iOS

iOS 17 Πότε παρουσιάζεται η νέα έκδοση

Η Apple ανακοίνωσε σήμερα ότι το 34ο ετήσιο Παγκόσμιο Συνέδριο Προγραμματιστών της θα πραγματοποιηθεί από τη Δευτέρα 5 Ιουνίου έως την Παρασκευή 9 Ιουνίου. Όπως το WWDC 2020, 2021 και 2022, το WWDC 2023 θα είναι ως επί το πλείστον μια διαδικτυακή εκδήλωση και θα είναι ανοιχτή σε όλους τους προγραμματιστές χωρίς κόστος.

Η Apple θα παρέχει διαδικτυακές συνεδρίες και εργαστήρια, τα οποία θα επιτρέψουν στους προγραμματιστές να μάθουν για τις νέες δυνατότητες και το λογισμικό που θα ανακοινωθούν στο WWDC. Θα υπάρξει επίσης ένα παραδοσιακό Swift Student Challenge, με την Apple να δέχεται αιτήσεις έως τις 19 Απριλίου.

Η Apple θα πραγματοποιήσει μια κεντρική εκδήλωση τη Δευτέρα 5 Ιουνίου για να παρουσιάσει τα iOS 17, iPadOS 17, tvOS 17, watchOS 10 και macOS 14, καθώς και νέες ανακοινώσεις υλικού. Η φετινή εκδήλωση αναμένεται να επικεντρωθεί στα ακουστικά AR/VR που έχει στην ανάπτυξη η Apple, ενώ θα μπορούσαμε επίσης να δούμε το Mac Pro και ένα MacBook Air 15 ιντσών.

Ενώ το WWDC 2023 θα διεξαχθεί ξανά διαδικτυακά, η Apple σχεδιάζει μια ολοήμερη ειδική εκδήλωση για επιλεγμένους προγραμματιστές και φοιτητές, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 5 Ιουνίου στην πανεπιστημιούπολη του Apple Park. Οι παρευρισκόμενοι θα μπορούν να παρακολουθήσουν την κεντρική ομιλία και τα βίντεο, να συναντήσουν μερικούς υπαλλήλους της Apple και να παρακολουθήσουν τα Apple Design Awards. Η Apple πραγματοποίησε μια παρόμοια προσωπική εκδήλωση πέρυσι.

Τα τρέχοντα μέλη του προγράμματος προγραμματιστών Apple, οι απόφοιτοι του Apple Entrepreneur Camp, οι προηγούμενοι νικητές του Swift Student Challenge και τα τρέχοντα μέλη του προγράμματος Apple Developer Enterprise μπορούν να υποβάλουν αίτημα για να παρακολουθήσουν την εκδήλωση ‌Apple Park‌. Η Apple σχεδιάζει να επιλέξει τους συμμετέχοντες με τυχαία κλήρωση, με τις ειδοποιήσεις να βγαίνουν μέχρι τις 5 Απριλίου στις 6:00 μ.μ.

Πριν από το 2020, το WWDC ήταν μια προσωπική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Συνεδριακό Κέντρο McEnery στο Σαν Χοσέ, αλλά ακόμη και με την άρση των περιορισμών για την πανδημία του COVID-19, η Apple επιλέγει μια εκδήλωση με επίκεντρο το διαδίκτυο. Η ηλεκτρονική μορφή επιτρέπει σε περισσότερους προγραμματιστές να αποκτήσουν την εμπειρία WWDC καθώς δεν υπάρχουν περιορισμοί συμμετοχής.

Η Apple σχεδιάζει να παράσχει στους προγραμματιστές πρόσθετες πληροφορίες πριν από το WWDC 2023 μέσω email, της εφαρμογής Apple Developer και του ιστότοπου Apple Developer.

Dimigeo

Dimigeo

Σχετικά με τον συγγραφέα

Dimigeo ο συνήθης ύποπτος, Owner και διαχειριστής της σελίδας dimigeo.gr, αλλά και όλων των social που θα βρείς κάτω. Φανατικός με την εταιρία που μισούμε και αγαπάμε, αυτή με το δαγκωμένο μήλο. Ελα τωρα αλήθεια περίμενες να γράψω περιγραφή για εμένα...

Αφήστε ένα σχόλιο

You may also like

Apple iOS News

Όλα τα νέα του iOS 15.1

  • 26 Οκτωβρίου, 2021
Η Apple κυκλοφόρησε σήμερα το iOS 15.1, την πρώτη σημαντική ενημέρωση του λειτουργικού συστήματος iOS 15 που κυκλοφόρησε τον Σεπτέμβριο.
Apple iOS iPhone News

Εφαρμογές και παιχνίδια που χρησιμοποιούν τη νέα δυνατότητα SharePlay του iOS 15.1

  • 26 Οκτωβρίου, 2021
Η Apple παρουσίασε σήμερα τα iOS 15.1, iPadOS 15.1 και tvOS 15.1, τα οποία προσθέτουν υποστήριξη για το SharePlay. Το