AirPods Apple News

Λέμε όχι στα νέα AirPods; AirPods Pro VS AirPods Pro 2

Πω πω είσαι τόσο χαρούμενος, μόλις έχεις πάρει τα καινούργια σου ακουστικά, ανυπόμονής να τα ανοίξεις, πας σπίτι και με μεγάλη χαρά ανοίγεις την συσκευασία, και τι βλέπεις?

Ότι κάπου το έχεις ξανά δει αυτό, τι σου θυμίζει άραγε, δεν πτοείσαι όμως συνεχίζεις, ανοίγεις ανοίγεις και αρχίζεις να ξενερώνεις, τα λεφτά που έδωσες είναι κάτι το οποίο το 2019 είχες αγοράσει ξανά. Και τα 300 ευρώ που έδωσες δεν πιάσαν τόπο.

Διαφορά καμία, αρχίζεις να πιστεύεις ότι τζάμπα πούλησες τα προηγούμενα και άδικα περίμενες τόσες μέρες, ή μήπως έχεις κάνει λάθος; Μήπως έχουν διαφορές; ας τα βάλουμε κάτω να δούμε και να βγάλουμε μαζί αυτό το συμπέρασμα.

Σχεδόν τρία χρόνια μετά την κυκλοφορία του AirPods Pro πρώτης γενιάς, η Apple παρουσίασε φέτος το μοντέλο δεύτερης γενιάς μαζί με τη σειρά iPhone 14. Αν και τα AirPods Pro δεύτερης γενιάς έχουν τον ίδιο σχεδιασμό με τον προκάτοχό τους, βελτιώνουν λειτουργίες όπως noise canceletion , μια νέα βελτιωμένη ανίχνευση αυτιού, αλλά και την διάρκεια ζωής της μπαταρίας, ενώ βελτίωσαν το find my, και πρόσθεσαν ηχείο στην θήκη για αναπαραγωγή ήχων, όταν κάνεις αναπαραγωγή από την εύρεση.

Εισάγουν επίσης και μια νέα λειτουργία Adaptive Transparency ή αλλιώς διαφάνεια, τώρα θα μου πείτε τι είναι αυτό, στο χωρίο θα ήξεραν, να σου πουν, ότι η νέα λειτουργία αυτή, επιλεκτικά και αυτόματα απομονώνει ήχους από το περιβάλλον, να δώσουμε ένα παράδειγμα, αν είσαι έξω και περπατάς και έχεις επαφή με τους εξωτερικούς ήχους κανονικά όχι να έχεις στο 100% την λειτουργία του noisecancelation, και περνάς δίπλα από ένα κομπρεσέρ τα ακουστικά για κάποια λεπτά θα ακυρώσει μόνο τον ήχο του κομπρεσέρ. Χμμμ.

Η Apple πλέον έχει διακόψει την παραγωγή των AirPods Πρώτης γενιάς ύποπτο, καθώς πιστεύει πως ο κόσμος θα στραφεί στα πρώτης γενιάς, έχει συμβεί ξανά στο παρελθόν και δεν γίνεται συχνά, και οι τιμές σε τρίτους μεταπωλητές πέφτουν. Ως εκ τούτου, ορισμένοι πελάτες μπορεί να σκέφτονται εάν θα αγοράσουν εκπτωτικά AirPods Pro‌ πρώτης γενιάς ή θα αγοράσουν την έκδοση δεύτερης γενιάς.

 

Apple AirPods Pro 2 vs AirPods Pro: Σύγκριση

Apple AirPods Pro 2

Apple AirPods Pro

Price

$249

$249 (originally); $179 (currently)

Wireless charging case

Yes

Yes

Chip

H2

H1

Battery life (rated)

5.5 hours (Spatial Audio and Head Tracking on) 6 hours (ANC on); 7 hours (ANC off); 30 hours (charging case with ANC on); 34 hours (charging case with ANC off)

4.5 hours (ANC on), 5 hours (ANC off), 24 hours (with charging case)

Water resistance

IPX4 (buds and charging case)

IPX4 (buds only)

Size

1.22 x 0.86 x 0.94 inches (per bud); 1.78 x 2.39 x 0.85 inches (charging case)

0.9 x 0.85 x 1.2 inches (per bud); 1.8 x 0.9 x 2.4 inches (charging case)

Weight

0.19 ounces (per bud); 1.79 ounces (charging case)

0.19 ounces (per bud); 1.6 ounces (charging case)

Special features

ANC, adaptive transparency mode, adaptive EQ, personalized spatial audio, automatic switching, Ear Tip Fit Test, physical volume controls, audio sharing, announced messages with Siri, Find My (AirPods), “Hey Siri” voice-activated assistance, Live Listen, MagSafe charging case with built-in speaker, Apple Watch charging, lanyard loop support

ANC, transparency mode, adaptive EQ, spatial audio, automatic switching, Ear Tip Fit Test, audio sharing, announced messages with Siri, Find My (AirPods), “Hey Siri” voice-activated assistance, Live Listen, MagSafe charging case (2021 version)

 

Πρέπει αυτό το review να είναι ουδέτερο χωρίς να θέλω να επηρεάσω κανέναν οπότε, δεν θα ήθελα να σας πω πως δεν αξίζουν, να μην τα πάρετε, η να πάρετε τα πρώτης γενιάς, γιατί την διαφορά λίγοι θα καταλάβουν, και όταν λέω λίγοι δεν εννοώ τον μέσο χρήστη, εννοώ κάποιον που γνωρίζει.

