Uncategorized

Οι προμηθευτές στο Ταϊβάν δίνουν προτεραιότητα στα iPhone 13

Η έντονη ζήτηση iPhone 13 στο Ταϊβάν και την Κίνα οδήγησε τους ταϊβανέζους προμηθευτές εξαρτημάτων, να δώσουν προτεραιότητα στις γραμμές παραγωγής της Apple έναντι της ανταγωνιστικής Samsung και πολλών Κινέζων κατασκευαστών κινητών, σύμφωνα με νέα της DigiTimes.

iPhone-13-Feature-Blue.jpeg

Οι κατασκευαστές VCM (φωνητικών πηνίων), και άλλων εξαρτημάτων των μονάδων φακών που κατασκευάζουν στο Ταϊβάν δίνουν προτεραιότητα στην παραγωγή της Apple, λόγω αυξημένης ζήτησης προπωλήσεων της σειράς iPhone 13 στην Κίνα και στο Ταϊβάν, σύμφωνα με πηγές της βιομηχανίας.


Το άρθρο αναφέρει ότι οι πωλήσεις του τρίτου τριμήνου της Samsung φέτος δεν ανταποκρίθηκαν στις προσδοκίες, ενώ οι Κινέζοι προμηθευτές smartphone, συμπεριλαμβανομένων των Oppo, Vivo και Xiaomi, έχουν υψηλά επίπεδα αποθέματος εξαρτημάτων.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα iPhone της Apple έχουν καταλάβει ένα μεγάλο μέρος του αρχικού μεριδίου αγοράς της Huawei από τότε που χτυπήθηκε από τις κυρώσεις των ΗΠΑ και οι κατασκευαστές εξαρτημάτων στο Ταϊβάν έχουν μεγάλες ελπίδες για τη σειρά iPhone 13.

Αναφορές αναλυτών υποδηλώνουν ότι οι παραγγελίες του iPhone 13 παρουσίασαν ισχυρή πρώιμη ζήτηση, που αποδεικνύει ότι οι μακροχρόνιες εκτιμήσεις παράδοσης είναι αποτέλεσμα της υψηλής ζήτησης και όχι της χαμηλής προσφοράς.

Η Apple προσπαθεί να αυξήσει την αρχική παραγωγή των φετινών μοντέλων iPhone 13 σε 90 εκατομμύρια μονάδες μέχρι το τέλος του έτους, αύξηση έως και 20% σε σχέση με τα 75 εκατομμύρια μονάδες της σειράς iPhone 12 που παρήχθησαν πέρυσι, σύμφωνα με το Bloomberg.

Ειδικότερα, η Κίνα παρουσίασε μεγάλο ενδιαφέρον για την τελευταία κυκλοφορία του iPhone, το οποίο προφανώς προκάλεσε χάος καθώς οι άνθρωποι έσπευσαν σε ένα εμπορικό κέντρο για να αγοράσουν μία από τις συσκευές.

Dimigeo

Dimigeo

Σχετικά με τον συγγραφέα

Dimigeo ο συνήθης ύποπτος, Owner και διαχειριστής της σελίδας dimigeo.gr, αλλά και όλων των social που θα βρείς κάτω. Φανατικός με την εταιρία που μισούμε και αγαπάμε, αυτή με το δαγκωμένο μήλο. Ελα τωρα αλήθεια περίμενες να γράψω περιγραφή για εμένα...

Αφήστε ένα σχόλιο

You may also like

Uncategorized

Fasion Trends and Li Edelkoort the Culture Shock Special Report

Grursus mal suada faci lisis Lorem ipsum dolarorit ametion consectetur elit. a Vesti at bulum nec odio aea the dumm
Uncategorized

If you went round the world which places could

Grursus mal suada faci lisis Lorem ipsum dolarorit ametion consectetur elit. a Vesti at bulum nec odio aea the dumm