Apple iPad

Το νέο iPad Air φημολογείται ότι θα κυκλοφορήσει αυτή την άνοιξη με τσιπ A15, 5G, μπροστινή κάμερα Ultra Wide και πολλά άλλα

Η Apple σχεδιάζει να κυκλοφορήσει ένα iPad Air πέμπτης γενιάς με παρόμοια χαρακτηριστικά με το iPad mini έκτης γενιάς, συμπεριλαμβανομένου τσιπ A15 Bionic, μπροστινή κάμερα Ultra Wide 12 megapixel με υποστήριξη Center Stage, 5G για μοντέλα κινητής τηλεφωνίας και Quad-LED True Tone flash, σύμφωνα με το ιαπωνικό blog Mac Otakara.

Επικαλούμενη αξιόπιστες πηγές στην Κίνα, η έκθεση υποστηρίζει ότι το νέο iPad Air θα μπορούσε να ανακοινωθεί μαζί με το iPhone SE τρίτης γενιάς την άνοιξη του 2022.

Το νέο iPad Air θα έχει την ίδια συνολική σχεδίαση με το τρέχον μοντέλο, συμπεριλαμβανομένης μιας πίσω κάμερας με έναν φακό, προσθέτει το άρθρο. Κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο του 2020, το τρέχον iPad Air διαθέτει οθόνη 10,9 ιντσών με λεπτά πλαίσια, κουμπί λειτουργίας Touch ID και θύρα USB-C, με επιλογές χρωμάτων όπως Space Gray, Silver, Green, Rose Gold και Sky Blue.

Η πρώτη εκδήλωση προϊόντος της Apple της χρονιάς πιθανότατα θα πραγματοποιηθεί τον Μάρτιο ή τον Απρίλιο ως συνήθως, σύμφωνα με τον Mark Gurman του Bloomberg, επομένως είναι πιθανό τα νέα μοντέλα iPad Air και iPhone SE να ανακοινωθούν σε αυτήν την εκδήλωση.

Ο Mac Otakara ανέφερε με ακρίβεια ότι το iPad Air τέταρτης γενιάς θα είναι εξοπλισμένο με θύρα USB-C και ότι το πιο πρόσφατο iPad Pro 12,9 ιντσών θα είναι 0,5 χιλιοστά παχύτερο για να μπορεί να φιλοξενήσει οθόνη mini-LED. Από την άλλη πλευρά, ο ιστότοπος έχει κάνει ορισμένους ανακριβείς ισχυρισμούς, συμπεριλαμβανομένου ότι των νέων AirPods Pro ότι θα κυκλοφορούσαν τον Απρίλιο του 2021.

 

Dimigeo

Dimigeo

Σχετικά με τον συγγραφέα

Dimigeo ο συνήθης ύποπτος, Owner και διαχειριστής της σελίδας dimigeo.gr, αλλά και όλων των social που θα βρείς κάτω. Φανατικός με την εταιρία που μισούμε και αγαπάμε, αυτή με το δαγκωμένο μήλο. Ελα τωρα αλήθεια περίμενες να γράψω περιγραφή για εμένα...

Αφήστε ένα σχόλιο

You may also like

Apple Mac

Τα Mac ενδέχεται να έχουν “Λειτουργία υψηλής ισχύος”

  • 10 Οκτωβρίου, 2021
Με την τελευταία έκδοση beta του macOS Monterey για τους προγραμματιστές φαίνεται να υπάρχει μία Λειτουργία υψηλής ισχύος” που θα
Apple iPad News

Το OLED iPad Air 2022 δεν θα έχει οθόνη Samsung

  • 10 Οκτωβρίου, 2021
Η Apple έριξε άκυρο στην Samsung για την χρήση μιας οθόνης OLED, για ένα επερχόμενο iPad Air 10,9 ιντσών, σύμφωνα