Apple Apple Watch

Apple Watch Ultra με μεγάλη οθόνη για αθλητές και εξερευνητές

Η Apple ανακοίνωσε το Apple Watch Ultra, ένα νέο έξυπνο ρολόι πλούσιο σε χαρακτηριστικά για αθλητές και εξερευνητές, το οποίο έρχεται με ολοκαίνουργιο σχεδιασμό, μεγάλη επίπεδη οθόνη από κρύσταλλο ζαφείρι, πρόσθετο προγραμματιζόμενο Action button, και cellular.

Η θήκη από τιτάνιο 49 mm έχει την πιο φωτεινή οθόνη Apple Watch μέχρι τώρα στα 2.000 nits – δύο φορές πιο φωτεινή από τα προηγούμενα μοντέλα – και ένα μεγαλύτερο Digital Crown που είναι πιο στιβαρό και ικανό για πιο δύσκολες καταστάσεις. Διαθέτει 36 ώρες διάρκεια μπαταρίας και θα μπορεί να διαρκεί έως και 60 ώρες με την νέα ρύθμιση χαμηλής κατανάλωσης που θα έρχεται αυτό το φθινόπωρο. Η Apple λέει ότι το Apple Watch Ultra έχει αρκετή διάρκεια μπαταρίας για τους περισσότερους χρήστες να ολοκληρώσουν ένα τρίαθλο μεγάλης διάρκειας, που αποτελείται από κολύμβηση 2,4 μιλίων, βόλτα με ποδήλατο 112 μιλίων και πλήρη μαραθώνιο στα 26,2 μίλια.

 

«Εμπνευσμένοι από εξερευνητές και αθλητές από όλο τον κόσμο, δημιουργήσαμε μια εντελώς νέα κατηγορία Apple Watch σχεδιασμένη για νέα και ακραία περιβάλλοντα — είναι το πιο στιβαρό και ικανό Apple Watch μέχρι τώρα», δήλωσε ο Jeff Williams, Chief Operating Officer της Apple. “Το Apple Watch Ultra είναι ένα ευέλικτο εργαλείο που δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να ξεπεράσουν τα όριά τους με περιπέτεια, αντοχή και εξερεύνηση.”

https://www.youtube.com/watch?v=Cy1adxM-CjM

Το νέο κουμπί Action σε πορτοκαλί υψηλής αντίθεσης χρώμα μπορεί να προσαρμοστεί για άμεση πρόσβαση σε μια ποικιλία από λειτουργίες, όπως Workouts, Compass Waypoints, Backtrack και άλλα. Για παράδειγμα, μπορεί να ξεκινήσει αμέσως προπονήσεις και να μετακινήσει τους χρήστες στο επόμενο διάστημα μιας προσαρμοσμένης προπόνησης ή στο επόμενο σκέλος μιας προπόνησης πολλαπλών αθλημάτων. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για τη σήμανση τμημάτων, συμπληρώνοντας τη νέα εμπειρία τρεξίματος, η οποία παρέχει αυτόματα τον απόλυτο ρυθμό και εκτιμήσεις απόστασης για τους δρομείς σε μια πίστα.

Το Apple Watch Ultra διαθέτει επίσης τρία ενσωματωμένα μικρόφωνα για τη βελτίωση της ποιότητας του ήχου στις φωνητικές κλήσεις και νέους προηγμένους αλγόριθμους μείωσης θορύβου ανέμου για την παροχή καθαρότερου και κατανοητού ήχου για κλήσεις. Υπάρχει μια νέα Dark Mode, πρόσοψη ρολογιού Wayfinder με ενσωματωμένη πυξίδα και χώρο για έως και οκτώ widgets. Το ρολόι διαθέτει επίσης ενσωματωμένο μετρητή βάθους και νέο GPS διπλής συχνότητας με προσαρμοσμένους αλγόριθμους θέσης για λήψη σημάτων GPS σε δυσπρόσιτες τοποθεσίες.

Το Apple Watch Ultra έρχεται επίσης με τις νέες λειτουργίες της Σειρά 8, συμπεριλαμβανομένης της νέας λειτουργίας χαμηλής κατανάλωσης ενέργειας για έως και 36 ώρες διάρκεια της μπαταρίας, αισθητήρα θερμοκρασίας σώματος, προηγμένη παρακολούθηση κύκλου, διεθνή περιαγωγή σε μοντέλα κινητής τηλεφωνίας και ανίχνευση τροχαίου ατυχήματος. Το πιο πρόσφατο watchOS 9 φέρνει επίσης νέες προηγμένες μετρήσεις τρεξίματος για τη μέτρηση της απόδοσης, όπως μήκος διασκελισμού, χρόνος επαφής εδάφους, κάθετη ταλάντωση και ισχύς τρεξίματος, ενώ οι νέες προβολές προπόνησης, όπως τμήματα, διαχωρισμοί και υψόμετρο, παρέχουν σημαντικές μετρήσεις, οι οποίες μπορούν να απαιτήσουν πλεονέκτημα της μεγαλύτερης οθόνης στο Ultra εμφανίζοντας έως και έξι μετρήσεις ταυτόχρονα.

 

Το Apple Watch Ultra ξεκινά από 799 $, ακόμα στην ελλάδα δεν έχουν γίνει γνωστές οι τιμές των νέων Apple Watch Ultra, οι προπαραγγελίες ανοίγουν σήμερα με διαθεσιμότητα να έχει οριστεί για τις 23 Σεπτεμβρίου.

Dimigeo

Dimigeo

Σχετικά με τον συγγραφέα

Dimigeo ο συνήθης ύποπτος, Owner και διαχειριστής της σελίδας dimigeo.gr, αλλά και όλων των social που θα βρείς κάτω. Φανατικός με την εταιρία που μισούμε και αγαπάμε, αυτή με το δαγκωμένο μήλο. Ελα τωρα αλήθεια περίμενες να γράψω περιγραφή για εμένα...

Αφήστε ένα σχόλιο

You may also like

Apple Mac

Τα Mac ενδέχεται να έχουν “Λειτουργία υψηλής ισχύος”

  • 10 Οκτωβρίου, 2021
Με την τελευταία έκδοση beta του macOS Monterey για τους προγραμματιστές φαίνεται να υπάρχει μία Λειτουργία υψηλής ισχύος” που θα
Apple iPad News

Το OLED iPad Air 2022 δεν θα έχει οθόνη Samsung

  • 10 Οκτωβρίου, 2021
Η Apple έριξε άκυρο στην Samsung για την χρήση μιας οθόνης OLED, για ένα επερχόμενο iPad Air 10,9 ιντσών, σύμφωνα