iPhone

“Myst Mobile” Το ΔΩΡΕΑΝ iPhone game που δεν ζηλεύει τα γραφικά κονσόλας (VIDEO)

Έχουν περάσει 30 χρόνια από την πρώτη κυκλοφορία του δημοφιλούς παιχνιδιού παζλ Myst και για να γιορτάσει την επέτειο, ο προγραμματιστής Cyan ανακοίνωσε σήμερα την κυκλοφορία ενός νέου ανανεωμένου παιχνιδιού “Myst Mobile” που είναι διαθέσιμο για iPhone και iPad.

Όπως σημειώνει o ιστότοπος TouchArcade, υπήρχε μια προηγούμενη έκδοση του αρχικού παιχνιδιού Myst διαθέσιμη για συσκευές iOS το 2009, αλλά αυτή είναι μια ενημερωμένη έκδοση που είναι δωρεάν για λήψη και αναπαραγωγή.

Το Myst μπορεί να παιχτεί σε συσκευές που διαθέτουν τσιπ A12 ή μεταγενέστερο ή τσιπ M1 ή M2. Ο Cyan λέει ότι το παιχνίδι έχει βελτιστοποιηθεί για συσκευές M1 και τρέχει και σε τσιπ M2, με γραφικά που φτάνουν της κονσόλας. Το παιχνίδι υποστηρίζει πληκτρολόγια και trackpad, καθώς κι gamepads.
Όλο το Myst Island είναι προσβάσιμο χωρίς κόστος και όσοι θέλουν να παίξουν περισσότερα μπορούν να ξεκλειδώσουν το πρόσθετο Ages πέρα από το Myst Island για αγορά με 14,99 $. Υπάρχει μια προσφορά αυτή τη στιγμή που μειώνει την τιμή στα 9,99 $.

Το  παιχνίδι θα το βρείτε εδώ!

DOWNLOAD LINK 

Φωτογραφίες

Dimigeo

Dimigeo

Σχετικά με τον συγγραφέα

Dimigeo ο συνήθης ύποπτος, Owner και διαχειριστής της σελίδας dimigeo.gr, αλλά και όλων των social που θα βρείς κάτω. Φανατικός με την εταιρία που μισούμε και αγαπάμε, αυτή με το δαγκωμένο μήλο. Ελα τωρα αλήθεια περίμενες να γράψω περιγραφή για εμένα...

Αφήστε ένα σχόλιο

You may also like

iPhone

Το iOS 15.1 Beta 2 διορθώνει το σφάλμα της χρήσης μάσκας στο iPhone 13

  • 10 Οκτωβρίου, 2021
Η Apple έκανε διαθέσιμη τη δεύτερη έκδοση beta του iOS 15.1 στους προγραμματιστές και η ενημέρωση περιλαμβάνει μια διόρθωση για
Apple iPhone News

Το iPhone 13 Pro Max κερδίζει το βραβείο καλύτερης οθόνης Smartphone ΤΗΣ DisplayMate

  • 10 Οκτωβρίου, 2021
Το DisplayMate βράβευσε μέσα στην βδομάδα το iPhone 13 Pro Max με το “Best Smartphone Display Award”. Η συσκευή κέρδισε