Apple

Η Apple μοιράζεται μια νέα ταπετσαρία για να γιορτάσει το νέο κατάστημα Gangnam στη Νότια Κορέα

Η Apple αυτή την εβδομάδα ανακοίνωσε ότι θα ανοίξει το πέμπτο κατάστημα λιανικής στη Νότια Κορέα την Παρασκευή 31 Μαρτίου στις 5 μ.μ. Τοπική ώρα. Το νέο κατάστημα θα βρίσκεται στην κεντρική συνοικία Gangnam της Σεούλ, την πρωτεύουσα της Νότιας Κορέας.

Για να γιορτάσει την περίσταση, η Apple δημιούργησε μια ειδική ταπετσαρία για iPhone, iPad και Mac διαθέσιμη για λήψη στη σελίδα του καταστήματος. Η ταπετσαρία Apple Gangnam έχει μαύρο φόντο με λογότυπο Apple σε μοναδικό στυλ.

Το νέο κατάστημα θα προσφέρει τυπικές υπηρεσίες Apple Store, που κυμαίνονται από ραντεβού Genius Bar για επισκευές προϊόντων έως Σήμερα στις δημιουργικές συνεδρίες της Apple.

Το Apple Gangnam είναι το πρώτο νέο κατάστημα λιανικής της Apple που άνοιξε από τότε που άνοιξε το Apple American Dream στο Νιου Τζέρσεϊ τον Δεκέμβριο. Η Apple λειτουργεί πάνω από 520 καταστήματα λιανικής σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων τεσσάρων άλλων τοποθεσιών στη Σεούλ.

Ο επικεφαλής λιανικής της Apple Deirdre O’Brien μοιράστηκε μια κινούμενη έκδοση του λογότυπου της Apple στο Instagram.

Dimigeo

Dimigeo

Σχετικά με τον συγγραφέα

Dimigeo ο συνήθης ύποπτος, Owner και διαχειριστής της σελίδας dimigeo.gr, αλλά και όλων των social που θα βρείς κάτω. Φανατικός με την εταιρία που μισούμε και αγαπάμε, αυτή με το δαγκωμένο μήλο. Ελα τωρα αλήθεια περίμενες να γράψω περιγραφή για εμένα...

Αφήστε ένα σχόλιο

You may also like

Apple Mac

Τα Mac ενδέχεται να έχουν “Λειτουργία υψηλής ισχύος”

  • 10 Οκτωβρίου, 2021
Με την τελευταία έκδοση beta του macOS Monterey για τους προγραμματιστές φαίνεται να υπάρχει μία Λειτουργία υψηλής ισχύος” που θα
Apple iPad News

Το OLED iPad Air 2022 δεν θα έχει οθόνη Samsung

  • 10 Οκτωβρίου, 2021
Η Apple έριξε άκυρο στην Samsung για την χρήση μιας οθόνης OLED, για ένα επερχόμενο iPad Air 10,9 ιντσών, σύμφωνα