iOS

Το iOS 16 θα περιλαμβάνει νέες εφαρμογές

Το iOS 16 θα περιλαμβάνει νέους τρόπους αλληλεπίδρασης με το σύστημα και μερικές «φρέσκες εφαρμογές της Apple», είπε ο Mark Gurman του Bloomberg, προσφέροντας περισσότερες λεπτομέρειες για το τι επιφυλάσσει η Apple για την επερχόμενη κυκλοφορία του iOS και του iPadOS που πρόκειται να ανακοινωθεί σε λίγα. εβδομάδες στο WWDC.

Στην τελευταία έκδοση του ενημερωτικού δελτίου του Power On, ο Gurman έγραψε ότι ενώ το iOS 16 δεν είναι πιθανό να εισαγάγει μια σημαντική αλλαγή προσώπου στο λειτουργικό σύστημα, θα περιλαμβάνει νέους τρόπους αλληλεπίδρασης και μερικές «φρέσκες εφαρμογές της Apple».

Οι χρήστες ήλπιζαν από καιρό ότι η Apple θα έφερνε διαδραστικά γραφικά στοιχεία στο iOS από τότε που τα γραφικά στοιχεία ανανεώθηκαν με το iOS 14. Τα γραφικά στοιχεία ήταν ως επί το πλείστον ανέγγιχτα με το iOS 15 και παραμένουν μη αλληλεπιδραστικά, επομένως υπάρχει κάποια ελπίδα να υπάρχουν σημαντικές αλλαγές στα γραφικά στοιχεία για το iOS 16‌ .

Αν και δεν περιμένω από την Apple να παρουσιάσει έναν πλήρη επανασχεδιασμό του λογισμικού, θα πρέπει να υπάρξουν σημαντικές αλλαγές σε όλο το σύστημα, νέοι τρόποι αλληλεπίδρασης και ορισμένες νέες εφαρμογές της Apple.

 

Τα νέα για το watchOS 9 θα είναι επίσης σημαντικά.  Πρόσθεσε επίσης σήμερα ότι το watchOS 9 θα είναι επίσης μια “σημαντική” ενημέρωση. Ο Gurman έχει αναφέρει στο παρελθόν ότι ένα ανανεωμένο σύστημα ειδοποιήσεων και νέες δυνατότητες παρακολούθησης υγείας και φυσικής κατάστασης βρίσκονται στα σκαριά για το iOS 16.

Dimigeo

Dimigeo

Σχετικά με τον συγγραφέα

Dimigeo ο συνήθης ύποπτος, Owner και διαχειριστής της σελίδας dimigeo.gr, αλλά και όλων των social που θα βρείς κάτω. Φανατικός με την εταιρία που μισούμε και αγαπάμε, αυτή με το δαγκωμένο μήλο. Ελα τωρα αλήθεια περίμενες να γράψω περιγραφή για εμένα...

Αφήστε ένα σχόλιο

You may also like

Apple iOS News

Όλα τα νέα του iOS 15.1

  • 26 Οκτωβρίου, 2021
Η Apple κυκλοφόρησε σήμερα το iOS 15.1, την πρώτη σημαντική ενημέρωση του λειτουργικού συστήματος iOS 15 που κυκλοφόρησε τον Σεπτέμβριο.
Apple iOS iPhone News

Εφαρμογές και παιχνίδια που χρησιμοποιούν τη νέα δυνατότητα SharePlay του iOS 15.1

  • 26 Οκτωβρίου, 2021
Η Apple παρουσίασε σήμερα τα iOS 15.1, iPadOS 15.1 και tvOS 15.1, τα οποία προσθέτουν υποστήριξη για το SharePlay. Το