iPhone

Η διαρροή του iPhone 15 Pro αποκαλύπτει το ενιαίο κουμπί έντασης ήχου και το νέο κουμπί πλέον σίγασης

Όπως φημολογήθηκε, τα iPhone 15 Pro και iPhone 15 Pro Max επόμενης γενιάς θα διαθέτουν ένα ενοποιημένο κουμπί έντασης ήχου και ένα κουμπί σίγασης, σύμφωνα με εικόνες CAD που διέρρευσαν και κοινοποιήθηκαν σε βίντεο στην κινεζική έκδοση του TikTok και δημοσιεύτηκαν στο Twitter από την ShrimpApplePro.

Αντί για ξεχωριστά κουμπιά για αύξηση και μείωση έντασης, τα μοντέλα iPhone 15 Pro αναμένεται να έχουν ένα μόνο επίμηκες κουμπί για τη ρύθμιση της έντασης προς τα πάνω ή τη μείωση της έντασης. Εν τω μεταξύ, ο διακόπτης σίγασης που υπάρχει από το αρχικό iPhone το 2007 αναμένεται να γίνει ένα κουμπί σίγασης που μπορεί να πατηθεί για να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε το κουδούνισμα του iPhone.

πώς είναι τώρα

 

Πως φημολογείται

Τόσο τα κουμπιά έντασης όσο και τα κουμπιά σίγασης φημολογείται ότι έχουν σχεδιασμό στερεάς κατάστασης. Αντί να μετακινούνται φυσικά, τα κουμπιά θα παρέχουν απτική ανάδραση από δύο πρόσθετες μηχανές Taptic στο εσωτερικό του iPhone για προσομοίωση της αίσθησης της κίνησης, παρόμοια με το κουμπί Home στο πιο πρόσφατο iPhone SE ή το trackpad Force Touch στα σύγχρονα MacBook.

 

Τα τυπικά μοντέλα iPhone 15 και iPhone 15 Plus αναμένεται να έχουν δύο φυσικά κουμπιά έντασης ήχου και έναν διακόπτη σίγασης, όπως δείχνουν άλλες εικόνες CAD στο βίντεο. Η Apple θα πρέπει να ανακοινώσει ολόκληρη τη σειρά iPhone 15 τον Σεπτέμβριο ως συνήθως.

Σε σχετικές ειδήσεις, ο τεχνικός κριτικός Sonny Dickson έδωσε μια πρόσθετη ματιά στα υποτιθέμενα μπροστινά γυάλινα πάνελ για τη σειρά iPhone 15. Όπως και η αρχική διαρροή, οι εικόνες δείχνουν ότι τα μοντέλα Pro θα έχουν λεπτότερα πλαίσια γύρω από την οθόνη και ότι το Dynamic Island θα επεκταθεί στα τυπικά μοντέλα iPhone 15.

Dimigeo

Dimigeo

Σχετικά με τον συγγραφέα

Dimigeo ο συνήθης ύποπτος, Owner και διαχειριστής της σελίδας dimigeo.gr, αλλά και όλων των social που θα βρείς κάτω. Φανατικός με την εταιρία που μισούμε και αγαπάμε, αυτή με το δαγκωμένο μήλο. Ελα τωρα αλήθεια περίμενες να γράψω περιγραφή για εμένα...

Αφήστε ένα σχόλιο

You may also like

iPhone

Το iOS 15.1 Beta 2 διορθώνει το σφάλμα της χρήσης μάσκας στο iPhone 13

  • 10 Οκτωβρίου, 2021
Η Apple έκανε διαθέσιμη τη δεύτερη έκδοση beta του iOS 15.1 στους προγραμματιστές και η ενημέρωση περιλαμβάνει μια διόρθωση για
Apple iPhone News

Το iPhone 13 Pro Max κερδίζει το βραβείο καλύτερης οθόνης Smartphone ΤΗΣ DisplayMate

  • 10 Οκτωβρίου, 2021
Το DisplayMate βράβευσε μέσα στην βδομάδα το iPhone 13 Pro Max με το “Best Smartphone Display Award”. Η συσκευή κέρδισε