Series

Το “Squid Game” επιστρέφει όχι όμως με μια δεύτερη σεζόν

Το “Squid Game: The Challenge” αποτελεί μια νέα εκδοχή της δημοφιλούς Squid Game σειράς στο Netflix. Αντί για μια συνέχεια της ιστορίας, επιστρέφει με ένα ριάλιτι επιβίωσης εμπνέεται από τις επικές δοκιμασίες της σειράς. Οι παίκτες θα αντιμετωπίζουν διάφορες προκλήσεις και δοκιμασίες που θα τους θέσουν σε ακραίες καταστάσεις, αλλά χωρίς τον κίνδυνο του θανάτου.

Στο “Squid Game: The Challenge”, οι 456 παίκτες θα ανταγωνιστούν για να κερδίσουν το μεγαλύτερο χρηματικό έπαθλο στην ιστορία των ριάλιτι στην τηλεόραση, το μεγάλο έπαθλο των 4,56 εκατομμυρίων δολαρίων καθιστά αυτό το ριάλιτι ιδιαίτερα συναρπαστικό. Οι παίκτες θα αναγκαστούν να διαθέσουν όλες τις δεξιότητες και την αντοχή τους για να φτάσουν στο τέλος. Με συμμαχίες και στρατηγικές, θα πρέπει να πάρουν δύσκολες αποφάσεις και να αντιμετωπίσουν προδοσίες από τους συμπαίκτες τους. Η κάθε δοκιμασία θα τους βάλει σε ακραίες καταστάσεις και θα τους αναγκάσει να ξεπεράσουν τα όριά τους.

Τα γυρίσματα του “Squid Game: The Challenge” έλαβαν χώρα στο Ηνωμένο Βασίλειο. Κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων, αναφέρθηκαν αρκετοί τραυματισμοί, αλλά ευτυχώς δεν υπήρξαν σοβαρά τραυματικά περιστατικά που να απειλούν την ασφάλεια των παικτών.

Το τρέιλερ του “Squid Game: The Challenge” μπορείτε να το παρακολουθήσετε εδώ:

Μείνετε συντονισμένοι στο dimigeo.gr για να μην χάσετε ότι νεότερο για το “Squid Game: The Challenge”

Dimigeo

Dimigeo

Σχετικά με τον συγγραφέα

Dimigeo ο συνήθης ύποπτος, Owner και διαχειριστής της σελίδας dimigeo.gr, αλλά και όλων των social που θα βρείς κάτω. Φανατικός με την εταιρία που μισούμε και αγαπάμε, αυτή με το δαγκωμένο μήλο. Ελα τωρα αλήθεια περίμενες να γράψω περιγραφή για εμένα...

Αφήστε ένα σχόλιο

You may also like

News Series

Ας κράξουμε λίγο το Squid Game που λάτρεψαν όλοι

  • 14 Οκτωβρίου, 2021
Ειλικρινά, άμα δω έστω και ένα ακόμα meme με το παιχνίδι του χταποδιού, του καλαμαριού, του δεινόσαυρου, πώς στο καλό
News Series

Kissing booth 3 άξιζε ο κόπος αναμονής ;

  • 17 Οκτωβρίου, 2021
Netflix μια λέξη χίλιες εικόνες, (see what I did there? Κανονικά είναι μια εικόνα χίλιες λέξεις αλλά το άλλαξα- χα