Apple Apple Watch

Kuo: θερμοκρασία σώματος θα μετράει το Apple Watch series 8

Η Apple ακύρωσε τα σχέδια να προσθέσει έναν αισθητήρα θερμοκρασίας σώματος στο Apple Watch Series 7, αλλά η δυνατότητα θα μπορούσε να έρθει στο Apple Watch Series 8, σύμφωνα με τον έγκριτο αναλυτή Ming-Chi Kuo.

Σε μια σειρά από tweets, ο Kuo εξήγησε ότι η Apple αρχικά σκόπευε να προσφέρει μια δυνατότητα μέτρησης της θερμοκρασίας του σώματος με τα μοντέλα Apple Watch Series 7, αλλά η εταιρεία εγκατέλειψε τα σχέδια όταν ο αλγόριθμος θερμοκρασίας σώματος που είχε αναπτύξει απέτυχε να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις πριν η συσκευή εισέλθει στη φάση δοκιμών επικύρωσης μηχανικής (EVT) πέρυσι.

 

Ο Kuo πιστεύει ότι το επερχόμενο Apple Watch Series 8 θα μπορούσε να διαθέτει μέτρηση της θερμοκρασίας του σώματος, παρέχοντας ότι «ο αλγόριθμος μπορεί να καλύψει τις υψηλές απαιτήσεις της Apple πριν από τη μαζική παραγωγή».

Τα προβλήματα που αντιμετώπισε η Apple σχετικά με τη μέτρηση της θερμοκρασίας του σώματος υποτίθεται ότι σχετίζονται με το γεγονός ότι η θερμοκρασία του δέρματος ποικίλλει γρήγορα ανάλογα με το περιβάλλον και δεδομένου ότι ένα έξυπνο ρολόι δεν μπορεί να παρακολουθεί τη θερμοκρασία του πυρήνα του σώματος χρησιμοποιώντας υλικό, η λειτουργία εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από έναν αλγόριθμο που παράγει ακριβή αποτελέσματα.

Ο Kuo πρόσθεσε ότι η Samsung αντιμετωπίζει παρόμοιες προκλήσεις με τη μέτρηση της θερμοκρασίας του σώματος, σημειώνοντας ότι το Samsung Galaxy Watch 5 ενδέχεται να μην διαθέτει δυνατότητα παρακολούθησης της θερμοκρασίας του σώματος λόγω αλγοριθμικών περιορισμών.

Τόσο ο Kuo όσο και ο Mark Gurman του Bloomberg έχουν συζητήσει προηγουμένως πώς τα Apple Watches του 2022 ήταν πιθανό να προσφέρουν δυνατότητες παρακολούθησης της θερμοκρασίας του σώματος, αλλά οι φήμες σχετικά με τη λειτουργία έχουν σιωπήσει τον τελευταίο καιρό. Τα σημερινά σχόλια του Kuo φαίνεται να εγείρουν περαιτέρω αμφιβολίες σχετικά με το αν το χαρακτηριστικό θα κάνει όντως το ντεμπούτο του με το Apple Watch Series 8 αργότερα αυτό το έτος.

Dimigeo

Dimigeo

Σχετικά με τον συγγραφέα

Dimigeo ο συνήθης ύποπτος, Owner και διαχειριστής της σελίδας dimigeo.gr, αλλά και όλων των social που θα βρείς κάτω. Φανατικός με την εταιρία που μισούμε και αγαπάμε, αυτή με το δαγκωμένο μήλο. Ελα τωρα αλήθεια περίμενες να γράψω περιγραφή για εμένα...

Αφήστε ένα σχόλιο

You may also like

Apple Mac

Τα Mac ενδέχεται να έχουν “Λειτουργία υψηλής ισχύος”

  • 10 Οκτωβρίου, 2021
Με την τελευταία έκδοση beta του macOS Monterey για τους προγραμματιστές φαίνεται να υπάρχει μία Λειτουργία υψηλής ισχύος” που θα
Apple iPad News

Το OLED iPad Air 2022 δεν θα έχει οθόνη Samsung

  • 10 Οκτωβρίου, 2021
Η Apple έριξε άκυρο στην Samsung για την χρήση μιας οθόνης OLED, για ένα επερχόμενο iPad Air 10,9 ιντσών, σύμφωνα