Apple

Η Epic Games θα φέρει το Fortnite στο iPad στην ΕΕ

Με την Apple να υποχρεούται σύντομα να μεταφέρει τις ίδιες αλλαγές στην ΕΕ που έκανε στο iPhone και στο iPad, η Epic Games επιβεβαίωσε σήμερα ότι θα κυκλοφορήσει το Fortnite για το iPad.

Η Epic Games εργάζεται ήδη για την κυκλοφορία μιας έκδοσης του Fortnite για iPhone στην ΕΕ, με το παιχνίδι να είναι διαθέσιμο από το επερχόμενο Epic Games Store, μια εναλλακτική αγορά εφαρμογών. Η έκδοση του Fortnite για iPhone έρχεται «σύντομα», ενώ η έκδοση για iPad θα ακολουθήσει «φέτος».

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή δήλωσε σήμερα το πρωί ότι το iPadOS, το λειτουργικό σύστημα που έχει σχεδιαστεί για να τρέχει στο iPad, θεωρείται ψηφιακός φρουρός σύμφωνα με την πράξη της ΕΕ για τις ψηφιακές αγορές (DMA). Ως αποτέλεσμα, η Apple έχει έξι μήνες προθεσμία για να συμμορφωθεί με τις απαιτήσεις που θέτει η DMA, και έχουμε ήδη δει τις απαιτήσεις αυτές να εφαρμόζονται στο iPhone.

Από το iOS 17.4, οι χρήστες iPhone στην Ευρωπαϊκή Ένωση μπορούν να κατεβάζουν εφαρμογές από εναλλακτικές αγορές εφαρμογών αντί για το App Store, ενώ από το iOS 17.5, οι εφαρμογές είναι διαθέσιμες απευθείας από τις ιστοσελίδες των προγραμματιστών. Αυτή τη στιγμή, μόνο οι εφαρμογές iPhone μπορούν να ληφθούν εκτός του App Store, αλλά η Apple θα πρέπει να επεκτείνει αυτή τη λειτουργία και στο iPad.

Εντός έξι μηνών, οι χρήστες της ΕΕ θα μπορούν να κατεβάζουν εφαρμογές iPad από εναλλακτικές αγορές εφαρμογών και από ιστότοπους. Όπως και με τις ενημερώσεις για το iPhone, οι επερχόμενες αλλαγές περιορίζονται στην Ευρωπαϊκή Ένωση και το οικοσύστημα εφαρμογών iPad θα λειτουργεί ως έχει στον υπόλοιπο κόσμο.

Dimigeo

Dimigeo

Σχετικά με τον συγγραφέα

Dimigeo ο συνήθης ύποπτος, Owner και διαχειριστής της σελίδας dimigeo.gr, αλλά και όλων των social που θα βρείς κάτω. Φανατικός με την εταιρία που μισούμε και αγαπάμε, αυτή με το δαγκωμένο μήλο. Ελα τωρα αλήθεια περίμενες να γράψω περιγραφή για εμένα...

Αφήστε ένα σχόλιο

You may also like

Apple Mac

Τα Mac ενδέχεται να έχουν “Λειτουργία υψηλής ισχύος”

  • 10 Οκτωβρίου, 2021
Με την τελευταία έκδοση beta του macOS Monterey για τους προγραμματιστές φαίνεται να υπάρχει μία Λειτουργία υψηλής ισχύος” που θα
Apple iPad News

Το OLED iPad Air 2022 δεν θα έχει οθόνη Samsung

  • 10 Οκτωβρίου, 2021
Η Apple έριξε άκυρο στην Samsung για την χρήση μιας οθόνης OLED, για ένα επερχόμενο iPad Air 10,9 ιντσών, σύμφωνα