News Tech

Picture-in-picture διατίθεται σε όλους τους χρήστες YouTube TV

Η υποστήριξη Picture-in-picture διατίθεται σε όλους τους χρήστες YouTube TV που διαθέτουν συσκευή iOS 15, ανακοίνωσε σήμερα η ομάδα του YouTube TV στο Twitter.

Όταν παρακολουθούν περιεχόμενο YouTube TV, οι χρήστες μπορούν να σύρουν προς τα πάνω από το κάτω μέρος της οθόνης για να επιστρέψουν στην Αρχική οθόνη, με το περιεχόμενο να συνεχίζει να αναπαράγεται σε ένα μικρό παράθυρο εικόνας με την εικόνα να μπορεί να προσαρμοστεί. Με την υποστήριξη αυτή, οι χρήστες YouTube TV μπορούν να παρακολουθούν περιεχόμενο ενώ συνεχίζουν να κάνουν άλλα πράγματα στο iPhone ή το iPad κάτι το οποίο μέχρι σήμερα δεν γινόταν από την επίσημη εφαρμογή του YouTube σε όλους, παρά μόνο στους premium χρήστες, αυτούς που έδιναν συνδρομή.

Η Google δοκίμασε επίσης τη λειτουργία “Picture-in-picture” για τυπικό περιεχόμενο YouTube με τους premium συνδρομητές της, αλλά η δυνατότητα δεν έχει ακόμη κυκλοφορήσει πέρα ​​από αυτούς που έχουν συνδρομή, η τιμή της οποίας είναι 11,99 $ στις ΗΠΑ Η Google, ωστόσο, είπε ότι σχεδιάζει να ξεκινήσει την υποστήριξη Picture-in-picture για όλους τους χρήστες του YouTube στο εγγύς μέλλον.
Με το YouTube TV να υποστηρίζει επίσημα τη λειτουργία Picture-in-picture, είναι πιθανό η Google να επεκτείνει σύντομα τη λειτουργία και στο YouTube.

Dimigeo

Dimigeo

Σχετικά με τον συγγραφέα

Dimigeo ο συνήθης ύποπτος, Owner και διαχειριστής της σελίδας dimigeo.gr, αλλά και όλων των social που θα βρείς κάτω. Φανατικός με την εταιρία που μισούμε και αγαπάμε, αυτή με το δαγκωμένο μήλο. Ελα τωρα αλήθεια περίμενες να γράψω περιγραφή για εμένα...

Αφήστε ένα σχόλιο

You may also like

Apple iPad News

Το OLED iPad Air 2022 δεν θα έχει οθόνη Samsung

  • 10 Οκτωβρίου, 2021
Η Apple έριξε άκυρο στην Samsung για την χρήση μιας οθόνης OLED, για ένα επερχόμενο iPad Air 10,9 ιντσών, σύμφωνα
Apple News

Κίνδυνος με λειτουργία “Απώλειας” των AirTags

  • 10 Οκτωβρίου, 2021
Η ‘’Λειτουργία απώλεια’’ του AirTag, που επιτρέπει σε οποιονδήποτε έχει iPhone, να σαρώνει ένα χαμένο AirTag για να εντοπίσει τα