AirPods Apple

Όλες οι νέες δυνατότητες που φέρνει το H2 Chip στα AirPods Pro 2

Η Apple παρουσίασε σήμερα τα AirPods Pro δεύτερης γενιάς, τα οποία είναι εξοπλισμένα με ένα ολοκαίνουργιο τσιπ H2. Το H2 είναι ο διάδοχος του H1 και επιτρέπει νέες δυνατότητες όπως βελτιωμένo noise cancellation, νέα λειτουργία transparency mode και καλύτερο ήχο.

https://www.youtube.com/watch?v=TBTgQbjRsqg

  • Ενεργή ακύρωση θορύβου – Το τσιπ H2 στο AirPods Pro‌ 2 ακυρώνει διπλάσιο θόρυβο σε σύγκριση με το αρχικό AirPods Pro.
  • Λειτουργία προσαρμοστικής διαφάνειας – Το τσιπ H2 επιτρέπει την επεξεργασία στη συσκευή που μειώνει τους δυνατούς περιβαλλοντικούς ήχους όπως η σειρήνα, οι εργασίες στον δρόμο ή τα δυνατά ηχεία σε μια συναυλία χωρίς να αποσιωπάται εντελώς ο θόρυβος.
  • Βελτιωμένη ακουστική – Η Apple λέει ότι το τσιπ H2 παρέχει μια “εξαιρετική ακουστική εμπειρία” όταν συνδυάζεται με το νέο πρόγραμμα οδήγησης ήχου χαμηλής παραμόρφωσης και τον προσαρμοσμένο ενισχυτή. Τα AirPods Pro προσφέρουν πλουσιότερα μπάσα και καθαρότερο ήχο σε ένα ευρύτερο φάσμα συχνοτήτων.
  • Εξατομικευμένος χωρικός ήχος – Η Apple διαφημίζει τον εξατομικευμένο spatal audio ως χαρακτηριστικό του AirPods Pro‌ 2, με τη δυνατότητα να εισάγεται στο iOS 16. Αυτό δεν είναι αποκλειστικό AirPods 2, καθώς χρησιμοποιεί την κάμερα TrueDepth στο iPhone, αλλά λειτουργεί με τα AirPods Pro 2.

Άλλες λειτουργίες του AirPods Pro 2 περιλαμβάνουν χειριστήρια αφής για τη ρύθμιση της έντασης απευθείας στα ίδια τα AirPods, έναν βελτιωμένο αισθητήρα ανίχνευσης δέρματος που ενεργοποιεί και απενεργοποιεί με μεγαλύτερη ακρίβεια την αναπαραγωγή και μια βελτιωμένη μπαταρία που διαρκεί συνολικά 6 ώρες, 1,5 ώρα μεγαλύτερη από την προηγούμενη γενιά.

Η θήκη AirPods Pro διαθέτει επίσης IPX4 αντοχή στον ιδρώτα και το νερό, προσθήκη με βρόχο για κορδόνια, προσαρμογή Memoji, Find My βελτιώσεις και ενσωματωμένο ηχείο για τον εντοπισμό της θήκης σε περίπτωση που χαθεί.

Συγκεκριμένα, τα AirPods Pro 2 δεν διαθέτουν υποστήριξη για lossless audio, όπως φημολογούνταν, επειδή εξακολουθούν να χρησιμοποιούν λειτουργίες Bluetooth που δεν προσφέρουν τη δυνατότητα αναπαραγωγής αρχείων Apple Lossless Audio Codec.

Dimigeo

Dimigeo

Σχετικά με τον συγγραφέα

Dimigeo ο συνήθης ύποπτος, Owner και διαχειριστής της σελίδας dimigeo.gr, αλλά και όλων των social που θα βρείς κάτω. Φανατικός με την εταιρία που μισούμε και αγαπάμε, αυτή με το δαγκωμένο μήλο. Ελα τωρα αλήθεια περίμενες να γράψω περιγραφή για εμένα...

Αφήστε ένα σχόλιο

You may also like

Apple Mac

Τα Mac ενδέχεται να έχουν “Λειτουργία υψηλής ισχύος”

  • 10 Οκτωβρίου, 2021
Με την τελευταία έκδοση beta του macOS Monterey για τους προγραμματιστές φαίνεται να υπάρχει μία Λειτουργία υψηλής ισχύος” που θα
Apple iPad News

Το OLED iPad Air 2022 δεν θα έχει οθόνη Samsung

  • 10 Οκτωβρίου, 2021
Η Apple έριξε άκυρο στην Samsung για την χρήση μιας οθόνης OLED, για ένα επερχόμενο iPad Air 10,9 ιντσών, σύμφωνα