Apple Watch News

Το Apple Watch Series 8 φημολογείται ότι θα διαθέτει νέο σχεδιασμό

Πληροφορίες από το ShrimpApplePro υποδηλώνουν ότι το Apple Watch Series 8 θα μπορούσε να διαθέτει επίπεδη οθόνη κάτι που φαίνεται να είναι ένα σχέδιο που αρχικά φημολογούνταν για το Apple Watch Series 7.

Στο Twitter, η ShrimpApplePro επικαλέστηκε πηγές που ισχυρίζονται ότι “υπάρχει μια επίπεδη μπροστινή γυάλινη οθόνη” για το Apple Watch. Λέγεται ότι υπάρχει “μεγάλη πιθανότητα ότι είναι το μπροστινό γυαλί για το Apple Watch Series 8” και ενώ δεν υπάρχουν ακόμη σαφείς πληροφορίες σχετικά με το πώς θα μπορούσε να είναι ο συνολικός σχεδιασμός ή ποιο μοντέλο Apple Watch θα μπορούσε να είναι η επίπεδη οθόνη που προορίζεται, φαίνεται εύλογο ότι οι πληροφορίες σχετίζονται με την επίπεδη σχεδίαση του Apple Watch που μοιράστηκε η Prosser πέρυσι.

Τον Μάιο του περασμένου έτους, ο Prosser πρωτοστάτησε σε μια φήμη που ισχυριζόταν ότι η Apple εργαζόταν σε ένα σχέδιο Apple Watch με επίπεδες, τετραγωνισμένες άκρες, το οποίο στη συνέχεια υποστηρίχθηκε από υποτιθέμενες εκδόσεις CAD και άλλες πηγές. Εκείνη την εποχή, ο Prosser πρότεινε ότι ο σχεδιασμός θα μπορούσε να είναι για το Apple Watch Series 7, αλλά προειδοποίησε ότι θα μπορούσε επίσης να είναι και για ένα άλλο μελλοντικό μοντέλο Apple Watch, όπως το Series 8.

Το Apple Watch Series 7 έκανε το ντεμπούτο του τον Σεπτέμβριο του περασμένου έτους με ακόμη πιο στρογγυλεμένο σχέδιο, αλλά οι τελευταίες πληροφορίες του ShrimpApplePro υποδηλώνουν ότι η φημολογούμενη επίπεδη σχεδίαση Apple Watch μπορεί στην πραγματικότητα να προοριζόταν για ένα νέο μοντέλο φέτος. Η ShrimpApplePro πρόσθεσε ότι η επίπεδη οθόνη θα είναι σύντομα έτοιμη για μαζική παραγωγή, πιθανότατα μαζί με το μπροστινό γυαλί για τα μοντέλα iPhone 14, και ότι θα υπάρχουν περισσότερα να μοιραστούν τον επόμενο μήνα.

Φέτος, η Apple φημολογείται ότι ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει τρία νέα μοντέλα Apple Watch, συμπεριλαμβανομένου του Apple Watch Series 8, της δεύτερης γενιάς Apple Watch SE και ενός νέου Apple Watch “Explorer Edition” με βελτιωμένη αντοχή. Ο Prosser έχει προτείνει ότι η σχεδίαση με επίπεδες άκρες θα μπορούσε να προορίζεται για οποιοδήποτε από αυτά τα νέα μοντέλα.

Το ShrimpApplePro έχει μια σχετικά καλή φήμη φήμη στην κοινότητα των φημών της Apple, παρέχοντας μια πρώτη ματιά στη σειρά κάμερας True Depth του iPhone 14 Pro για “σχήμα Χαπιού μπροστά στην οθόνη”, λεπτότερα πλαίσια και ακριβείς διαστάσεις. Αξίζει να σημειωθεί ότι το ShrimpApplePro είπε σωστά ότι το Apple Watch Series 7 θα είχε στρογγυλεμένο σχέδιο όπως και το Apple Watch Series 6, αλλά με λεπτότερα πλαίσια οθόνης και μόλις τώρα επιβεβαιώνει την αρχική φήμη του Prosser.

Μετά τις νέες πληροφορίες, ο Prosser μοιράστηκε renders του Ian Zelbo που δείχνουν πώς θα μπορούσε να μοιάζει ένα σχέδιο με επίπεδες άκρες στο Apple Watch Series 8. Το Apple Watch Series 8 φημολογείται ότι διαθέτει παρακολούθηση θερμοκρασίας σώματος, βελτιωμένη παρακολούθηση δραστηριότητας και πολλά άλλα.

Dimigeo

Dimigeo

Σχετικά με τον συγγραφέα

Dimigeo ο συνήθης ύποπτος, Owner και διαχειριστής της σελίδας dimigeo.gr, αλλά και όλων των social που θα βρείς κάτω. Φανατικός με την εταιρία που μισούμε και αγαπάμε, αυτή με το δαγκωμένο μήλο. Ελα τωρα αλήθεια περίμενες να γράψω περιγραφή για εμένα...

Αφήστε ένα σχόλιο

You may also like

Apple iPad News

Το OLED iPad Air 2022 δεν θα έχει οθόνη Samsung

  • 10 Οκτωβρίου, 2021
Η Apple έριξε άκυρο στην Samsung για την χρήση μιας οθόνης OLED, για ένα επερχόμενο iPad Air 10,9 ιντσών, σύμφωνα
Apple News

Κίνδυνος με λειτουργία “Απώλειας” των AirTags

  • 10 Οκτωβρίου, 2021
Η ‘’Λειτουργία απώλεια’’ του AirTag, που επιτρέπει σε οποιονδήποτε έχει iPhone, να σαρώνει ένα χαμένο AirTag για να εντοπίσει τα