Apple iPhone

Το ProMotion τώρα αναμένεται να παραμείνει αποκλειστικό για τα μοντέλα iPhone 14 Pro, και δεν θα επεκταθεί σε ολόκληρη τη σειρά

Συνεχίζοντας την παράδοση με το iPhone 13 Pro, μόνο τα κορυφαία μοντέλα iPhone 14 θα διαθέτουν την τεχνολογία οθόνης ProMotion της Apple, σύμφωνα με έναν σεβαστό αναλυτή οθόνης Ross Young.

Ο Ross Young, ο οποίος σε πολλές περιπτώσεις έχει λεπτομερείς ακριβείς πληροφορίες για τα μελλοντικά προϊόντα της Apple, είπε σε ένα tweet ότι το ProMotion δεν θα επεκταθεί σε ολόκληρη τη σειρά iPhone 14 και θα παραμείνει αποκλειστικά για τα μοντέλα Pro. Αυτό έρχεται μετά από μια αναφορά νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα που ισχυριζόταν ότι όλα τα μοντέλα της σειράς iPhone 14 θα διαθέτουν τεχνολογία ProMotion.

Στο tweet του, ο Young προτείνει ότι ο κινέζος κατασκευαστής BOE θα είναι ο προμηθευτής οθονών LTPO OLED για μοντέλα iPhone 14 χαμηλότερης τεχνολογίας, αλλά είπε ότι η εταιρεία δεν έχει αρκετή ικανότητα παραγωγής για να το κάνει αυτή τη στιγμή. Η Samsung είναι επί του παρόντος ο αποκλειστικός προμηθευτής οθονών LTPO OLED για τα μοντέλα iPhone 13 Pro, ενώ πέρυσι ισχυρίστηκε ότι η LG θα ξεκινήσει επίσης να κατασκευάζει οθόνες LTPO OLED με την ελπίδα να τις προμηθεύσει στην Apple φέτος.

Η Apple εισήγαγε για πρώτη φορά το ProMotion στο iPhone με τα iPhone 13 Pro‌ και iPhone 13 Pro‌ Max τον Σεπτέμβριο του 2021. Το ProMotion επιτρέπει στην οθόνη να ανανεώνεται αυτόματα έως και 120 Hz για πιο ομαλή εμφάνιση περιεχομένου και κύλιση και έως και 10 Hz για μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας, ανάλογα σχετικά με τον τύπο περιεχομένου στην οθόνη.

Η Apple έχει περιορίσει μέχρι στιγμής το ProMotion σε προϊόντα “Pro”, όπως το iPhone 13 Pro‌, το iPad Pro και τα MacBook Pro 14 ιντσών και 16 ιντσών που κυκλοφόρησαν πρόσφατα.

Η Apple αναμένεται να κυκλοφορήσει τέσσερα μοντέλα iPhone 14 φέτος, συμπεριλαμβανομένων δύο τυπικών μοντέλων 6,1 ιντσών και 6,7 ιντσών και δύο μοντέλων Pro 6,1 ιντσών και 6,7 ιντσών, με το μοντέλο “μίνι” 5,4 ιντσών να καταργείται. Μάθετε περισσότερα για όλα όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής για το ‌iPhone 14‌ διαβάζοντας την περιεκτική μας συλλογή.

Dimigeo

Dimigeo

Σχετικά με τον συγγραφέα

Dimigeo ο συνήθης ύποπτος, Owner και διαχειριστής της σελίδας dimigeo.gr, αλλά και όλων των social που θα βρείς κάτω. Φανατικός με την εταιρία που μισούμε και αγαπάμε, αυτή με το δαγκωμένο μήλο. Ελα τωρα αλήθεια περίμενες να γράψω περιγραφή για εμένα...

Αφήστε ένα σχόλιο

You may also like

iPhone

Το iOS 15.1 Beta 2 διορθώνει το σφάλμα της χρήσης μάσκας στο iPhone 13

  • 10 Οκτωβρίου, 2021
Η Apple έκανε διαθέσιμη τη δεύτερη έκδοση beta του iOS 15.1 στους προγραμματιστές και η ενημέρωση περιλαμβάνει μια διόρθωση για
Apple Mac

Τα Mac ενδέχεται να έχουν “Λειτουργία υψηλής ισχύος”

  • 10 Οκτωβρίου, 2021
Με την τελευταία έκδοση beta του macOS Monterey για τους προγραμματιστές φαίνεται να υπάρχει μία Λειτουργία υψηλής ισχύος” που θα