iPhone

Dynamic Island με νέο ενσωματωμένο Proximity Sensor (ανιχνεύει πότε ο χρήστης κρατά το τηλέφωνο στο αυτί)

Φέτος, όλα τα μοντέλα iPhone 15 θα περιλαμβάνουν το Dynamic Island της Apple που ενοποιεί το χάπι και τις οπές στο επάνω μέρος της οθόνης, αλλά θα υπάρξει επίσης μια υλική αλλαγή στη δυνατότητα που δεν περιλαμβανόταν στα μοντέλα iPhone 14 Pro.

Σύμφωνα με ένα νέο tweet του αναλυτή του κλάδου της Apple, Ming-Chi Kuo, ο αισθητήρας Proximity στη σειρά iPhone 15 θα ενσωματωθεί στην περιοχή του Dynamic Island, αντί να κάθεται κάτω από αυτό.

Στο iPhone 14 Pro, ο αισθητήρας εγγύτητας βρίσκεται κάτω από την οθόνη (έξω από το Dynamic Island). Αντίθετα, στη σειρά iPhone 15, ο αισθητήρας Proximity βρίσκεται στο Dynamic Island, χωρίς σχεδόν καμία αλλαγή στην περιοχή Dynamic Island.
Ο αισθητήρας Proximity ανιχνεύει πότε ο χρήστης κρατά το τηλέφωνο στο αυτί του και κλείνει την οθόνη. Όπως λέει ο Kuo, το tweak είναι απίθανο να οδηγήσει σε οποιαδήποτε διαφορά στην εμφάνιση ή τη λειτουργικότητα του Dynamic Island, αλλά θα σηματοδοτήσει μια αλλαγή στα εξαρτήματα, πιθανώς υποκινούμενη για τη μείωση του κόστους.

Σύμφωνα με τον Kuo, ο προμηθευτής της Apple Finisar θα στραφεί στην παροχή στην Apple αισθητήρων Proximity μήκους κύματος 940 nm, σε σύγκριση με 1380 nm για το iPhone 14 Pro‌.

Η Apple αναμένεται να κυκλοφορήσει τη σειρά iPhone 15 τον Σεπτέμβριο ως συνήθως. Για όλα όσα γνωρίζουμε σχετικά με το τι νέο υπάρχει στα νέα μοντέλα, φροντίστε να ανατρέξετε σε άρθα με το iPhone 15

Dimigeo

Dimigeo

Σχετικά με τον συγγραφέα

Dimigeo ο συνήθης ύποπτος, Owner και διαχειριστής της σελίδας dimigeo.gr, αλλά και όλων των social που θα βρείς κάτω. Φανατικός με την εταιρία που μισούμε και αγαπάμε, αυτή με το δαγκωμένο μήλο. Ελα τωρα αλήθεια περίμενες να γράψω περιγραφή για εμένα...

Αφήστε ένα σχόλιο

You may also like

iPhone

Το iOS 15.1 Beta 2 διορθώνει το σφάλμα της χρήσης μάσκας στο iPhone 13

  • 10 Οκτωβρίου, 2021
Η Apple έκανε διαθέσιμη τη δεύτερη έκδοση beta του iOS 15.1 στους προγραμματιστές και η ενημέρωση περιλαμβάνει μια διόρθωση για
Apple iPhone News

Το iPhone 13 Pro Max κερδίζει το βραβείο καλύτερης οθόνης Smartphone ΤΗΣ DisplayMate

  • 10 Οκτωβρίου, 2021
Το DisplayMate βράβευσε μέσα στην βδομάδα το iPhone 13 Pro Max με το “Best Smartphone Display Award”. Η συσκευή κέρδισε