Apple iPhone

Οι πρώτες υποτιθέμενες CAD του iPhone 14 Pro

Το τεχνολογικό ιστολόγιο 91Mobiles με έδρα την Ινδία δημοσίευσε μια σειρά από renders την Τετάρτη που ισχυρίζεται ότι βασίζονται σε διαρροές εργοστασιακών εικόνων CAD του επερχόμενου iPhone 14 Pro της Apple.

Η Apple αναμένεται ευρέως να αφαιρέσει την εγκοπή στα μοντέλα Pro της σειράς iPhone 14 και οι εικόνες προσφέρουν μια ιδέα για το πώς θα φαίνεται η κορυφαία συσκευή της Apple με εγκοπές σε σχήμα τρύπας και σε σχήμα χαπιού κοντά στο επάνω μέρος της οθόνης.

Οι συγκλίνουσες φήμες και οι διαρροές υποδεικνύουν ότι, ελλείψει εγκοπής, θα χρησιμοποιηθεί μια τρύπα για το Face ID, ενώ η αποκοπή σε σχήμα χαπιού υποτίθεται ότι θα φιλοξενεί την μπροστινή κάμερα και την κάμερα υπερύθρων Face ID. Οι εικόνες CAD δείχνουν ότι η γρίλια των ηχείων θα παραμείνει ενσωματωμένη στο επάνω πλαίσιο.

Σε αντίθεση με μια φήμη, το πίσω μέρος της συσκευής φαίνεται σε μεγάλο βαθμό αμετάβλητο από το iPhone 13 Pro, με τη διάταξη τριών φακών να στεγάζεται σε ένα εξόγκωμα κάμερας που προεξέχει από το πλαίσιο. Τον Σεπτέμβριο, ο YouTuber Jon Prosser ισχυρίστηκε ότι το iPhone 14 θα έχει παχύτερο σασί που δεν θα επιτρέπει κανένα εξόγκωμα στις κάμερας, με τους φακούς, το φλας LED και τον σαρωτή LiDAR να βρίσκονται στο ίδιο επίπεδο με το πίσω γυαλί, αλλά αυτό δεν είναι αυτό που φαίνεται εδώ.

Οι πηγές της Prosser ισχυρίστηκαν επίσης ότι τα νέα μοντέλα θα έχουν στρογγυλά κουμπιά έντασης ήχου και επανασχεδιασμένες γρίλιες ηχείων και μικροφώνου, αλλά και πάλι, αυτές οι τελευταίες απεικονίσεις CAD δείχνουν μόνο τα ίδια επιμήκη κουμπιά και γρίλιες που οι χρήστες iPhone θα γνωρίζουν ήδη.

Η Apple αναμένεται να κυκλοφορήσει τέσσερα μοντέλα της σειράς iPhone 14 φέτος, αποτελούμενα από δύο μεγέθη 6,1 ιντσών και δύο μεγέθη 6,7 ιντσών, αφήνοντας έτσι τη «μίνι» έκδοση παραλλαγή που είδαμε στις σειρές iPhone 12 και iPhone 13. Οι εγκοπές σε σχήμα τρύπας και χαπιού αναμένεται να εμφανίζονται μόνο στις εκδόσεις iPhone 14 Pro, ενώ iPhone 14 θα συνεχίσουν να έχουν εγκοπή.

Έχει επίσης υποστηριχθεί ότι η Apple θα επιδιώξει να διαφοροποιήσει περαιτέρω το Pro και το μη Pro φέτος, καθώς μόνο τα μοντέλα Pro θα λάβουν νέο επεξεργαστή A16 Bionic, ενώ τα μη Pro μοντέλα θα διαθέτουν τον ίδιο επεξεργαστή A15 που υπάρχει στο iPhone 13 σειρά.

Η τελευταία φήμη είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα, ειδικά προέρχεται από τον έγκριτο αναλυτή Ming-Chi Kuo. Την τελευταία φορά που η Apple χρησιμοποίησε ξανά επεξεργαστή προηγούμενης γενιάς σε ένα νέο κορυφαίο μοντέλο iPhone, θα πρέπει να επιστρέψετε στο αρχικό iPhone και το iPhone 3G, τα οποία χρησιμοποιούσαν πανομοιότυπα τσιπ ARM ​​11 στα 412 MHz.

Dimigeo

Dimigeo

Σχετικά με τον συγγραφέα

Dimigeo ο συνήθης ύποπτος, Owner και διαχειριστής της σελίδας dimigeo.gr, αλλά και όλων των social που θα βρείς κάτω. Φανατικός με την εταιρία που μισούμε και αγαπάμε, αυτή με το δαγκωμένο μήλο. Ελα τωρα αλήθεια περίμενες να γράψω περιγραφή για εμένα...

Αφήστε ένα σχόλιο

You may also like

iPhone

Το iOS 15.1 Beta 2 διορθώνει το σφάλμα της χρήσης μάσκας στο iPhone 13

  • 10 Οκτωβρίου, 2021
Η Apple έκανε διαθέσιμη τη δεύτερη έκδοση beta του iOS 15.1 στους προγραμματιστές και η ενημέρωση περιλαμβάνει μια διόρθωση για
Apple Mac

Τα Mac ενδέχεται να έχουν “Λειτουργία υψηλής ισχύος”

  • 10 Οκτωβρίου, 2021
Με την τελευταία έκδοση beta του macOS Monterey για τους προγραμματιστές φαίνεται να υπάρχει μία Λειτουργία υψηλής ισχύος” που θα