Apple iPhone

Τι σχεδιαστικές αλλαγές θα έχει στα κουμπιά το iPhone 15 Pro & το iPhone 15 Pro‌‌ Max;

Φήμες υποστηρίζουν ότι το iPhone 15 Pro και στο iPhone 15 Pro‌‌ Max έρχονται με πολλές σχεδιαστικές αλλαγές. Μια, ωστόσο, από τις φήμες είναι αυτή που μέχρι στιγμής κυριαρχεί και αυτή είναι η πιθανότητα τα χειριστήρια έντασης στο πλάι της συσκευής να είναι ενιαία.

Λειτουργία iPhone 15 Pro Blue

Όπως σημειώνεται από το YouTuber ZoneOfTech στο Twitter, η Apple χρησιμοποιεί συνήθως δύο καρφίτσες για να προσαρτήσει κάθε κουμπί στο πλαίσιο, αλλά στις πιο πρόσφατες αποδόσεις που βασίζονται σε διαρροή σχεδίων του iPhone 15 Pro‌ CAD, εμφανίζονται μόνο δύο καρφίτσες σε μία εσοχή όπου συνήθως βρίσκονται τα κουμπιά έντασης.

Αντίθετα, οι αποδόσεις που βασίζονται σε CAD του κανονικού iPhone 15 δείχνουν δύο ξεχωριστές υποδοχές με τέσσερις ακίδες συνολικά.

Κατά τη διάρκεια της δημιουργίας της δικής τους ιδέας για το iPhone 15 Pro με βάση τα CAD που διέρρευσαν, η ZoneOfTech είναι «100% βέβαιη» ότι το iPhone 15 Pro θα διαθέτει ένα μακρύ ενοποιημένο κουμπί έντασης ήχου και όχι δύο ξεχωριστά. Επιπλέον, το ZoneOfTech είναι εξίσου βέβαιο ότι “ο διακόπτης σίγασης θα μεταβεί επίσης σε ένα μοναδικό πάτημα του κουμπιού, αντί στον διακόπτη πάνω – κάτω που έχουμε τώρα.”

Φήμες υποστηρίζουν ότι η Apple υιοθετεί κουμπιά στερεάς κατάστασης με απτική ανάδραση για τα χειριστήρια τροφοδοσίας και έντασης ήχου στα επερχόμενα μοντέλα iPhone 15 Pro, και αρχίζει να φαίνεται ότι ένα ενιαίο κουμπί έντασης ήχου στερεάς κατάστασης θα ανιχνεύει το άγγιγμα στο επάνω μέρος (“επάνω” ) και κάτω (“κάτω”) τελειώνει και ένα κουμπί απτικής σίγασης θα αντικαταστήσει τον κλασικό διακόπτη.

Δεν είναι σαφές πώς θα λειτουργούν τα νέα απτικά κουμπιά στις θήκες, ειδικά εάν απαιτούν άμεση επαφή με το άγγιγμα. Ομοίως, θα χρειαστεί να υπάρχουν λύσεις για την ανάκτηση της συσκευής σε περιπτώσεις που το iPhone μπορεί να μην λειτουργεί όπως αναμένεται. Το θετικό είναι ότι η τεχνολογία κουμπιών στερεάς κατάστασης μπορεί να βελτιώσει την προστασία από τη σκόνη και το νερό, καθώς δεν χρειάζεται φυσικούς μηχανικούς κατάθλιψης, αλλά απαιτεί επιπλέον υλικό στο εσωτερικό του iPhone.

Η Apple φημολογείται ότι θα προσθέσει δύο επιπλέον Taptic Engines στα μοντέλα iPhone 15 Pro για να τροφοδοτήσουν τα κουμπιά στερεάς κατάστασης. (Τα τρέχοντα μοντέλα iPhone διαθέτουν ένα μόνο Taptic Engine για απτική ανάδραση.) Τα κανονικά μοντέλα iPhone 15 αναμένεται να διατηρούν μηχανικά κουμπιά.

Κουμπί για iphone 3gs

Το αρχικό iPhone διέθετε έναν εξωτερικά ενοποιημένο διακόπτη έντασης ήχου ή ένα μακρύ κουμπί ανασηκωμένο και στα δύο άκρα. Αυτός ο σχεδιασμός κουμπιών παρέμεινε στο iPhone 3G και στο iPhone 3GS. Για το iPhone 4, το rocker αντικαταστάθηκε από δύο κυκλικά κουμπιά, τα οποία τελικά άλλαξαν σε μεγαλύτερα χωριστά κουμπιά σε σχήμα χαπιού στο iPhone 6. Παραλλαγές στο σχήμα του χαπιού έχουν χρησιμοποιηθεί μέχρι το iPhone 14.

Dimigeo

Dimigeo

Σχετικά με τον συγγραφέα

Dimigeo ο συνήθης ύποπτος, Owner και διαχειριστής της σελίδας dimigeo.gr, αλλά και όλων των social που θα βρείς κάτω. Φανατικός με την εταιρία που μισούμε και αγαπάμε, αυτή με το δαγκωμένο μήλο. Ελα τωρα αλήθεια περίμενες να γράψω περιγραφή για εμένα...

Αφήστε ένα σχόλιο

You may also like

iPhone

Το iOS 15.1 Beta 2 διορθώνει το σφάλμα της χρήσης μάσκας στο iPhone 13

  • 10 Οκτωβρίου, 2021
Η Apple έκανε διαθέσιμη τη δεύτερη έκδοση beta του iOS 15.1 στους προγραμματιστές και η ενημέρωση περιλαμβάνει μια διόρθωση για
Apple Mac

Τα Mac ενδέχεται να έχουν “Λειτουργία υψηλής ισχύος”

  • 10 Οκτωβρίου, 2021
Με την τελευταία έκδοση beta του macOS Monterey για τους προγραμματιστές φαίνεται να υπάρχει μία Λειτουργία υψηλής ισχύος” που θα