iOS

Το iOS 17 φημολογείται ότι θα περιλαμβάνει «σημαντικές» αλλαγές στο Κέντρο Ελέγχου του iPhone

Το iOS 17 θα περιλαμβάνει «σημαντικές» αλλαγές στο Κέντρο Ελέγχου στο iPhone, σύμφωνα με ένα μέλος σε ένα forum που διέρρευσε ακριβείς λεπτομέρειες σχετικά με το Dynamic Island στο iPhone 14 Pro πριν από την ανακοίνωση της συσκευής πέρυσι.

Σε ένα email, η ανώνυμη πηγή πρόσθεσε ότι το iOS 17 θα επικεντρωθεί στις βελτιώσεις απόδοσης και σταθερότητας, υποδηλώνοντας ότι ένα ανανεωμένο Κέντρο Ελέγχου θα μπορούσε να είναι μια από τις πιο εμφανείς αλλαγές που έρχονται με την ενημέρωση λογισμικού. Η Apple αναμένεται να ανακοινώσει το iOS 17 κατά τη διάρκεια της κεντρικής ομιλίας του WWDC 2023 στις 5 Ιουνίου και, ως συνήθως, η πρώτη έκδοση beta θα είναι διαθέσιμη στους προγραμματιστές για δοκιμή αργότερα εκείνη την ημέρα.

Η πηγή δεν παρείχε συγκεκριμένες λεπτομέρειες σχετικά με τις αλλαγές που σχεδιάζονται για το Κέντρο Ελέγχου, το οποίο είναι σε μεγάλο βαθμό το ίδιο από τότε που κυκλοφόρησε το iOS 11 το 2017. Το μενού παρέχει στους χρήστες iPhone εύκολη πρόσβαση σε χειριστήρια Wi-Fi, Bluetooth, φωτεινότητα οθόνης, ένταση ήχου και πολλές άλλες λειτουργίες συστήματος. Στο iPhone X και νεότερα, το Κέντρο Ελέγχου μπορεί να ανοίξει κάνοντας σάρωση προς τα κάτω από την επάνω δεξιά γωνία της οθόνης.

Παρουσιάστηκε με το iOS 7, το Control Center γίνεται 10 φέτος. Σε κερδοσκοπική βάση, η Apple θα μπορούσε να καταστήσει το Κέντρο Ελέγχου πιο προσαρμόσιμο και να ανανεώσει τη σχεδίαση του μενού μετά από έξι χρόνια ελάχιστων αλλαγών, αλλά οι ακριβείς αλλαγές, εάν υπάρχουν, απομένουν να φανούν.

Ενώ το μέλος του φόρουμ έχει αποδεδειγμένο ιστορικό, αυτή η φήμη δεν έχει ακόμη επιβεβαιωθεί από άλλες πηγές και τα σχέδια της Apple υπόκεινται σε αλλαγές.

Dimigeo

Dimigeo

Σχετικά με τον συγγραφέα

Dimigeo ο συνήθης ύποπτος, Owner και διαχειριστής της σελίδας dimigeo.gr, αλλά και όλων των social που θα βρείς κάτω. Φανατικός με την εταιρία που μισούμε και αγαπάμε, αυτή με το δαγκωμένο μήλο. Ελα τωρα αλήθεια περίμενες να γράψω περιγραφή για εμένα...

Αφήστε ένα σχόλιο

You may also like

Apple iOS News

Όλα τα νέα του iOS 15.1

  • 26 Οκτωβρίου, 2021
Η Apple κυκλοφόρησε σήμερα το iOS 15.1, την πρώτη σημαντική ενημέρωση του λειτουργικού συστήματος iOS 15 που κυκλοφόρησε τον Σεπτέμβριο.
Apple iOS iPhone News

Εφαρμογές και παιχνίδια που χρησιμοποιούν τη νέα δυνατότητα SharePlay του iOS 15.1

  • 26 Οκτωβρίου, 2021
Η Apple παρουσίασε σήμερα τα iOS 15.1, iPadOS 15.1 και tvOS 15.1, τα οποία προσθέτουν υποστήριξη για το SharePlay. Το