Apple Apple Headset News

Charging Stand για τα νέα γυαλιά της Apple

Η Apple ερευνά έναν καθρέφτη μονής κατεύθυνσης, που θα είναι ένα συστήματα ασύρματης φόρτισης και βάσεις φόρτισης για τα νέα headset, σύμφωνα με τις αιτήσεις διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας που χορηγήθηκαν πρόσφατα.

Σε ένα δίπλωμα ευρεσιτεχνίας που κατατέθηκε στο Γραφείο Διπλωμάτων Ευρεσιτεχνίας και Εμπορικών Σημάτων των Η.Π.Α. που ονομάζεται απλώς “Σύστημα προβολής”, το οποίο εντοπίστηκε για πρώτη φορά από την Patently Apple, η Apple περιγράφει πώς μια συσκευή οθόνης που τοποθετείται στο κεφάλι μπορεί να φορτιστεί ασύρματα μέσω επαγωγικών πηνίων που τοποθετούνται μέσα στους ιμάντες που θα δένουν τα γυαλιά με το κεφάλι.

Η Apple εξηγεί πώς η ρυθμιζόμενη ζώνη του headset, μπορεί να περιέχει έναν αριθμό πηνίων, αποθήκευσης ενέργειας ή την μπαταρία της συσκευής. Το δέσιμο στο κεφάλι συνεχίζει να λειτουργεί όπως αναμενόταν, με ρυθμιζόμενη αριστερή και δεξιά πλευρά για να εφαρμόζει σωστά στο πρόσωπο του χρήστη. Η Apple αναλύει επίσης ξεχωριστές λειτουργίες φόρτισης για να επιτρέπεται η ασύρματη φόρτιση, ακόμη και όταν ο χρήστης φοράει τα ακουστικά.


Το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας περιγράφει μια “συσκευή τροφοδοσίας” που συνοδεύει το σετ headset, συμπεριλαμβανομένης μιας βάσης που συνδέεται με ένα πηνίο μετάδοσης. Υπάρχουν 2 εκδοχές φόρτισης, η πρώτη συσκευή τροφοδοσίας είναι μια βάση φόρτισης για να κρεμάσετε τα ακουστικά από το λουράκι, ενώ η δεύτερη είναι μια επίπεδη βάση φόρτισης για να τοποθετήσετε απλά τα ακουστικά στην κορυφή.

Σε μια άλλη κατάθεση διπλώματος ευρεσιτεχνίας που χορηγήθηκε νωρίτερα αυτή την εβδομάδα με τίτλο “Electronic device with infrared transparent one-way mirror,” σε απλή μετάφραση “Ηλεκτρονική συσκευή με υπέρυθρο διαφανή μονόδρομου καθρέφτη”, η Apple περιγράφει πώς μια συσκευή προβολής που τοποθετείται στο κεφάλι το headset δηλαδή, μπορεί να έχει φινίρισμα καθρέφτη, όπως μερικά γυαλιά ηλίου ή γυαλιά σκι. Ο καθρέφτης επιτρέπει στα οπτικά εξαρτήματα στην εσωτερική περιοχή, όπως οι κάμερες και οι αισθητήρες υπερύθρων, να λειτουργούν σωστά, αλλά να κρύβονται και από την εξωτερική πλευρά του headset.


Τα φημολογούμενα ακουστικά μικτής πραγματικότητας της Apple είναι συχνά το επίκεντρο των καταθέσεων διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας της εταιρείας, με προηγούμενα διπλώματα ευρεσιτεχνίας που περιλαμβάνουν συσκευή ελέγχου που τοποθετείται στα δάχτυλα, ρυθμιζόμενους φακούς, παρακολούθηση ματιών, ακόμη και λογισμικό. Αν και οι αιτήσεις για διπλώματα ευρεσιτεχνίας δεν μπορούν να θεωρηθούν απτές αποδείξεις για το ακριβές υλικό που σχεδιάζει να πουλήσει η Apple, είναι δύσκολο να δούμε τον τρόπο με τον οποίο ο μεγάλος αριθμός καταθέσεων διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας της εταιρείας μπορεί να ταιριάζει στη μεγαλύτερη εικόνα γύρω από το φημολογούμενο έργο ακουστικών της.

Στα τέλη του περασμένου έτους, οι αναλυτές της Morgan Stanley σημείωσαν ότι το χαρτοφυλάκιο πατεντών της Apple που σχετίζονται με ακουστικά μικτής πραγματικότητας αντικατοπτρίζει τώρα την κλίμακα του χαρτοφυλακίου διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας της εταιρείας που σχετίζονται με έξυπνα ρολόγια ακριβώς πριν από την κυκλοφορία του Apple Watch, υποδεικνύοντας ότι η συσκευή μπορεί να “πλησιάζει πιο σύντομα από όσο περιμένουμε.”

Dimigeo

Dimigeo

Σχετικά με τον συγγραφέα

Dimigeo ο συνήθης ύποπτος, Owner και διαχειριστής της σελίδας dimigeo.gr, αλλά και όλων των social που θα βρείς κάτω. Φανατικός με την εταιρία που μισούμε και αγαπάμε, αυτή με το δαγκωμένο μήλο. Ελα τωρα αλήθεια περίμενες να γράψω περιγραφή για εμένα...

Αφήστε ένα σχόλιο

You may also like

Apple Mac

Τα Mac ενδέχεται να έχουν “Λειτουργία υψηλής ισχύος”

  • 10 Οκτωβρίου, 2021
Με την τελευταία έκδοση beta του macOS Monterey για τους προγραμματιστές φαίνεται να υπάρχει μία Λειτουργία υψηλής ισχύος” που θα
Apple iPad News

Το OLED iPad Air 2022 δεν θα έχει οθόνη Samsung

  • 10 Οκτωβρίου, 2021
Η Apple έριξε άκυρο στην Samsung για την χρήση μιας οθόνης OLED, για ένα επερχόμενο iPad Air 10,9 ιντσών, σύμφωνα