iOS News

Παλαιότερες ειδοποιήσεις δεν είναι πλέον κρυφές στο Κέντρο ειδοποιήσεων του iOS 16.2

Σε μια μικρή αλλά σημαντική αλλαγή στον τρόπο λειτουργίας του Κέντρου Ειδοποιήσεων στην πιο πρόσφατη έκδοση beta του iOS 16.2, οι παλαιότερες ειδοποιήσεις εμφανίζονται πλέον από προεπιλογή χωρίς να χρειάζεται να κάνετε σάρωση προς τα πάνω.

Στην τρέχουσα έκδοση, καθώς και σε προηγούμενες εκδόσεις του iOS 16, οι χρήστες δεν βλέπουν αυτόματα παλαιότερες ειδοποιήσεις στο Κέντρο ειδοποιήσεων όπως στο iOS 15 και αντ’ αυτού πρέπει να σύρουν με μη αυτόματο τρόπο προς τα επάνω από τη μέση για να τις αποκαλύψουν, εάν υπάρχουν.

Με άλλα λόγια, εάν ληφθεί μια νέα ειδοποίηση και ο χρήστης ξεκλειδώσει και στη συνέχεια κλειδώσει το iPhone του χωρίς να αλληλεπιδράσει με αυτό, το iOS την αντιμετωπίζει ως παλιά ειδοποίηση και τη στέλνει στο Κέντρο ειδοποιήσεων όπου είναι κρυμμένη, κάτι που ορισμένοι χρήστες λένε ότι συχνά οδηγεί σε χάνονται σημαντικές ειδοποιήσεις.

Λάβετε υπόψη ότι στο iOS 16.2 beta 4, η οθόνη κλειδώματος εξακολουθεί να κρύβει παλαιότερες ειδοποιήσεις, εκτός εάν ο χρήστης σύρει προς τα πάνω από τη μέση της οθόνης. Η αλλαγή στην εμφάνιση παλαιότερων ειδοποιήσεων από προεπιλογή ισχύει μόνο για το Κέντρο ειδοποιήσεων, το οποίο μπορεί να σύρεις προς τα κάτω με ένα σάρωση προς τα κάτω από το επάνω μέρος της οθόνης όταν το iPhone έχει ξεκλειδωθεί.

Το εάν η αλλαγή θα γίνει ή όχι στην επίσημη κυκλοφορία του iOS 16.2, που αναμένεται αργότερα αυτόν τον μήνα, είναι άγνωστο, αλλά αν συμβεί, πολλοί χρήστες θα καλωσορίσουν τη νέα συμπεριφορά ως βελτίωση στον τρόπο με τον οποίο το iOS αντιμετωπίζει παλαιότερες ειδοποιήσεις.

Dimigeo

Dimigeo

Σχετικά με τον συγγραφέα

Dimigeo ο συνήθης ύποπτος, Owner και διαχειριστής της σελίδας dimigeo.gr, αλλά και όλων των social που θα βρείς κάτω. Φανατικός με την εταιρία που μισούμε και αγαπάμε, αυτή με το δαγκωμένο μήλο. Ελα τωρα αλήθεια περίμενες να γράψω περιγραφή για εμένα...

Αφήστε ένα σχόλιο

You may also like

Apple iPad News

Το OLED iPad Air 2022 δεν θα έχει οθόνη Samsung

  • 10 Οκτωβρίου, 2021
Η Apple έριξε άκυρο στην Samsung για την χρήση μιας οθόνης OLED, για ένα επερχόμενο iPad Air 10,9 ιντσών, σύμφωνα
Apple News

Κίνδυνος με λειτουργία “Απώλειας” των AirTags

  • 10 Οκτωβρίου, 2021
Η ‘’Λειτουργία απώλεια’’ του AirTag, που επιτρέπει σε οποιονδήποτε έχει iPhone, να σαρώνει ένα χαμένο AirTag για να εντοπίσει τα