iOS

Ένα χρήσιμο εργαλείο που θα φέρει η iOS 16.4 έκδοση

Η ενημέρωση του iOS 16.4 που πρόκειται να κυκλοφορήσει στο κοινό σύντομα περιλαμβάνει φωνητική απομόνωση για κλήσεις κινητής τηλεφωνίας, σύμφωνα με σημειώσεις που κοινοποίησε η Apple.

Η Apple λέει ότι η απομόνωση φωνής θα δώσει προτεραιότητα στη φωνή σας και θα αποκλείσει τον θόρυβο του περιβάλλοντος γύρω σας, κάνοντας πιο καθαρές τηλεφωνικές κλήσεις όπου μπορείτε να ακούτε καλύτερα το άτομο με το οποίο συνομιλείτε και το αντίστροφο.

Η απομόνωση φωνής ήταν διαθέσιμη για κλήσεις VoIP που χρησιμοποιούν FaceTime, WhatsApp και άλλες εφαρμογές σε συσκευές με iOS 15 ή macOS Monterey ή μεταγενέστερη έκδοση, και έχει σχεδιαστεί για να βελτιώνει σημαντικά την ποιότητα του μικροφώνου κατά τις κλήσεις μειώνοντας το θόρυβο του περιβάλλοντος. Μέχρι τώρα, δεν ήταν διαθέσιμο για συνομιλίες κινητής τηλεφωνίας, με την Apple να μην προσφέρει κανέναν τρόπο βελτίωσης της ποιότητας κλήσεων.

Σε μια κλήση FaceTime, η απομόνωση φωνής μπορεί να ενεργοποιηθεί ενεργοποιώντας το κέντρο ελέγχου, πατώντας την επιλογή Mic Mode και επιλέγοντας την επιλογή Voice Isolation, ώστε η λειτουργία να μπορεί να ενεργοποιηθεί με παρόμοιο τρόπο για φωνητικές κλήσεις.

Άλλες λειτουργίες του iOS 16.4 περιλαμβάνουν νέα emoji, Push Notifications για εφαρμογές web, διορθώσεις σφαλμάτων για το HomeKit, βελτιστοποιήσεις ανίχνευσης σφαλμάτων και πολλά άλλα. Που θα τα βρείτε εδώ, και σύντομα βίντεο με το τι νέο φέρνει η νέα έκδοση.

Dimigeo

Dimigeo

Σχετικά με τον συγγραφέα

Dimigeo ο συνήθης ύποπτος, Owner και διαχειριστής της σελίδας dimigeo.gr, αλλά και όλων των social που θα βρείς κάτω. Φανατικός με την εταιρία που μισούμε και αγαπάμε, αυτή με το δαγκωμένο μήλο. Ελα τωρα αλήθεια περίμενες να γράψω περιγραφή για εμένα...

Αφήστε ένα σχόλιο

You may also like

Apple iOS News

Όλα τα νέα του iOS 15.1

  • 26 Οκτωβρίου, 2021
Η Apple κυκλοφόρησε σήμερα το iOS 15.1, την πρώτη σημαντική ενημέρωση του λειτουργικού συστήματος iOS 15 που κυκλοφόρησε τον Σεπτέμβριο.
Apple iOS iPhone News

Εφαρμογές και παιχνίδια που χρησιμοποιούν τη νέα δυνατότητα SharePlay του iOS 15.1

  • 26 Οκτωβρίου, 2021
Η Apple παρουσίασε σήμερα τα iOS 15.1, iPadOS 15.1 και tvOS 15.1, τα οποία προσθέτουν υποστήριξη για το SharePlay. Το