Apple Headset

Η Apple παρουσίασε τα ακουστικά μικτής πραγματικότητας

Η Apple παρουσίασε τα ακουστικά μικτής πραγματικότητας στα 100 κορυφαία στελέχη της εταιρείας στο Steve Jobs Theatre την περασμένη εβδομάδα, σύμφωνα με τον Mark Gurman του Bloomberg.

Στην τελευταία έκδοση του ενημερωτικού δελτίου του “Power On”, ο Gurman εξήγησε ότι η “σημαντική συγκέντρωση” είναι ένα “κλειδί ορόσημο” πριν από τη δημόσια ανακοίνωση του ακουστικού που έχει προγραμματιστεί για τον Ιούνιο. Η εκδήλωση είχε σκοπό να συγκεντρώσει τα κορυφαία μέλη του προσωπικού της Apple γύρω από την επόμενη μεγάλη πλατφόρμα της εταιρείας.

Τα ανώτερα στελέχη της Apple προφανώς έριχναν μια ματιά στα ακουστικά κάθε χρόνο από το 2018, αλλά αυτές οι επιδείξεις ήταν διακριτικές εξετάσεις στην πρόοδο του έργου και όχι σε προθήκες της πλήρους συσκευής. Τοποθετημένο στο Steve Jobs Theatre, η τελευταία προεπισκόπηση ήταν σύμφωνα με πληροφορίες ένα πολύ πιο σημαντικό γεγονός, καθώς ήταν η τελική ευθεία και το τελικό προϊόν.

Ενώ οι προσδοκίες για την κυκλοφορία της συσκευής αυξάνονται εντός της Apple, ο Gurman πρόσθεσε ότι η συσκευή είναι πιθανό να κυκλοφορήσει με πολλά πιθανά προβλήματα:

Επιπλέον, η συσκευή θα ξεκινά από περίπου 3.000 $, θα στερείται μιας ξεκάθαρης εφαρμογής, θα απαιτεί μια εξωτερική μπαταρία που θα πρέπει να αντικαθίσταται κάθε δύο ώρες και θα χρησιμοποιεί ένα σχέδιο που ορισμένοι δοκιμαστές έχουν θεωρήσει άβολο. Είναι επίσης πιθανό να κυκλοφορήσει με περιορισμένο περιεχόμενο πολυμέσων και εφαρμογών.

Ως αποτέλεσμα, τα στελέχη της Apple λέγεται ότι «χτυπούν έναν ρεαλιστικό τόνο εντός της εταιρείας» καταναούν ότι «αυτό δεν πρόκειται να είναι ένα επιτυχημένο προϊόν αμέσως μόλις κυκλοφορίσει», ενδεχομένως ακολουθώντας μια παρόμοια τροχιά με το Apple Watch θα αυξήσει τις πωλήσεις του.

Η πρώτη έκδοση της συσκευής «θα μοιάζει στα υπάρχοντα προϊόντα της εταιρείας», πιστεύει ο Gurman, αλλά εξακολουθεί να «είναι πιθανό να κάνει την Apple ηγέτη στην αγορά στη μικτή πραγματικότητα μέσα σε λίγους μήνες». Τα στελέχη αναμένουν ότι το ενδιαφέρον των καταναλωτών θα αυξηθεί καθώς οι επόμενες επαναλήψεις της κυκλοφορίας των ακουστικών σε χαμηλότερες τιμές στο μέλλον θα είναι πιο δελεαστικές.

Νέες αναφορές λένε ότι τα ακουστικά AR/VR της Apple έρχονται ΣΙΓΟΥΡΑ στο WWDC  Αυτή θα είναι η πρώτη πραγματικά νέα κατηγορία προϊόντων μετά τα Apple Watch

Dimigeo

Dimigeo

Σχετικά με τον συγγραφέα

Dimigeo ο συνήθης ύποπτος, Owner και διαχειριστής της σελίδας dimigeo.gr, αλλά και όλων των social που θα βρείς κάτω. Φανατικός με την εταιρία που μισούμε και αγαπάμε, αυτή με το δαγκωμένο μήλο. Ελα τωρα αλήθεια περίμενες να γράψω περιγραφή για εμένα...

Αφήστε ένα σχόλιο

You may also like

Apple Apple Headset News

Το Headset AR/VR της Apple ίσως να απέχει λιγότερο από ένα χρόνο

  • 18 Δεκεμβρίου, 2021
Οι χρήστες θα μπορούσαν να πάρουν στα χέρια τους το Headset επαυξημένης πραγματικότητας (AR) και εικονικής πραγματικότητας (VR) της Apple,
Apple Apple Headset News

Τα ακουστικά Apple AR/VR ενδέχεται να καθυστερήσουν έως το 2023 λόγο προβλημάτων ανάπτυξης

  • 15 Ιανουαρίου, 2022
Τα φημολογούμενα headset AR/VR της Apple θα καθυστερήσουν μέχρι το 2023, αφού αντιμετώπισαν προβλήματα κατά τη διαδικασία ανάπτυξης, σύμφωνα με