Apple

Eφαρμογή παρακολούθησης συναισθημάτων στο iOS 17

iOS 17 για να περιλαμβάνει την εφαρμογή Dedicated Journaling και την παρακολούθηση διάθεσης

Η ενημέρωση του iOS 17 που η Apple σχεδιάζει να ανακοινώσει τον Ιούνιο θα περιλαμβάνει μια αποκλειστική εφαρμογή ημερολογίου, αναφέρει ο Mark Gurman του Bloomberg. Η Wall Street Journal τον Απρίλιο τόνισε τη δουλειά της Apple σε μια εφαρμογή ημερολογίου τύπου Day One, αλλά εκείνη την εποχή, δεν ήταν σαφές εάν θα κυκλοφορούσε στο iOS 17.

Σύμφωνα με τον Gurman, η εφαρμογή πρόκειται πράγματι να συμπεριληφθεί στο iOS 17 και θα εισάγει «τη λήψη σημειώσεων και ένα ισχυρότερο κοινωνικό στοιχείο» στο iPhone.

Δεν υπάρχουν άλλες λεπτομέρειες για την εφαρμογή στην αναφορά, αλλά η ‌Wall Street Journal είπε προηγουμένως ότι η εφαρμογή θα επιτρέπει στους χρήστες να παρακολουθούν τις καθημερινές τους δραστηριότητες και τις σκέψεις τους. Η Apple θα δίνει στους χρήστες θέματα για να γράψουν, όπως μια προπόνηση ή μια συνάντηση, και θα υπάρχει μια λειτουργία “All Day People Discovery” που καθορίζει πότε ένας χρήστης βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με άλλα άτομα. Η εφαρμογή θα γνωρίζει πότε οι χρήστες λαμβάνουν μηνύματα κειμένου, τηλεφωνικές κλήσεις και άλλες ειδοποιήσεις, αλλά το απόρρητο θα είναι το επίκεντρο και όλα θα γίνονται στη συσκευή.

Η εφαρμογή ημερολογίου φαίνεται να είναι μια πρωτοβουλία που σχετίζεται με την υγεία που θα αναλύει πώς είναι η τυπική μέρα κάθε χρήστη και θα μπορούσε να ενσωματωθεί με μια λειτουργία παρακολούθησης διάθεσης που η Apple έχει επίσης σχεδιάσει για το iOS 17. Η εφαρμογή παρακολούθησης συναισθημάτων θα επιτρέπει στους χρήστες να παρακολουθούν τη διάθεσή τους, να απαντούν σε ερωτήσεις σχετικά με την ημέρα τους και να βλέπουν τα αποτελέσματα με την πάροδο του χρόνου.

Με την εφαρμογή ημερολογίου και τη λειτουργία παρακολούθησης της διάθεσης, η Apple σχεδιάζει να φέρει την εφαρμογή Health στο iPad για πρώτη φορά, επιτρέποντας στους ιδιοκτήτες iPad να βλέπουν τα δεδομένα που σχετίζονται με την υγεία τους ακόμα και όταν ένα ‌iPhone δεν είναι διαθέσιμο.

Οι προγραμματιστές εφαρμογών τρίτων, όπως η Day One, προσφέρουν εδώ και καιρό πλατφόρμες ημερολογίου για το iPhone και το iPad, και με βάση τις πρώτες αναφορές, φαίνεται ότι η προσφορά της Apple θα μπορούσε να είναι παρόμοια με ό,τι είναι δυνατό με την Day One.

Τον Απρίλιο, όταν κυκλοφόρησαν τα νέα για την εφαρμογή journaling της Apple, η Day One είπε ότι είναι «ενθουσιασμένη» ότι η Apple θα φέρει το journaling σε ένα ευρύτερο κοινό και ότι σχεδιάζει να διασφαλίσει ότι η εφαρμογή Day One «παραμένει η καλύτερη επιλογή» για αυτούς.

Για περισσότερα νέα μείνετε συντονισμένοι στο dimigeo.gr

Dimigeo

Dimigeo

Σχετικά με τον συγγραφέα

Dimigeo ο συνήθης ύποπτος, Owner και διαχειριστής της σελίδας dimigeo.gr, αλλά και όλων των social που θα βρείς κάτω. Φανατικός με την εταιρία που μισούμε και αγαπάμε, αυτή με το δαγκωμένο μήλο. Ελα τωρα αλήθεια περίμενες να γράψω περιγραφή για εμένα...

Αφήστε ένα σχόλιο

You may also like

Apple Mac

Τα Mac ενδέχεται να έχουν “Λειτουργία υψηλής ισχύος”

  • 10 Οκτωβρίου, 2021
Με την τελευταία έκδοση beta του macOS Monterey για τους προγραμματιστές φαίνεται να υπάρχει μία Λειτουργία υψηλής ισχύος” που θα
Apple iPad News

Το OLED iPad Air 2022 δεν θα έχει οθόνη Samsung

  • 10 Οκτωβρίου, 2021
Η Apple έριξε άκυρο στην Samsung για την χρήση μιας οθόνης OLED, για ένα επερχόμενο iPad Air 10,9 ιντσών, σύμφωνα