Apple iOS iPad

WWDC 2022 έρχεται το iOS 16 τι γνωρίζουμε

Το 2021, η Apple έστειλε ψηφιακές προσκλήσεις για το 32ο Παγκόσμιο Συνέδριο προγραμματιστών της στα τέλη Μαρτίου. Δεδομένου ότι ένα εξ ολοκλήρου ψηφιακό συνέδριο αναμένεται να πραγματοποιηθεί ξανά φέτος και όχι μια προσωπική εκδήλωση, θα μπορούσαμε να δούμε την Apple να στέλνει προσκλήσεις την επόμενη εβδομάδα.

Η Apple πέρυσι έστειλε προσκλήσεις σε προγραμματιστές και τον Τύπο για το WWDC στις 30 Μαρτίου, με τις ημερομηνίες του συνεδρίου να είναι από τις 7 Ιουνίου έως τις 11 Ιουνίου. Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου, η Apple ανακοίνωσε iOS 15 και iPadOS 15, macOS Monterey, watchOS 8 και άλλα.

Η Apple συνήθιζε να πραγματοποιεί το Παγκόσμιο Συνέδριο Προγραμματιστών της στο Συνεδριακό Κέντρο McEnery στο Σαν Χοσέ της Καλιφόρνια, αλλά από το 2020, όλες οι εκδηλώσεις της Apple είναι ψηφιακές χωρίς προσωπική παρουσία. Δεν είναι σαφές πότε μπορεί να είναι η επόμενη προσωπική εκδήλωση της Apple, αλλά είναι πιθανό να μην είναι το WWDC τον ερχόμενο Ιούνιο.

Κατά τη διάρκεια του WWDC, η Apple θα ανακοινώσει τα iOS 16 και iPadOS 16, macOS 13, watchOS 9 και πιθανώς κάποιο νέο υλικό. Η Apple ανακοίνωσε για τελευταία φορά υλικό κατά τη διάρκεια του WWDC το 2019, όταν αποκάλυψε τα Mac Pro και Pro Display XDR. Η Apple εργάζεται σε μια ενημερωμένη έκδοση του ‌Mac Pro‌ με επεξεργαστή Apple, το οποία θα μπορούσε να ανακοινωθεί κατά τη διάρκεια του WWDC.

Dimigeo

Dimigeo

Σχετικά με τον συγγραφέα

Dimigeo ο συνήθης ύποπτος, Owner και διαχειριστής της σελίδας dimigeo.gr, αλλά και όλων των social που θα βρείς κάτω. Φανατικός με την εταιρία που μισούμε και αγαπάμε, αυτή με το δαγκωμένο μήλο. Ελα τωρα αλήθεια περίμενες να γράψω περιγραφή για εμένα...

Αφήστε ένα σχόλιο

You may also like

Apple Mac

Τα Mac ενδέχεται να έχουν “Λειτουργία υψηλής ισχύος”

  • 10 Οκτωβρίου, 2021
Με την τελευταία έκδοση beta του macOS Monterey για τους προγραμματιστές φαίνεται να υπάρχει μία Λειτουργία υψηλής ισχύος” που θα
Apple iPad News

Το OLED iPad Air 2022 δεν θα έχει οθόνη Samsung

  • 10 Οκτωβρίου, 2021
Η Apple έριξε άκυρο στην Samsung για την χρήση μιας οθόνης OLED, για ένα επερχόμενο iPad Air 10,9 ιντσών, σύμφωνα