iPad

Το νέο iPad Mini στο τέλος του 2023 με αρχές του 2024

Η Apple εργάζεται σε μια νέα έκδοση του iPad mini, με τις μαζικές αποστολές να αναμένεται να ξεκινήσουν προς τα τέλη του 2023 ή το πρώτο εξάμηνο του 2024, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που κοινοποίησε ο αναλυτής της TF International Securities, Ming-Chi Kuo.

Σε μια σειρά από tweets σήμερα, ο Kuo είπε ότι ένας νέος επεξεργαστής/τσιπ θα είναι το κύριο σημείο πώλησης του νέου iPad mini, υποδηλώνοντας ότι η συσκευή θα λάβει μόνο μια αναβάθμιση προδιαγραφών. Το τρέχον iPad mini κυκλοφόρησε τον Σεπτέμβριο του 2021 και διαθέτει οθόνη 8,3 ιντσών, τσιπ A15 Bionic, θύρα USB-C, κουμπί λειτουργίας Touch ID, υποστήριξη 5G σε μοντέλα κινητής τηλεφωνίας και πολλά άλλα, με τιμές που ξεκινούν από 499 $ στις ΗΠΑ με 64 GB αποθηκευτικό χώρο.

Ο Kuo δεν μοιράστηκε πρόσθετες λεπτομέρειες σχετικά με το νέο iPad mini, αλλά είπε ότι η Apple είναι απίθανο να αντικαταστήσει το iPad mini με ένα πτυσσόμενο iPad τουλάχιστον έως το 2025, καθώς πιστεύει ότι ένα πτυσσόμενο iPad θα έχει σημαντικά υψηλότερη τιμή από ένα iPad μίνι.

Dimigeo

Dimigeo

Σχετικά με τον συγγραφέα

Dimigeo ο συνήθης ύποπτος, Owner και διαχειριστής της σελίδας dimigeo.gr, αλλά και όλων των social που θα βρείς κάτω. Φανατικός με την εταιρία που μισούμε και αγαπάμε, αυτή με το δαγκωμένο μήλο. Ελα τωρα αλήθεια περίμενες να γράψω περιγραφή για εμένα...

Αφήστε ένα σχόλιο

You may also like

Apple iPad News

Το OLED iPad Air 2022 δεν θα έχει οθόνη Samsung

  • 10 Οκτωβρίου, 2021
Η Apple έριξε άκυρο στην Samsung για την χρήση μιας οθόνης OLED, για ένα επερχόμενο iPad Air 10,9 ιντσών, σύμφωνα
Apple iPad News

Η Apple μειώνει την παραγωγή των iPhone 13 έως και 10 εκατομμύρια μονάδες λόγω έλλειψης τσιπ

  • 13 Οκτωβρίου, 2021
Οι συνεχείς ελλείψεις τσιπ που αντιμετωπίζει η βιομηχανία τεχνολογίας επηρεάζουν την παραγωγή των μοντέλων iPhone 13, σύμφωνα με νέα του