iOS

Ενημέρωση iOS 16.3.1 έρχεται αναμονή ακόμα για το iOS 16.4 Beta

Η Apple φαίνεται να ετοιμάζει μια ενημέρωση iOS 16.3.1 για το iPhone, με βάση στοιχεία του λογισμικού στα αρχεία καταγραφής αναλυτικών στοιχείων του ιστότοπού μας αυτή την εβδομάδα. Δεν είναι σαφές πότε θα κυκλοφορήσει η ενημέρωση, αλλά πιθανότατα θα είναι διαθέσιμη κάποια στιγμή τον Φεβρουάριο.

Τα ίδια αρχεία καταγραφής έχουν προαναγγείλει με ακρίβεια την κυκλοφορία πολλών προηγούμενων ενημερώσεων, συμπεριλαμβανομένων των iOS 16.0.3 και iOS 16.1.1 πιο πρόσφατα, επομένως έχουν αποδειχθεί αξιόπιστη ένδειξη των επερχόμενων εκδόσεων λογισμικού της Apple. Οι μικρές ενημερώσεις όπως το iOS 16.3.1 συνήθως επικεντρώνονται σε διορθώσεις σφαλμάτων, βελτιώσεις σταθερότητας και ενημερώσεις κώδικα ασφαλείας.

Εν τω μεταξύ, η αναμονή συνεχίζεται για την πρώτη beta του iOS 16.4, η οποία πιθανότατα θα είναι μια πιο σημαντική ενημέρωση με ορισμένες νέες δυνατότητες. Οι προηγουμένως ανακοινωμένες λειτουργίες iOS που δεν έχουν ακόμη κυκλοφορήσει περιλαμβάνουν το Apple Pay Later για χρηματοδότηση αγορών, μια επιλογή λογαριασμού ταμιευτηρίου Apple Card για Daily Cash, ειδοποιήσεις push-in web μέσω Safari και άλλα, αλλά δεν είναι σαφές εάν κάποια από αυτές τις λειτουργίες θα να συμπεριληφθεί στο iOS 16.4.

Η Apple κυκλοφόρησε το iOS 16.3 στα τέλη Ιανουαρίου με υποστήριξη για φυσικά κλειδιά ασφαλείας ως επιλογή ελέγχου ταυτότητας δύο παραγόντων για λογαριασμούς Apple ID, παγκόσμια διαθεσιμότητα Advanced Data Protection για διευρυμένη κρυπτογράφηση iCloud, μια νέα ταπετσαρία Black Unity για τον εορτασμό του Μήνα Μαύρης Ιστορίας, SOS έκτακτης ανάγκης τροποποιήσεις και υποστήριξη HomePod δεύτερης γενιάς.

Στοιχεία τόσο του iOS 16.4 όσο και του iOS 17 έχουν επίσης εμφανιστεί στα αρχεία καταγραφής αναλυτικών στοιχείων του ιστότοπού μας τις τελευταίες εβδομάδες, καθώς οι υπάλληλοι της Apple δοκιμάζουν τις ενημερώσεις εσωτερικά. Το iOS 17 αναμένεται να ανακοινωθεί στο ετήσιο συνέδριο προγραμματιστών της Apple WWDC τον Ιούνιο.

Dimigeo

Dimigeo

Σχετικά με τον συγγραφέα

Dimigeo ο συνήθης ύποπτος, Owner και διαχειριστής της σελίδας dimigeo.gr, αλλά και όλων των social που θα βρείς κάτω. Φανατικός με την εταιρία που μισούμε και αγαπάμε, αυτή με το δαγκωμένο μήλο. Ελα τωρα αλήθεια περίμενες να γράψω περιγραφή για εμένα...

Αφήστε ένα σχόλιο

You may also like

Apple iOS News

Όλα τα νέα του iOS 15.1

  • 26 Οκτωβρίου, 2021
Η Apple κυκλοφόρησε σήμερα το iOS 15.1, την πρώτη σημαντική ενημέρωση του λειτουργικού συστήματος iOS 15 που κυκλοφόρησε τον Σεπτέμβριο.
Apple iOS iPhone News

Εφαρμογές και παιχνίδια που χρησιμοποιούν τη νέα δυνατότητα SharePlay του iOS 15.1

  • 26 Οκτωβρίου, 2021
Η Apple παρουσίασε σήμερα τα iOS 15.1, iPadOS 15.1 και tvOS 15.1, τα οποία προσθέτουν υποστήριξη για το SharePlay. Το