Apple iPhone News

Leaker λέει ότι το iPhone 14 Pro θα διαθέτει εγκοπή κάμερας σε σχήμα χαπιού Pill-Shaped Camera και όχι σε σχήμα τρύπας Hole-Puch

Τα μοντέλα iPhone 14 Pro θα διαθέτουν μια εγκοπή κάμερας σε σχήμα χαπιού στο επάνω μέρος της οθόνης, με την εγκοπή να αφαιρείται, σύμφωνα με tweets που κοινοποίησε ο χρήστης @dylandkt, ο οποίος έχει αποδειχθεί αξιόπιστη πηγή φημών που σχετίζονται με την Apple τον περασμένο χρόνο. Για να προσαρμοστεί αυτή η αλλαγή, ο χρήστης είπε ότι το υλικό Face ID θα μετακινηθεί κάτω από την οθόνη.

Ενώ έχει αναφερθεί ευρέως ότι τα μοντέλα iPhone 14 Pro δεν θα έχουν notch από αξιόπιστες πηγές όπως ο αναλυτής Ming-Chi Kuo και ο δημοσιογράφος του Bloomberg Mark Gurman, αυτή είναι η πρώτη φορά που ακούμε για την πιθανότητα η κάμερα να είναι σε σχήμα χαπιού Pill-Shaped, στο επάνω μέρος της οθόνης αντί για μια κυκλική Hole-Puch που είχε αρχικά φημολογηθεί.

Το Face ID που μετακινείται κάτω από την οθόνη έχει επίσης φημολογηθεί στο παρελθόν από τον σύμβουλο της βιομηχανίας οθονών Ross Young, ο οποίος έχει αποδειχθεί επίσης αξιόπιστη πηγή πληροφοριών σχετικά με την οθόνη για μελλοντικά προϊόντα της Apple. Πέρυσι, για παράδειγμα, ο Young ισχυρίστηκε με ακρίβεια ότι το νέο iPad mini θα διαθέτει οθόνη 8,3 ιντσών χωρίς Ηome Button.

Σε ένα tweet, ο @dylandkt είπε ότι έχει διαβεβαιωθεί ότι η αξιοπιστία του Face ID δεν θα επηρεαστεί αρνητικά από την αλλαγή του κάτω από την οθόνη.

Η Apple φημολογείται ότι σχεδιάζει ένα iPhone 14 Pro 6,1 ιντσών και ένα iPhone 14 Pro Max 6,7 ιντσών για κυκλοφορία τον Σεπτέμβριο του τρέχοντος έτους. Η σειρά αναμένεται επίσης να περιλαμβάνει ένα iPhone 14 6,1 ιντσών και ένα iPhone 14 Max 6,7 ιντσών, και από τώρα φαίνεται ότι αυτά τα μοντέλα θα συνεχίσουν να έχουν εγκοπή Notch, με την διαφορά ότι στα Pro μοντέλα θα δούμε Pill-Shaped στην κάμερα.
Πέρυσι, η @dylandkt μοιράστηκε ακριβείς πληροφορίες σχετικά με προϊόντα όπως το MacBook Pro 14 ιντσών και 16 ιντσών πριν κυκλοφορήσουν.

Dimigeo

Dimigeo

Σχετικά με τον συγγραφέα

Dimigeo ο συνήθης ύποπτος, Owner και διαχειριστής της σελίδας dimigeo.gr, αλλά και όλων των social που θα βρείς κάτω. Φανατικός με την εταιρία που μισούμε και αγαπάμε, αυτή με το δαγκωμένο μήλο. Ελα τωρα αλήθεια περίμενες να γράψω περιγραφή για εμένα...

Αφήστε ένα σχόλιο

You may also like

iPhone

Το iOS 15.1 Beta 2 διορθώνει το σφάλμα της χρήσης μάσκας στο iPhone 13

  • 10 Οκτωβρίου, 2021
Η Apple έκανε διαθέσιμη τη δεύτερη έκδοση beta του iOS 15.1 στους προγραμματιστές και η ενημέρωση περιλαμβάνει μια διόρθωση για
Apple Mac

Τα Mac ενδέχεται να έχουν “Λειτουργία υψηλής ισχύος”

  • 10 Οκτωβρίου, 2021
Με την τελευταία έκδοση beta του macOS Monterey για τους προγραμματιστές φαίνεται να υπάρχει μία Λειτουργία υψηλής ισχύος” που θα