AirTags Apple

Η Apple κυκλοφορεί ενημέρωση για τα AirTag

Η Apple κυκλοφόρησε μια νέα ενημέρωση υλικολογισμικού σχεδιασμένη για τα AirTag. Το ανανεωμένο υλικολογισμικό έχει αριθμό έκδοσης 1A301, ενώ το παλιό είχε 1A291.

Δεν υπάρχουν πληροφορίες για το ποιες νέες δυνατότητες θα μπορούσε να προσθέσει το λογισμικό αυτή τη στιγμή, καθώς η Apple δεν έχει εχει πει κάτι επίσημη.

Δεν είναι δυνατό να επιβληθεί μια ενημέρωση AirTag, καθώς δεν είναι μια διαδικασία που γίνεται over-the-air μέσω ενός συνδεδεμένου iPhone, αλλά γίνεται αυτόματα χωρίς να κάνετε κάτι. Για να βεβαιωθείτε ότι θα πραγματοποιηθεί η ενημέρωση, μπορείτε να έχετε το AirTag σας στην εμβέλεια του iPhone σας. Μπορείτε να ελέγξετε την τρέχουσα έκδοση υλικολογισμικού AirTag μέσω της εφαρμογής Find My, με τις οδηγίες παρακάτω:

1. Ανοίγουμε την εφαρμογή find my

2. Επιλέγουμε items (αντικείμενα)

 

 

3. Επιλέγουμε το AirTag που θελουμε

 

4. Πατάμε επάνω στο όνομα και μας εμφανίζει το υλικολογισμικό

5. εκεί κοιτάμε τα 3 τελευταία ψηφία μετά την τέλεια, .291 είναι η έκδοση που έχουμε τώρα και περιμένουμε την .301

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Apple σχεδιάζει να παρέχει αυτό το υλικολογισμικό σε κυλιόμενη βάση, επομένως δεν πρόκειται να το δουν όλοι αμέσως. Το 1% των χρηστών του AirTag θα το λάβει σήμερα, το 10% στις 3 Μαΐου, το 25% στις 9 Μαΐου και θα είναι πλήρως ζωντανό σε όλους στις 13 Μαΐου.

Αυτό το κλιμακωτό χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας επιτρέπει στην Apple να βεβαιωθεί ότι η ενημέρωση υλικολογισμικού λειτουργεί όπως προβλεπόταν προτού παρασχεθεί σε όλους τους χρήστες.

Dimigeo

Dimigeo

Σχετικά με τον συγγραφέα

Dimigeo ο συνήθης ύποπτος, Owner και διαχειριστής της σελίδας dimigeo.gr, αλλά και όλων των social που θα βρείς κάτω. Φανατικός με την εταιρία που μισούμε και αγαπάμε, αυτή με το δαγκωμένο μήλο. Ελα τωρα αλήθεια περίμενες να γράψω περιγραφή για εμένα...

Αφήστε ένα σχόλιο

You may also like

Apple Mac

Τα Mac ενδέχεται να έχουν “Λειτουργία υψηλής ισχύος”

  • 10 Οκτωβρίου, 2021
Με την τελευταία έκδοση beta του macOS Monterey για τους προγραμματιστές φαίνεται να υπάρχει μία Λειτουργία υψηλής ισχύος” που θα
Apple iPad News

Το OLED iPad Air 2022 δεν θα έχει οθόνη Samsung

  • 10 Οκτωβρίου, 2021
Η Apple έριξε άκυρο στην Samsung για την χρήση μιας οθόνης OLED, για ένα επερχόμενο iPad Air 10,9 ιντσών, σύμφωνα