Apple iOS

Το iOS 16 δεν θα έχει αλλαγές στον σχεδιασμό

Το iOS 16, με την κωδική ονομασία “Sydney” που θα δούμε την προεπισκόπησή του στο WWDC τον Ιούνιο, θα περιλαμβάνει “σημαντικές” βελτιώσεις στις ειδοποιήσεις και νέες δυνατότητες παρακολούθησης της υγείας, αλλά δεν θα έχει σημαντικό επανασχεδιασμό του iOS, δήλωσε σήμερα ο Mark Gurman του Bloomberg.

Στο τελευταίο του ενημερωτικό δελτίο στο Power On

Από την πλευρά του iOS, αναζητώ ορισμένες αρκετά σημαντικές βελτιώσεις σε γενικές γραμμές, συμπεριλαμβανομένης μιας ενημέρωσης στις ειδοποιήσεις και των νέων λειτουργιών παρακολούθησης της υγείας.

Δεν περιμένω κάτι ως προς τον επανασχεδιασμό από άκρο σε άκρο της διεπαφής του iOS, παρόλο που δεν έχει αλλάξει πολύ από το iOS 7 πριν από σχεδόν μια δεκαετία. Αλλά μπορεί να υπάρχει μια νέα διεπαφή πολλαπλών εργασιών iPadOS.
Η Apple θα κάνει προεπισκόπηση του iOS 16, μαζί με τα iPadOS 16, macOS 13, watchOS 9 και tvOS 16 κατά τη διάρκεια του WWDC, το οποίο θα διεξαχθεί επίσημα στις 6 Ιουνίου έως τις 10 Ιουνίου.

Ο Gurman είπε σήμερα ότι το watchOS 9 μπορεί να διαθέτει “σημαντικές αναβαθμίσεις στην παρακολούθηση δραστηριότητας και υγείας”. Δεν είναι γνωστές λεπτομέρειες για το τι θα περιλαμβάνει το macOS 13, συμπεριλαμβανομένης της ονομασίας του. Το macOS Big Sur παρουσίασε έναν σημαντικό επανασχεδιασμό και ακολούθησε μια λιγότερο σημαντική ενημέρωση με το macOS Monterey.

Παραμένοντας στην πλευρά του Mac, ωστόσο, ο Gurman επανέλαβε σήμερα ότι η Apple εργάζεται σε αρκετούς νέους Mac, συμπεριλαμβανομένου ενός νέου επανασχεδιασμένου MacBook Air, ενός ανανεωμένου MacBook Pro 13 ιντσών, ενός ενημερωμένου iMac 24 ιντσών και ενός νέου Mac mini.

Dimigeo

Dimigeo

Σχετικά με τον συγγραφέα

Dimigeo ο συνήθης ύποπτος, Owner και διαχειριστής της σελίδας dimigeo.gr, αλλά και όλων των social που θα βρείς κάτω. Φανατικός με την εταιρία που μισούμε και αγαπάμε, αυτή με το δαγκωμένο μήλο. Ελα τωρα αλήθεια περίμενες να γράψω περιγραφή για εμένα...

Αφήστε ένα σχόλιο

You may also like

Apple Mac

Τα Mac ενδέχεται να έχουν “Λειτουργία υψηλής ισχύος”

  • 10 Οκτωβρίου, 2021
Με την τελευταία έκδοση beta του macOS Monterey για τους προγραμματιστές φαίνεται να υπάρχει μία Λειτουργία υψηλής ισχύος” που θα
Apple iPad News

Το OLED iPad Air 2022 δεν θα έχει οθόνη Samsung

  • 10 Οκτωβρίου, 2021
Η Apple έριξε άκυρο στην Samsung για την χρήση μιας οθόνης OLED, για ένα επερχόμενο iPad Air 10,9 ιντσών, σύμφωνα