iPad

Η Apple θα κυκλοφορήσει Foldable iPad από Carbon το 2024

Η Apple θα κυκλοφορήσει ένα πτυσσόμενο iPad με βάση στήριξης από ανθρακονήματα κάποια στιγμή τον επόμενο χρόνο, σύμφωνα με τον αναλυτή Ming-Chi Kuo.

Σε μια σειρά από tweets, ο Kuo είπε ότι αναμένει ένα «ολοκαίνουργιο αναδιπλούμενο iPad» να είναι το επόμενο μεγάλο λανσάρισμα προϊόντων στη σειρά του iPad, χωρίς άλλες σημαντικές εκδόσεις iPad τους επόμενους εννέα έως 12 μήνες. Ο αναλυτής είπε ότι ήταν «θετικός» ότι η αναδιπλούμενη συσκευή θα φτάσει το 2024, αλλά δεν παρείχε ένα πιο συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα.

Η τελευταία έρευνα του αναλυτή δείχνει ότι ένα υλικό από Carbon θα χρησιμοποιηθεί για τη βάση στήριξης του iPad για να γίνει ελαφρύ και ανθεκτικό. Ο κινέζος προμηθευτής polishing και bonding supplier Anjie Technology φέρεται να είναι ο νέος δικαιούχος του αναδιπλούμενου iPad.

Με βάση τα σχέδια της Apple για το iPad, ο Kuo είπε ότι ακολουθούσε μια «προσεκτική προσέγγιση» στις αποστολές iPad για το 2023, προβλέποντας πτώση περίπου 10-15% από έτος σε έτος. Ωστόσο, αναμένει ότι το Foldable μοντέλο του 2024 «να ενισχύσει τις αποστολές και να βελτιώσει το μείγμα προϊόντων».

Δεν είναι η πρώτη φορά που ακούμε φήμες ότι η Apple σχεδιάζει να κυκλοφορήσει ένα πτυσσόμενο iPad. Μια αναφορά του Οκτωβρίου 2022 από αναλυτές στο CCS Insight ισχυρίστηκε ότι η Apple σχεδιάζει να χρησιμοποιήσει ένα αναδιπλούμενο iPad το 2024 ως πρακτική εφαρμογή για αναδιπλούμενη τεχνολογία προτού το υιοθετήσει στο iPhone.

Η Apple δοκιμάζει μια Foldable οθόνη iPad με μέγεθος περίπου 20 ιντσών, σύμφωνα με τον αξιόπιστο αναλυτή οθονών Ross Young, ωστόσο ο Young αναμένει ότι η συσκευή θα κυκλοφορήσει στην αγορά πολύ αργότερα το 2026 ή το 2027.

Η Apple λέγεται ότι συνεργάζεται με την LG για τη δημιουργία ενός εξαιρετικά λεπτού γυαλιού κάλυψης που θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί στα αναδιπλούμενα προϊόντα της εταιρείας, αν και δεν είναι σαφές εάν το υλικό θα χρησιμοποιηθεί σε iPhone ή iPad.

Ενημέρωση: Από τότε που ο Kuo έκανε την πρόβλεψή του, ο Ross Young είπε ότι περιμένει πολλά iPad OLED το 2024, αλλά δεν έχει ακούσει τίποτα για ένα πτυσσόμενο iPad την ίδια χρονιά.

Ενημέρωση 2: Ο Mark Gurman του Bloomberg έχει επίσης σταθμίσει την πρόβλεψη του Kuo, λέγοντας ότι δεν έχει ακούσει τίποτα για ένα πτυσσόμενο iPad το 2024, το οποίο αναμένει να είναι μια χρονιά μοντέλων iPad Pro OLED και προδιαγραφών για το βασικό iPad και το iPad μίνι.

Είναι από τις λίγες φορές που οι πιο γνωστή αναλυτές σε φήμες δεν συμβαδίζουν στις απόψεις τους, αναμένετε να δούμε ποιος έχει την μεγαλύτερη βαρύτητα στον χώρο, και μέσα στην χρονιά να δούμε αν επιβεβαιώνονται οι φήμες για του χρόνου. Μείνετε συντονισμένη στο dimigeo.gr για ότι νεότερο.

Dimigeo

Dimigeo

Σχετικά με τον συγγραφέα

Dimigeo ο συνήθης ύποπτος, Owner και διαχειριστής της σελίδας dimigeo.gr, αλλά και όλων των social που θα βρείς κάτω. Φανατικός με την εταιρία που μισούμε και αγαπάμε, αυτή με το δαγκωμένο μήλο. Ελα τωρα αλήθεια περίμενες να γράψω περιγραφή για εμένα...

Αφήστε ένα σχόλιο

You may also like

Apple iPad News

Το OLED iPad Air 2022 δεν θα έχει οθόνη Samsung

  • 10 Οκτωβρίου, 2021
Η Apple έριξε άκυρο στην Samsung για την χρήση μιας οθόνης OLED, για ένα επερχόμενο iPad Air 10,9 ιντσών, σύμφωνα
Apple iPad News

Η Apple μειώνει την παραγωγή των iPhone 13 έως και 10 εκατομμύρια μονάδες λόγω έλλειψης τσιπ

  • 13 Οκτωβρίου, 2021
Οι συνεχείς ελλείψεις τσιπ που αντιμετωπίζει η βιομηχανία τεχνολογίας επηρεάζουν την παραγωγή των μοντέλων iPhone 13, σύμφωνα με νέα του