Mac

Geekbench διαρροή των M2 Max, αποκαλύπτει φημολογούμενες προδιαγραφές και επιδόσεις

Οι βαθμολογίες του Geekbench που φέρονται για το επερχόμενο τσιπ “M2 Max” εμφανίστηκαν στο διαδίκτυο, προσφέροντας μια πιο προσεκτική ματιά στα επίπεδα απόδοσης και συγκεκριμένες λεπτομέρειες του επερχόμενου επεξεργαστή της Apple.

Τα αποτελέσματα του Geekbench, που εντοπίστηκαν για πρώτη φορά στο Twitter, είναι για διαμόρφωση Mac με το τσιπ ‌M2‌ Max, μια CPU 12 πυρήνων και 96 GB μνήμης. Το Mac που αναφέρεται έχει ένα αναγνωριστικό “Mac 14,6”, το οποίο θα μπορούσε να είναι τα επερχόμενα MacBook Pro ή το Mac Studio επόμενης γενιάς. Η Apple προσφέρει έως και 64 GB μνήμης στα τρέχοντα MacBook Pro 14 ιντσών και 16 ιντσών, ενώ το ‌Mac Studio‌ μπορεί να διαμορφωθεί με έως και 128 GB μνήμης με το M1 Ultra.

Σύμφωνα με τη δοκιμή, το τσιπ M2‌ Max σημείωσε 1.853 στον μονοπύρηνο και 13.855 στον πολλαπλό πυρήνα. Για σύγκριση, το τσιπ M1 Max στο Mac Studio σημείωσε 1.755 στον μονοπύρηνο και 12.333 στον πολλαπλό πυρήνα. Εάν τα αποτελέσματα του τσιπ M2‌ Max είναι ακριβή, η αύξηση της απόδοσης θα είναι σχετικά μικρή για το επερχόμενο τσιπ.

Το τσιπ M2, που ανακοινώθηκε τον Ιούνιο του 2022, βασίζεται σε μια βελτιωμένη έκδοση στα 5nm της TSMC. Η διαδικασία κατασκευής των επερχόμενων τσιπ M2 Pro και M2 Max δεν είναι απολύτως σαφής. Ενώ θα μπορούσαν να διαθέτουν την ίδια βελτιωμένη διαδικασία 5nm με το τυπικό τσιπ ‌M2‌, υπάρχουν επίσης φήμες ότι θα μπορούσε να να πέσει και στα 3nm, προσφέροντας σημαντικά κέρδη απόδοσης και ενεργειακής κατανάλωσης.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα, το τσιπ δοκιμάστηκε σε Mac με MacOS Ventura 13.2, το οποίο δεν έχει εισέλθει ακόμη σε δοκιμές για προγραμματιστές ή δημόσια beta, αλλά εργάζεται εσωτερικά στην Apple. Οι πρώτοι Mac που αναμένεται να διαθέτουν τα τσιπ ‌M2‌ Pro και ‌M2‌ Max φημολογείται ότι θα είναι ενημερωμένα MacBook Pro 14 ιντσών και 16 ιντσών, ενώ το ‌Mac Studio θα ακολουθήσει κάποια στιγμή τον επόμενο χρόνο. Τα ενημερωμένα MacBook Pro αρχικά φημολογούνταν ότι θα κυκλοφορούσαν τον Οκτώβριο έως τον Νοέμβριο, αλλά τώρα αναμένεται να κυκλοφορήσουν στις αρχές του 2023.

Η Apple έχει αρκετούς Mac στο έργο για το 2023, συμπεριλαμβανομένων των ενημερωμένων MacBook Pro, ενός ενημερωμένου iMac και του φημολογούμενου από καιρό Apple silicon Mac Pro.

Dimigeo

Dimigeo

Σχετικά με τον συγγραφέα

Dimigeo ο συνήθης ύποπτος, Owner και διαχειριστής της σελίδας dimigeo.gr, αλλά και όλων των social που θα βρείς κάτω. Φανατικός με την εταιρία που μισούμε και αγαπάμε, αυτή με το δαγκωμένο μήλο. Ελα τωρα αλήθεια περίμενες να γράψω περιγραφή για εμένα...

Αφήστε ένα σχόλιο

You may also like

Apple Mac

Τα Mac ενδέχεται να έχουν “Λειτουργία υψηλής ισχύος”

  • 10 Οκτωβρίου, 2021
Με την τελευταία έκδοση beta του macOS Monterey για τους προγραμματιστές φαίνεται να υπάρχει μία Λειτουργία υψηλής ισχύος” που θα
AirPods Apple Mac

Θα δούμε Apple Event μέσα στον Οκτώβριο ;

  • 10 Οκτωβρίου, 2021
Φημολογείται ότι η Apple θα φιλοξενήσει μια εκδήλωση αυτόν τον μήνα για να αποκαλύψει νέα μοντέλα MacBook Pro, ένα επανασχεδιασμένο