Apple News

Το νέο ύφασμα γυαλίσματος των 19 $ της Apple έχει εξαντληθεί μέχρι τα τέλη Νοεμβρίου

Παράλληλα με τα μοντέλα MacBook Pro 14 και 16 ιντσών, η Apple παρουσίασε ένα “Polishing Cloth” αξίας 19 δολαρίων που έχει σχεδιαστεί για χρήση με συσκευές Apple.
Κατασκευασμένο από “μαλακό, μη λειαντικό υλικό”, το ύφασμα είναι κατάλληλο για οθόνες Apple, συμπεριλαμβανομένου του γυαλιού νανο-υφής του Pro Display XDR. Είναι επίσης κατάλληλο για χρήση με την οθόνη mini-LED των νέων μοντέλων MacBook Pro και όλα τα είδη iPhone, iPad και Mac.

Όσοι ήλπιζαν να πάρουν ένα Polishing Cloth με τα MacBook Pros τους και που δεν έχουν ήδη παραγγείλει μπορεί να είναι άτυχοι, καθώς οι αρχικές προμήθειες έχουν εξαντληθεί.

Εάν παραγγελθεί σήμερα, το ύφασμα γυαλίσματος δεν θα φτάσει πριν τις 18 με 24 Νοεμβρίου, που είναι μια πολύ μεγάλη αναμονή για ένα κομμάτι ύφασμα αν το καλοσκεφτείς.

Το έγγραφο υποστήριξης της Apple για τον καθαρισμό των προϊόντων συνιστά ένα μαλακό πανί χωρίς χνούδι και ελάχιστο σκούπισμα. Δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται καθαριστικά, αλλά εάν απαιτείται βαθύς καθαρισμός, μπορεί να χρησιμοποιηθεί διάλυμα ισοπροπυλικής αλκοόλης 70% για την υγρασία του υφάσματος.

Η Apple στέλνει ένα παρόμοιο Polishing Cloth με το nano-Text Pro Display XDR από την κυκλοφορία της. Με βάση τις οδηγίες που παρέχονται με αυτό το πανί, το νέο ύφασμα μπορεί να πλυθεί στο χέρι με σαπούνι πιάτων και νερό εάν λερωθεί.

Dimigeo

Dimigeo

Σχετικά με τον συγγραφέα

Dimigeo ο συνήθης ύποπτος, Owner και διαχειριστής της σελίδας dimigeo.gr, αλλά και όλων των social που θα βρείς κάτω. Φανατικός με την εταιρία που μισούμε και αγαπάμε, αυτή με το δαγκωμένο μήλο. Ελα τωρα αλήθεια περίμενες να γράψω περιγραφή για εμένα...

Αφήστε ένα σχόλιο

You may also like

Apple Mac

Τα Mac ενδέχεται να έχουν “Λειτουργία υψηλής ισχύος”

  • 10 Οκτωβρίου, 2021
Με την τελευταία έκδοση beta του macOS Monterey για τους προγραμματιστές φαίνεται να υπάρχει μία Λειτουργία υψηλής ισχύος” που θα
Apple iPad News

Το OLED iPad Air 2022 δεν θα έχει οθόνη Samsung

  • 10 Οκτωβρίου, 2021
Η Apple έριξε άκυρο στην Samsung για την χρήση μιας οθόνης OLED, για ένα επερχόμενο iPad Air 10,9 ιντσών, σύμφωνα