη δείτε. Δείτε τη για να συμφωνήσετε μαζί μου. 🙂

Νεύριασα τώρα που το θυμήθηκα. Νιώθω σαν τον Μάκη αυτή τη στιγμή, «της βάζω μισό αστέρι με το ζόρι, απορώ πως πήρε όσκαρ αυτή η ταινία.

 

Αυτά από εμένα. Αντίο <3

Xara

Xara

Σχετικά με τον συγγραφέα

Αφήστε ένα σχόλιο

You may also like

News Series

Ας κράξουμε λίγο το Squid Game που λάτρεψαν όλοι

  • 14 Οκτωβρίου, 2021
Ειλικρινά, άμα δω έστω και ένα ακόμα meme με το παιχνίδι του χταποδιού, του καλαμαριού, του δεινόσαυρου, πώς στο καλό
News Series

Kissing booth 3 άξιζε ο κόπος αναμονής ;

  • 17 Οκτωβρίου, 2021
Netflix μια λέξη χίλιες εικόνες, (see what I did there? Κανονικά είναι μια εικόνα χίλιες λέξεις αλλά το άλλαξα- χα