Apple Watch News

Η δημοφιλής εφαρμογή Ski Slopes προσθέτει υποστήριξη κουμπιών δράσης για το Apple Watch Ultra

Η δημοφιλής εφαρμογή για σκι και σνόουμπορντ Slopes το Σαββατοκύριακο πρόσθεσε υποστήριξη για το κουμπί δράσης του Apple Watch Ultra, καθιστώντας το μία από τις λίγες εφαρμογές τρίτων κατασκευαστών με υποστήριξη.

Οι κάτοχοι του Apple Watch Ultra μπορούν να προγραμματίσουν το Action Button για να ξεκινήσει μια προπόνηση χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Slopes, καθιστώντας πιο γρήγορο την έναρξη μιας συνεδρίας για σκι ή το snowboard. Η εφαρμογή Slopes έχει σχεδιαστεί για να προσδιορίζει αυτόματα την τοποθεσία του θερέτρου ή της εξοχής σας όταν ξεκινά μια προπόνηση, επομένως το μόνο που χρειάζεται είναι να ενεργοποιήσετε το κουμπί δράσης.

Υπάρχει περιορισμένος αριθμός εφαρμογών τρίτων που υποστηρίζουν το κουμπί δράσης αυτήν τη στιγμή και δημοφιλείς τίτλοι όπως το Strava δεν έχουν ακόμη εφαρμόσει υποστήριξη. Οι εφαρμογές και οι λειτουργίες μπορούν να εκκινηθούν χρησιμοποιώντας Συντομεύσεις, αλλά είναι πιο βολικό για τους χρήστες όταν οι προγραμματιστές ενσωματώνουν τη δυνατότητα στις εφαρμογές τους.

Το κουμπί δράσης μπορεί να προσαρμοστεί μέσω της εφαρμογής Ρυθμίσεις στο Apple Watch Ultra. Υποστηρίζει πολλές εγγενείς λειτουργίες Apple Watch, όπως εκκίνηση προπόνησης, εκκίνηση του χρονόμετρου, προσθήκη σημείου διαδρομής στην εφαρμογή Compass, έναρξη κατάδυσης, ενεργοποίηση του φακού και εκκίνηση μιας συντόμευσης που δημιουργήθηκε από τον χρήστη.

Το Slopes είναι διαθέσιμο δωρεάν από το App Store, αλλά υπάρχει μια premium συνδρομή ή μια συνδρομή daypass, ανάλογα της απαιτήσεις του χρήστη, που απαιτείται για να ξεκλειδώσετε όλες τις λειτουργίες. Οι προγραμματιστές πίσω από το Slopes συχνά προσθέτουν νέες λειτουργίες iOS, επομένως η εφαρμογή προσφέρει επίσης υποστήριξη Live Activity για την οθόνη κλειδώματος και το Dynamic Island, γραφικά στοιχεία και άλλες λειτουργίες.

Dimigeo

Dimigeo

Σχετικά με τον συγγραφέα

Dimigeo ο συνήθης ύποπτος, Owner και διαχειριστής της σελίδας dimigeo.gr, αλλά και όλων των social που θα βρείς κάτω. Φανατικός με την εταιρία που μισούμε και αγαπάμε, αυτή με το δαγκωμένο μήλο. Ελα τωρα αλήθεια περίμενες να γράψω περιγραφή για εμένα...

Αφήστε ένα σχόλιο

You may also like

Apple iPad News

Το OLED iPad Air 2022 δεν θα έχει οθόνη Samsung

  • 10 Οκτωβρίου, 2021
Η Apple έριξε άκυρο στην Samsung για την χρήση μιας οθόνης OLED, για ένα επερχόμενο iPad Air 10,9 ιντσών, σύμφωνα
Apple News

Κίνδυνος με λειτουργία “Απώλειας” των AirTags

  • 10 Οκτωβρίου, 2021
Η ‘’Λειτουργία απώλεια’’ του AirTag, που επιτρέπει σε οποιονδήποτε έχει iPhone, να σαρώνει ένα χαμένο AirTag για να εντοπίσει τα