iPhone

Το Assassin’s Creed Mirage θα κυκλοφορήσει στο iPhone 15 Pro

Το Assassin’s Creed Mirage μπορεί πλέον να προπαραγγελθεί στο App Store, αλλά εμφανίζει ημερομηνία κυκλοφορίας 10 Ιουνίου από τη στιγμή που γράφεται αυτό το κείμενο, και όχι 6 Ιουνίου όπως αναφέρει η ανακοίνωση της Ubisoft. Η Ubisoft αναφέρει ότι το παιχνίδι θα είναι δωρεάν για 90 λεπτά και οι χρήστες θα μπορούν να ξεκλειδώσουν την πλήρη έκδοση σε iPhone και iPad με μία και μόνο αγορά 49,99 δολαρίων εντός εφαρμογής.

Η Ubisoft αναφέρει ότι οι εκδόσεις του Assassin’s Creed Mirage για iPhone και iPad προσφέρουν την ίδια εμπειρία με την έκδοση για κονσόλα, αλλά με έλεγχο που βασίζεται στην αφή.

Η περιγραφή του παιχνιδιού στο App Store:

Στο Assassin’s Creed® Mirage, είστε ο Basim, ένας πανούργος κλέφτης δρόμου με εφιαλτικά οράματα, που αναζητά απαντήσεις και δικαιοσύνη. Μετά από μια πράξη θανατηφόρας εκδίκησης, ο Basim φεύγει από τη Βαγδάτη και εντάσσεται σε μια αρχαία οργάνωση – The Hidden Ones. Καθώς μαθαίνει τις μυστηριώδεις τελετουργίες και τα ισχυρά δόγματά τους, θα ακονίσει τις μοναδικές του ικανότητες, θα ανακαλύψει την αληθινή του φύση και θα κατανοήσει μια νέα Πίστη – που θα αλλάξει τη μοίρα του με τρόπους που δεν μπορούσε ποτέ να φανταστεί.

Το Assassin’s Creed Mirage κυκλοφόρησε για πρώτη φορά για Xbox, PlayStation και Windows τον Οκτώβριο.

Με το chip A17 Pro, τα iPhone 15 Pro και iPhone 15 Pro Max υποστηρίζουν hardware-accelerated ray tracing και mesh shading, επιτρέποντας βελτιωμένη απόδοση γραφικών στα παιχνίδια. Αυτή η αναβάθμιση υλικού επέτρεψε τη δημιουργία περισσότερων παιχνιδιών ΑΑΑ στο iPhone, όπως οι πολλαπλοί τίτλοι Resident Evil και το Death Stranding Director’s Cut.

 

Dimigeo

Dimigeo

Σχετικά με τον συγγραφέα

Dimigeo ο συνήθης ύποπτος, Owner και διαχειριστής της σελίδας dimigeo.gr, αλλά και όλων των social που θα βρείς κάτω. Φανατικός με την εταιρία που μισούμε και αγαπάμε, αυτή με το δαγκωμένο μήλο. Ελα τωρα αλήθεια περίμενες να γράψω περιγραφή για εμένα...

Αφήστε ένα σχόλιο

You may also like

iPhone

Το iOS 15.1 Beta 2 διορθώνει το σφάλμα της χρήσης μάσκας στο iPhone 13

  • 10 Οκτωβρίου, 2021
Η Apple έκανε διαθέσιμη τη δεύτερη έκδοση beta του iOS 15.1 στους προγραμματιστές και η ενημέρωση περιλαμβάνει μια διόρθωση για
Apple iPhone News

Το iPhone 13 Pro Max κερδίζει το βραβείο καλύτερης οθόνης Smartphone ΤΗΣ DisplayMate

  • 10 Οκτωβρίου, 2021
Το DisplayMate βράβευσε μέσα στην βδομάδα το iPhone 13 Pro Max με το “Best Smartphone Display Award”. Η συσκευή κέρδισε