Apple

Το iOS 18 θα προσθέσει νέα χαρακτηριστικά σε 15 εφαρμογές του iPhone [VIDEO]

Η Apple αναμένεται να ανακοινώσει το iOS 18 κατά τη διάρκεια της εναρκτήριας ομιλίας του WWDC στις 10 Ιουνίου και ήδη φημολογούνται νέα χαρακτηριστικά για πολλές εφαρμογές, συμπεριλαμβανομένων των Apple Music, Apple Maps, Calculator, Messages, Notes, Safari και άλλων.

Παρακάτω, ανακεφαλαιώνουμε τις φήμες για το iOS 18 ανά εφαρμογή, με βάση αναφορές από τον Mark Gurman του Bloomberg και άλλους:

  • Apple Maps: Τουλάχιστον δύο νέες λειτουργίες των Χαρτών της Apple αναμένονται στο iOS 18, συμπεριλαμβανομένων των προσαρμοσμένων διαδρομών και των τοπογραφικών χαρτών. Οι προσαρμοσμένες διαδρομές θα επιτρέπουν στους χρήστες να επιλέγουν συγκεκριμένους δρόμους για να ταξιδεύουν κατά την πλοήγηση, ενώ οι τοπογραφικοί χάρτες περιλαμβάνουν λεπτομέρειες όπως μονοπάτια, γραμμές περιγράμματος, υψόμετρο και σημεία ενδιαφέροντος για πεζοπορία. Οι τοπογραφικοί χάρτες προστέθηκαν στο Apple Watch με το watchOS 10.
  • Apple Music: Με το iOS 18, το Apple Music φέρεται να μπορεί να δημιουργεί αυτόματα λίστες αναπαραγωγής
  • Αριθμομηχανή: Το iOS 18, το iPadOS 18 και το macOS 15 φημολογείται ότι θα διαθέτουν μια ανανεωμένη εφαρμογή Αριθμομηχανή με πολλά νέα χαρακτηριστικά, όπως μια πλευρική μπάρα που παραθέτει τους πρόσφατους υπολογισμούς, ένα βελτιωμένο περιβάλλον για τη μετατροπή μονάδων, ενσωμάτωση με την εφαρμογή Σημειώσεις και πολλά άλλα. Αυτό σημαίνει ότι η εφαρμογή Calculator θα είναι επιτέλους διαθέσιμη στα iPad.
  • Freeform: Το iOS 18 φημολογείται ότι θα προσθέσει μια νέα επιλογή «Σκηνές» στην εφαρμογή σχεδίασης Freeform της Apple. Αυτή η λειτουργία θα επιτρέπει στους χρήστες να επιλέγουν συγκεκριμένα τμήματα («σκηνές») στον καμβά για ευκολότερη πλοήγηση.
  • Υγεία: Η Apple φέρεται να σχεδιάζει νέα χαρακτηριστικά με τεχνητή νοημοσύνη για την εφαρμογή Υγεία, αλλά δεν υπάρχουν συγκεκριμένες  λεπτομέρειες.
  • Keynote, Numbers και Pages: Παράλληλα με το iOS 18, η Apple φέρεται να σχεδιάζει να αναβαθμίσει τη σουίτα εφαρμογών παραγωγικότητας iWork με νέα χαρακτηριστικά τεχνητής νοημοσύνης για την αυτόματη δημιουργία διαφανειών στο Keynote, την ταχύτερη συγγραφή στο Pages και άλλα.
  • Mail, Φωτογραφίες και Fitness: Αυτές οι εφαρμογές φέρεται να «αναθεωρούνται» με το iOS 18, αλλά δεν είναι ακόμη γνωστές συγκεκριμένες λεπτομέρειες.
  • Μηνύματα: Το iOS 18 αναμένεται να προσθέσει υποστήριξη RCS στην εφαρμογή Μηνύματα, η οποία θα βελτιώσει την εμπειρία ανταλλαγής μηνυμάτων μεταξύ iPhones και συσκευών Android, επιτρέποντας φωτογραφίες και βίντεο υψηλότερης ανάλυσης, ηχητικά μηνύματα, ενδείξεις πληκτρολόγησης, αποδείξεις ανάγνωσης, ανταλλαγή μηνυμάτων μέσω Wi-Fi και πολλά άλλα. Φημολογείται επίσης ότι η εφαρμογή Messages θα χρησιμοποιεί generative AI για την αποτελεσματικότερη αυτόματη συμπλήρωση προτάσεων.
  • Σημειώσεις: Με το iOS 18, η εφαρμογή Σημειώσεις αναμένεται να μπορεί να εμφανίζει μαθηματικές σημειώσεις, επιτρέποντας στους χρήστες να περιλαμβάνουν περισσότερους τύπους αλγεβρικών εξισώσεων και τύπων στις σημειώσεις. Η εφαρμογή φημολογείται επίσης ότι θα αποκτήσει ένα ενσωματωμένο εργαλείο εγγραφής ήχου, εξαλείφοντας την ανάγκη μετάβασης στην εφαρμογή Voice Memos.
  • Safari: Το iOS 18 είναι πιθανό να προσθέσει έναν βοηθό περιήγησης στο Safari, ο οποίος θα μπορούσε να συνοψίζει ιστοσελίδες και άλλα. Φημολογείται επίσης μια νέα λειτουργία «Web Eraser» που θα επιτρέπει στους χρήστες να αφαιρούν ορισμένα στοιχεία από ιστοσελίδες.
  • Συντομεύσεις: Με το iOS 18, οι χρήστες φέρεται να μπορούν να αυτοματοποιούν πιο εύκολα πολύπλοκες εργασίες με την εφαρμογή Συντομεύσεις.

Αν και δεν πρόκειται για ειδικές εφαρμογές, φημολογείται επίσης ότι η τεχνολογία τεχνητής νοημοσύνης θα επιτρέψει στην εικονική βοηθό Siri του iPhone και στο ενσωματωμένο εργαλείο αναζήτησης Spotlight να ανταποκρίνονται σε πιο σύνθετες ερωτήσεις και ερωτήματα αναζήτησης.

 

Για ακόμα περισσότερες φήμες, δείτε το βίντεο

 

Dimigeo

Dimigeo

Σχετικά με τον συγγραφέα

Dimigeo ο συνήθης ύποπτος, Owner και διαχειριστής της σελίδας dimigeo.gr, αλλά και όλων των social που θα βρείς κάτω. Φανατικός με την εταιρία που μισούμε και αγαπάμε, αυτή με το δαγκωμένο μήλο. Ελα τωρα αλήθεια περίμενες να γράψω περιγραφή για εμένα...

Αφήστε ένα σχόλιο

You may also like

Apple Mac

Τα Mac ενδέχεται να έχουν “Λειτουργία υψηλής ισχύος”

  • 10 Οκτωβρίου, 2021
Με την τελευταία έκδοση beta του macOS Monterey για τους προγραμματιστές φαίνεται να υπάρχει μία Λειτουργία υψηλής ισχύος” που θα
Apple iPad News

Το OLED iPad Air 2022 δεν θα έχει οθόνη Samsung

  • 10 Οκτωβρίου, 2021
Η Apple έριξε άκυρο στην Samsung για την χρήση μιας οθόνης OLED, για ένα επερχόμενο iPad Air 10,9 ιντσών, σύμφωνα