Φέτος η Αpple απλά πετάει χαρταετό, δεν ξέρω αν αξίζει να δώσεις τα ίδια λεφτά για ένα ίδιο προϊόν. Νομίζω αυτό το είπα ξανά σε βίντεο φέτος, πείτε μου στα σχόλια αν έχω λάθος.

Οι δύο γενιές AirPods Pro μοιράζονται τη συντριπτική πλειοψηφία των χαρακτηριστικών τους, επομένως θα πρέπει να σκεφτείτε να αγοράσετε ή να παραμείνετε με το AirPods Pro πρώτης γενιάς για να εξοικονομήσετε χρήματα; Η και αν περιμένατε τα AipPods Pro 2 να πάτε στα φθηνότερα πλέον AirPods πρώτης γενίας τελικά.

Πολλά reviews και γνώστες στο αντικείμενο του ήχου είπαν πώς έχει διαφορά ο ήχος, είναι ακόμα καλύτερος, και η εκτόνωση του ήχου γίνεται πλέον από την πάνω πλευρά, κάτι το οποίο βοηθάει και στο noise cancelation, αλλά και στην καλύτερη ακουστική, πολλοί είπαν ότι ο ήχος είναι καλύτερος και από τα AirPods Max. Συνολικά όμως, τα AirPods Pro δεύτερης γενιάς προσφέρουν μια μέτρια αναβάθμιση σε σχέση με την προηγούμενη γενιά με βελτιώσεις σε όλα τα επίπεδα, αλλά υπάρχουν ελάχιστα νέα χαρακτηριστικά.

Ορισμένοι χρήστες που χρησιμοποιούν σε μεγάλο βαθμό τα AirPods Pro τους μπορεί να δικαιολογήσουν την αναβάθμιση στο μοντέλο δεύτερης γενιάς λόγω του ευρέος φάσματος βελτιώσεων, αλλά αυτό δεν θα ισχύει για όλους τους χρήστες.

Πολλοί χρήστες που αγόρασαν πρόσφατα το AirPods Pro ενδέχεται να μην είναι σε θέση να δικαιολογήσουν την αναβάθμιση στα AirPods Pro δεύτερης γενιάς αυτήν τη στιγμή, εκτός εάν θέλουν τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά όπως Προσαρμοστική διαφάνεια όπως είπαμε, χειριστήρια αφής για ρύθμιση έντασης ήχου ή την συμβατότητα με τον φορτιστή του Apple Watch, γιατί δίνεται και αυτή η δυνατότητα πλέον.

Οι χρήστες που αγόρασαν το AirPods Pro στα τέλη του 2019 ή στις αρχές του 2020 μπορεί να έχουν περισσότερους λόγους να δικαιολογήσουν την κίνηση αυτή, ειδικά εάν οι μπαταρίες στην υπάρχουσα συσκευή τους έχουν υποβαθμιστεί σημαντικά. Αυτοί οι πελάτες θα επωφεληθούν από την βελτίωση που προσφέρουν τα μοντέλα δεύτερης γενιάς, αν και πάλι είναι αρκετά τα λεφτά για το τίποτα.

 

Apple AirPods Pro 2

Apple AirPods Pro

Price and value (5)

4

5

Design (15)

12

11

Controls (10)

10

9

Audio quality (20)

18

17

Active noise cancellation(20)

17

16

Special features and apps (15)

13

12

Call quality (5)

3

5

Battery life (10)

8

6

Total score (100)

86

82

 

Αν σας ενδιαφέρει να αγοράσετε το AirPods Pro, τώρα είναι επίσης μια καλή στιγμή να αγοράσετε το μοντέλο πρώτης γενιάς, αλλά θα πρέπει να θυμάστε ότι τώρα είναι περίπου τριών ετών. Ομοίως, αξίζει να έχουμε κατά νου ότι τα AirPods Pro είναι από τα προϊόντα της Apple που είχαν τις περισσότερες εκπτώσεις, επομένως η αναμονή για την αγορά του μοντέλου δεύτερης γενιάς για μερικούς μήνες θα μπορούσε να οδηγήσει σε σημαντική εξοικονόμηση χρημάτων.

Το ερώτημα παραμένει ίδιο θα αναβαθμίσεις σε iphone 14 εεε airpods pro 2 ήθελα να πώ. Μήπως έχεις κάνει λάθος? Μήπως έχουν διαφορές ? τώρα που τα βάλαμε κάτω, μπορείς να απαντήσεις μόνος την γνώμη μου λίγο πολύ την ξέρεις, περιμένω να μου πεις στα σχόλια.

Dimigeo

Dimigeo

Σχετικά με τον συγγραφέα

Dimigeo ο συνήθης ύποπτος, Owner και διαχειριστής της σελίδας dimigeo.gr, αλλά και όλων των social που θα βρείς κάτω. Φανατικός με την εταιρία που μισούμε και αγαπάμε, αυτή με το δαγκωμένο μήλο. Ελα τωρα αλήθεια περίμενες να γράψω περιγραφή για εμένα...

Αφήστε ένα σχόλιο

You may also like

Apple Mac

Τα Mac ενδέχεται να έχουν “Λειτουργία υψηλής ισχύος”

  • 10 Οκτωβρίου, 2021
Με την τελευταία έκδοση beta του macOS Monterey για τους προγραμματιστές φαίνεται να υπάρχει μία Λειτουργία υψηλής ισχύος” που θα
Apple iPad News

Το OLED iPad Air 2022 δεν θα έχει οθόνη Samsung

  • 10 Οκτωβρίου, 2021
Η Apple έριξε άκυρο στην Samsung για την χρήση μιας οθόνης OLED, για ένα επερχόμενο iPad Air 10,9 ιντσών, σύμφωνα