Apple

Πάνω από 300 κτίρια και αξιοθέατα 3D στους νέους χάρτες

Από την κυκλοφορία του iOS 15 το 2021, οι Χάρτες της Apple κυκλοφορούν έναν πιο λεπτομερή χάρτη με ειδικά σχεδιασμένα ορόσημα σε μεγάλες πόλεις σε όλο τον κόσμο. Η νέα “Detailed City Experience” είναι τώρα διαθέσιμη στο Σικάγο, το Λονδίνο, το Λος Άντζελες, τη Νέα Υόρκη, το Παρίσι, το Σαν Φρανσίσκο, το Σίδνεϊ, το Τορόντο και πολλές άλλες πόλεις, με περισσότερες να ακολουθήσουν.

Οι προγραμματιστές André Baev και Simon Gardinier με έδρα το Μόντρεαλ κυκλοφόρησαν πρόσφατα μια νέα εφαρμογή Landmarks με μια συλλογή με περισσότερα από 300 από αυτά τα τρισδιάστατα ορόσημα, που κυμαίνονται από τη Βασιλική Όπερα στο Λονδίνο έως τη Γέφυρα Golden Gate στο Σαν Φρανσίσκο. Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη στο App Store για iPhone, iPad, Mac και Apple TV και απαιτεί μια συσκευή με τσιπ A12 ή τσιπ M1 και νεότερη για να εμφανίζει σωστά τα τρισδιάστατα ορόσημα με πλήρες χρώμα και λεπτομέρεια.

Δείτε την εδώ πως είναι

Κάθε ορόσημο έχει ένα καθηλωτικό κινούμενο τοπίο με το οποίο μπορείτε να αλληλεπιδράσετε και υπάρχει μια εναλλαγή για την προβολή τους σε λειτουργία Light ή Dark. Τα ορόσημα οργανώνονται ανά πόλη και η εφαρμογή θα ενημερώνεται τακτικά με νέα μοντέλα μόλις γίνουν διαθέσιμα. Η εφαρμογή είναι δωρεάν στη χρήση και δεν έχει διαφημίσεις, αλλά υπάρχει μια προαιρετική λειτουργία γυροσκόπιου που μπορεί να ξεκλειδωθεί με μόλις 0,29 $ για χρήστες που επιθυμούν να υποστηρίξουν τους προγραμματιστές.

Η Apple ενημερώνει περιοδικά μια λίστα με τοποθεσίες όπου είναι διαθέσιμη η Λεπτομερής εμπειρία πόλης στη σελίδα διαθεσιμότητας λειτουργιών iOS.

Η Baev κυκλοφόρησε επίσης μια παρόμοια εφαρμογή Preflights που παρέχει τρισδιάστατες προβολές χαρτών των μεγάλων αεροδρομίων, με βασικές πληροφορίες.

Dimigeo

Dimigeo

Σχετικά με τον συγγραφέα

Dimigeo ο συνήθης ύποπτος, Owner και διαχειριστής της σελίδας dimigeo.gr, αλλά και όλων των social που θα βρείς κάτω. Φανατικός με την εταιρία που μισούμε και αγαπάμε, αυτή με το δαγκωμένο μήλο. Ελα τωρα αλήθεια περίμενες να γράψω περιγραφή για εμένα...

Αφήστε ένα σχόλιο

You may also like

Apple Mac

Τα Mac ενδέχεται να έχουν “Λειτουργία υψηλής ισχύος”

  • 10 Οκτωβρίου, 2021
Με την τελευταία έκδοση beta του macOS Monterey για τους προγραμματιστές φαίνεται να υπάρχει μία Λειτουργία υψηλής ισχύος” που θα
Apple iPad News

Το OLED iPad Air 2022 δεν θα έχει οθόνη Samsung

  • 10 Οκτωβρίου, 2021
Η Apple έριξε άκυρο στην Samsung για την χρήση μιας οθόνης OLED, για ένα επερχόμενο iPad Air 10,9 ιντσών, σύμφωνα