Apple iPhone

Οι υποτιθέμενες αποδόσεις CAD του iPhone 14

Οι υποτιθέμενες αποδόσεις CAD του iPhone 14 δεν αποκαλύπτουν ουσιαστικά καμία αλλαγή σχεδίασης θα το δούμε, με την ίδια εγκοπή και σχεδίαση και στο πίσω κάμερας

Μετά τις βασικές αποδόσεις του iPhone 14 Pro CAD που κυκλοφόρησαν χθες στο διαδίκτυο, διέρρευσαν νέες εικόνες σήμερα που φέρονται να είναι renders για τα μοντέλα iPhone 14, που δείχνουν την ίδια εγκοπή iPhone 13 και σχεδιασμό ίδιο στις πίσω κάμερες.

Τα renders, τα οποία κοινοποιήθηκαν από το MySmartPrice, τα οποία ελήφθησαν μέσω ενός “industry insider”, απεικονίζουν ένα πολύ παρόμοιο σχέδιο για τα υποτιθέμενα δύο μοντέλα της σειράς iPhone 14 σε σύγκριση με το iPhone 13.

Η Apple έκανε μικρές σχεδιαστικές αλλαγές στο iPhone 13 σε σύγκριση με το iPhone 12, με κύρια αλλαγή τη νέα διάταξη της κάμερας. Η ενημερωμένη διάταξη της διαγώνιας κάμερας από το iPhone 13 θα μεταφερθεί στο iPhone 14 χωρίς αλλαγές, σύμφωνα με τα αρχεία CAD. Το MySmartPrice σημειώνει, ωστόσο, ότι η κάμερα στο πίσω μέρος φαίνεται να “έχει λάβει μια μικρή ανανέωση και φαίνεται να έχει ένα παχύτερο πλαίσιο γυαλιού που περιβάλλει το περίβλημα”.

Όσον αφορά την εγκοπή, η Apple το έκανε μικρότερο μειώνοντάς το σε μέγεθος αλλά αυξάνοντάς το σε ύψος στο iPhone 13 σε σύγκριση με το iPhone 12. Η Apple σχεδιάζει να παραμείνει με την ίδια εγκοπή στα βασικά μοντέλα iPhone 14, σύμφωνα με τα renders, τα οποία δεν δείχνουν αξιοσημείωτη διαφορά στο μέγεθος ή στο σχεδιασμό.

Η Apple φέρεται να σχεδιάζει να ανακοινώσει τέσσερα νέα μοντέλα iPhone 14 το ερχόμενο φθινόπωρο, συμπεριλαμβανομένων δύο μεγεθών 6,1 ιντσών και δύο 6,7 ιντσών. Το iPhone 14 και το iPhone 14 Max, πιθανές ονομασίες για τα δύο μοντέλα, θα διατηρήσουν την ίδια εγκοπή και τη συνολική σχεδίαση με το τρέχον iPhone 13. Τα iPhone 14 Pro και iPhone 14 Pro Max θα λάβουν μια πιο αισθητή αλλαγή σχεδίασης – αφαιρώντας την εγκοπή.

Για πρώτη φορά στο κορυφαίο iPhone της από την παρουσίαση του ‌iPhone‌ X το 2017, η Apple σχεδιάζει να καταργήσει την εγκοπή στα high-end μοντέλα iPhone 14. Παρόλο που η οθόνη δεν θα είναι εντελώς απαλλαγμένη από εισβολές, όπως ελπίζουν ορισμένοι πελάτες, θα διαθέτει μια εγκοπή σε σχήμα χαπιού και κυκλική εγκοπή στο επάνω μέρος της οθόνης που καταλαμβάνει λιγότερο χώρο από μια εγκοπή.

Φήμες και διαρροές δείχνουν ότι η Apple θέλει να διαφοροποιήσει περαιτέρω τα iPhone «Pro» από τα μοντέλα χαμηλότερης κατηγορίας. Τα σημερινά renders για το iPhone 14 αποκαλύπτουν πολύ λίγες σχεδιαστικές αλλαγές σε σύγκριση με το iPhone 13. Επιπλέον, το iPhone 14 μπορεί να διαθέτει ακόμη και το ίδιο τσιπ A15 Bionic από το iPhone 13. Όπως κάθε χρόνο, η Apple αναμένεται να βελτιώσει τις κάμερες στο φετινό νέο iPhone, επομένως μένει να δούμε τι ακριβώς σχεδιάζει να αλλάξει η Apple με το iPhone 14 σε σύγκριση με το τρέχον βασικό μοντέλο iPhone.
Για μια σύνοψη όλων όσων γνωρίζουμε για τη σειρά iPhone 14‌, ανατρέξτε στη συλλογή μας.

Dimigeo

Dimigeo

Σχετικά με τον συγγραφέα

Dimigeo ο συνήθης ύποπτος, Owner και διαχειριστής της σελίδας dimigeo.gr, αλλά και όλων των social που θα βρείς κάτω. Φανατικός με την εταιρία που μισούμε και αγαπάμε, αυτή με το δαγκωμένο μήλο. Ελα τωρα αλήθεια περίμενες να γράψω περιγραφή για εμένα...

Αφήστε ένα σχόλιο

You may also like

iPhone

Το iOS 15.1 Beta 2 διορθώνει το σφάλμα της χρήσης μάσκας στο iPhone 13

  • 10 Οκτωβρίου, 2021
Η Apple έκανε διαθέσιμη τη δεύτερη έκδοση beta του iOS 15.1 στους προγραμματιστές και η ενημέρωση περιλαμβάνει μια διόρθωση για
Apple Mac

Τα Mac ενδέχεται να έχουν “Λειτουργία υψηλής ισχύος”

  • 10 Οκτωβρίου, 2021
Με την τελευταία έκδοση beta του macOS Monterey για τους προγραμματιστές φαίνεται να υπάρχει μία Λειτουργία υψηλής ισχύος” που θα