Apple iPhone News

Μόνο τα μοντέλα iPhone 14 Pro θα έχουν τσιπ «A16», τα τυπικά μοντέλα θα διατηρήσουν το A15

Μόνο τα μοντέλα iPhone 14 Pro θα έχουν το τσιπ “A16”, ενώ τα τυπικά μοντέλα iPhone 14 θα διατηρήσουν το τσιπ A15 Bionic από το iPhone 13, σύμφωνα με τον αναλυτή της Apple Ming-Chi Kuo.

Σε ένα tweet, ο Kuo είπε ότι το “iPhone 14 Pro” 6,1 ιντσών και το “iPhone 14 Pro‌ Max” 6,7 ιντσών θα λάβουν το τσιπ A16, ενώ το 6,1 ιντσών “iPhone 14‌” και το “iPhone 1″ 6,7 ιντσών Max” θα διατηρήσει το ίδιο τσιπ A15 από τη σειρά του iPhone 13.

Τα δύο πιο προσιτά μοντέλα iPhone που διατηρούν το ίδιο τσιπ με το προηγούμενο έτος θα μπορούσαν να αποτελέσουν ένα σημαντικό νέο σημείο διαφοροποίησης μεταξύ των μοντέλων iPhone του τυπικού και του “Pro”. Στο μέλλον, φαίνεται εύλογο ότι η Apple θα μπορούσε να προσφέρει ένα νέο τσιπ μόνο με τα μοντέλα “Pro”, προτού στη συνέχεια πέσει στα δύο φθηνότερα μοντέλα iPhone το επόμενο έτος.

Ο Kuo πρόσθεσε ότι και τα τέσσερα μοντέλα iPhone 14 είναι πιθανό να διαθέτουν μνήμη 6 GB, με τα τυπικά μοντέλα iPhone 14 να έχουν μνήμη LPDDR 4X και τα μοντέλα iPhone 14 Pro να διαθέτουν μνήμη LPDDR 5.

Επί του παρόντος, το iPhone 13 mini και το iPhone 13 διαθέτουν μνήμη 4 GB, ενώ τα iPhone 13 Pro και iPhone 13 Pro Max διαθέτουν 6 GB μνήμης. Αυτά τα ποσά παραμένουν αμετάβλητα από τη σειρά iPhone 12. Για τη σειρά iPhone 14, ο Kuo αναφέρει, ότι όλα τα μοντέλα θα διαθέτουν 6 GB RAM, αλλά η μνήμη LPDDR 5 του iPhone 14 Pro και του iPhone 14 Pro Max θα είναι έως και μιάμιση φορά ταχύτερη και έως και 30 τοις εκατό πιο αποδοτική ενέργεια.

Ο ισχυρισμός του Kuo έρχεται σε αντίθεση με μια φήμη του Jeff Pu της Haitong International Securities, η οποία αναφέρει ότι τα μοντέλα iPhone 14 Pro θα διαθέτουν 8 GB RAM, την ίδια ποσότητα με τα μοντέλα Samsung Galaxy S22. Τούτου λεχθέντος, ο Pu έχει ανάμεικτο ιστορικό με τις φήμες της Apple. Για παράδειγμα, ισχυρίστηκε με ακρίβεια ότι τα μοντέλα MacBook Pro και iPad Pro 16 ιντσών με οθόνες mini-LED θα κυκλοφορούσαν το 2021, αλλά ήταν λάθος σχετικά με τα HomePods με κάμερες ανίχνευσης 3D που θα κυκλοφορήσουν το 2019. Αυτό μπορεί να φέρει υπό αμφισβήτηση τη φήμη RAM των 8 GB τώρα ότι ο Kuo, ένας πιο εδραιωμένος αναλυτής στον χώρο της Apple με καλύτερο ιστορικό, ισχυρίζεται το αντίθετο.

Dimigeo

Dimigeo

Σχετικά με τον συγγραφέα

Dimigeo ο συνήθης ύποπτος, Owner και διαχειριστής της σελίδας dimigeo.gr, αλλά και όλων των social που θα βρείς κάτω. Φανατικός με την εταιρία που μισούμε και αγαπάμε, αυτή με το δαγκωμένο μήλο. Ελα τωρα αλήθεια περίμενες να γράψω περιγραφή για εμένα...

Αφήστε ένα σχόλιο

You may also like

iPhone

Το iOS 15.1 Beta 2 διορθώνει το σφάλμα της χρήσης μάσκας στο iPhone 13

  • 10 Οκτωβρίου, 2021
Η Apple έκανε διαθέσιμη τη δεύτερη έκδοση beta του iOS 15.1 στους προγραμματιστές και η ενημέρωση περιλαμβάνει μια διόρθωση για
Apple Mac

Τα Mac ενδέχεται να έχουν “Λειτουργία υψηλής ισχύος”

  • 10 Οκτωβρίου, 2021
Με την τελευταία έκδοση beta του macOS Monterey για τους προγραμματιστές φαίνεται να υπάρχει μία Λειτουργία υψηλής ισχύος” που θα