iOS

Πότε θα κυκλοφορήσει το iOS 16.4 και τι περιμένουμε

Έχει περάσει περισσότερο από μία εβδομάδα από τότε που η Apple κυκλοφόρησε την ενημέρωση iOS 16.3 και συνήθως, οι νέες beta iOS ακολουθούν την κυκλοφορία εντός περίπου μιας ημέρας. Περιμέναμε η Apple να δώσει την πρώτη beta iOS 16.4 τη Δευτέρα, την Τρίτη ή την Τετάρτη αυτής της εβδομάδας, αλλά αυτό δεν συνέβη.

Οι Τρίτες είναι οι μέρες που βλέπουμε πιο συχνά τις beta, αν και η Δευτέρα και η Τετάρτη συμβαίνουν πότε πότε, και τις περισσότερες φορές οι beta βγαίνουν στις 2ο:00 ώρα Ελλάδας. Έχουμε ξεπεράσει τα πιο πιθανά χρονοδιαγράμματα έκδοσης beta για αυτήν την εβδομάδα, πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί να περιμένουμε μέχρι την Τρίτη 7 Φεβρουαρίου για την πρώτη beta του iOS 16.4.

Πιθανές λειτουργίες iOS 16.4

Δεν υπήρχαν πολλά στο iOS 16.3 καθώς επικεντρώθηκε κυρίως στα Κλειδιά Ασφαλείας και στη συνέχεια στις επιδιορθώσεις σφαλμάτων, αλλά υπάρχει μεγάλη πιθανότητα το iOS 16.4 να είναι πιο συναρπαστικό, ειδικά δεδομένης της καθυστέρησης κυκλοφορίας.

  • Νέο Emoji – Η Apple δεν έχει προσθέσει ακόμη τα emoji Unicode 15, τα οποία περιλαμβάνουν ροζ καρδιά, άλκες, μαύρο πουλί, μέδουσες, φλάουτο, υάκινθος, τζίντζερ, χήνα, γάιδαρος και άλλα, ώστε να μπορούμε να τα δούμε στην έκδοση 16.4 beta.

 

  • Apple Music Classic – Η Apple εργάζεται σε κάποιο είδος ανανεωμένης εμπειρίας κλασικής μουσικής με μια αποκλειστική εφαρμογή. Υποτίθεται ότι θα έβγαινε το 2022, αλλά αυτό δεν συνέβη, οπότε θα μπορούσε να κυκλοφορήσει ανά πάσα στιγμή.

 

  • Ειδοποιήσεις Push που βασίζονται στον ιστό για iOS – Αναμένουμε ακόμα μια ενημέρωση iOS 16 που προσθέτει ειδοποιήσεις push στο iPhone και iPad, μια δυνατότητα που θα επιτρέπει στους ιστότοπους να στέλνουν ειδοποιήσεις μέσω του Safari, όπως και στους Mac.

 

  • Apple Pay Later – Με το Apple Pay Later, οι πελάτες που πληρούν τις προϋποθέσεις στις Ηνωμένες Πολιτείες μόνο για την ώρα θα μπορούν να χωρίσουν τις αγορές τους σε τέσσερις ίσες πληρωμές που θα πραγματοποιηθούν σε διάστημα έξι εβδομάδων, χωρίς πρόσθετο κόστος. Η δυνατότητα θα ενσωματωθεί στην εφαρμογή Πορτοφόλι και είναι παρόμοια με τη λειτουργία PayPal buy now, pay later. Ο Mark Gurman του Bloomberg είπε πως το Apple Pay‌ Later θα μπορούσε να παρουσιαστεί στο iOS 16.4.

 

  • Λογαριασμοί ταμιευτηρίου Apple Card – Η Apple σχεδιάζει να επιτρέψει στους πελάτες της Apple Card να ανοίξουν έναν λογαριασμό ταμιευτηρίου υψηλής απόδοσης μέσω της Goldman Sachs, όπου μπορούν να αποθηκευτούν Ημερήσια μετρητά που συγκεντρώνονται μέσω αγορών. Δεν υπάρχει καμία πληροφορία για το πότε θα κυκλοφορήσει και, όπως το Apple Music Classical, θα μπορούσε να γίνει ανά πάσα στιγμή.

Όταν έρθει η αρχική beta του iOS 16.4, θα περιοριστεί αρχικά στους προγραμματιστές, με την Apple πιθανότατα να παρέχει το λογισμικό στους δημόσιους δοκιμαστές beta μια εβδομάδα αργότερα. Εάν λάβουμε την πρώτη beta για προγραμματιστές στις 7 Φεβρουαρίου, μια δημόσια beta θα μπορούσε να έρθει στις 14 και μια κυκλοφορία θα μπορούσε να γίνει κάπου γύρω στη δεύτερη έως την τρίτη εβδομάδα του Μαρτίου το νωρίτερο ή στις αρχές Απριλίου, εάν υπάρχουν λειτουργίες που απαιτούν εκτενέστερη δοκιμή. Αναμένουμε να δούμε νέα και τις θα φέρει τελικά η νέα έκδοση, μείνετε συντονισμένοι στο dimigeo.gr για ότι νεότερο.

Dimigeo

Dimigeo

Σχετικά με τον συγγραφέα

Dimigeo ο συνήθης ύποπτος, Owner και διαχειριστής της σελίδας dimigeo.gr, αλλά και όλων των social που θα βρείς κάτω. Φανατικός με την εταιρία που μισούμε και αγαπάμε, αυτή με το δαγκωμένο μήλο. Ελα τωρα αλήθεια περίμενες να γράψω περιγραφή για εμένα...

Αφήστε ένα σχόλιο

You may also like

Apple iOS News

Όλα τα νέα του iOS 15.1

  • 26 Οκτωβρίου, 2021
Η Apple κυκλοφόρησε σήμερα το iOS 15.1, την πρώτη σημαντική ενημέρωση του λειτουργικού συστήματος iOS 15 που κυκλοφόρησε τον Σεπτέμβριο.
Apple iOS iPhone News

Εφαρμογές και παιχνίδια που χρησιμοποιούν τη νέα δυνατότητα SharePlay του iOS 15.1

  • 26 Οκτωβρίου, 2021
Η Apple παρουσίασε σήμερα τα iOS 15.1, iPadOS 15.1 και tvOS 15.1, τα οποία προσθέτουν υποστήριξη για το SharePlay. Το