Apple

Στις 7 Μαΐου έρχεται η επόμενη εκδήλωση της Apple | Tι νέο θα δούμε;

Η Apple προωθεί την επερχόμενη εκδήλωση «Let loose» χρησιμοποιώντας έξι καλλιτεχνικά λογότυπα εν μέσω της προσδοκίας ότι πρόκειται να ανακοινωθεί ένα νέο Apple Pencil.

Τα έξι διαφορετικά λογότυπα εμφανίζονται τυχαία κατά την ανανέωση της αρχικής σελίδας της Apple. Το 2018, η Apple προώθησε την εκδήλωση «There’s more in the making», στην οποία παρουσιάστηκε το ριζικά επανασχεδιασμένο iPad Pro και το Apple Pencil δεύτερης γενιάς, χρησιμοποιώντας περισσότερα από 350 μοναδικά λογότυπα της Apple.

Τα καλλιτεχνικά λογότυπα πιθανότατα παραπέμπουν στις δυνατότητες εικονογράφησης και γραφιστικής σχεδίασης του iPad Pro και του Apple Pencil, τα οποία αναμένεται να λάβουν σημαντική ανανέωση υλικού στην εκδήλωση. Το κύριο έργο τέχνης που χρησιμοποιείται για την προώθηση της εκδήλωσης περιλαμβάνει το Apple Pencil και ο CEO της Apple Tim Cook υπαινίχθηκε σήμερα τη σημασία του αξεσουάρ για την εκδήλωση σε μια νέα ανάρτηση στο X (πρώην Twitter):

Η εκδήλωση θα γίνει την Τρίτη 7 Μαΐου στις 7 π.μ. για της Αμερική στην Ελλάδα θα είναι περίπου 2:00π.μ. (ξημερώματα δηλαδή), με ζωντανή μετάδοση που θα είναι διαθέσιμη στο Apple.com και στο YouTube ως συνήθως. Η πρόσκληση της εκδήλωσης έχει το σλόγκαν “Let Loose” και δείχνει μια καλλιτεχνική απεικόνιση ενός Apple Pencil, υποδηλώνοντας ότι τα iPads θα είναι στο επίκεντρο της εκδήλωσης.

Η πρόσκληση της εκδήλωσης δεν αναφέρει ένα προσωπικό στοιχείο, με την Apple να καλεί τα μέσα ενημέρωσης να παρακολουθήσουν online μαζί με το ευρύ κοινό.
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, η Apple αναμένεται να ανακοινώσει νέα μοντέλα iPad Pro και iPad Air, μαζί με ανανεωμένα αξεσουάρ Apple Pencil και Magic Keyboard.

Ακολουθούν όλα όσα έχουν φημολογηθεί:

  • Δύο νέα μοντέλα iPad Pro με το chip M3, οθόνες OLED, λεπτότερο περίβλημα, λεπτότερα πλαίσια, επιλογή ματ οθόνης, μπροστινή κάμερα με προσανατολισμό στο τοπίο, άλλες αλλαγές στο σχεδιασμό και πιθανώς ασύρματη φόρτιση MagSafe.
  • Δύο νέα μοντέλα iPad Air με το chip M2 και μια μπροστινή κάμερα προσανατολισμένη στο τοπίο, συμπεριλαμβανομένου ενός iPad Air 12,9 ιντσών με οθόνη mini-LED για πρώτη φορά.
  • Ένα νέο Magic Keyboard για το iPad Pro με περίβλημα από αλουμίνιο, μεγαλύτερο trackpad και άλλες σχεδιαστικές βελτιώσεις.
  • Ένα νέο Apple Pencil, το οποίο μπορεί να έχει μια νέα χειρονομία “squeeze” για ορισμένες ενέργειες και να υποστηρίζει τελικά το visionOS.

Η Apple δεν έχει κυκλοφορήσει νέα iPad από τα τέλη του 2022, οπότε αυτή η εκδήλωση άργησε να έρθει. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί λίγο περισσότερο από ένα μήνα πριν από το ετήσιο συνέδριο προγραμματιστών WWDC της Apple, το οποίο διαρκεί από τις 10 έως τις 14 Ιουνίου.

Dimigeo

Dimigeo

Σχετικά με τον συγγραφέα

Dimigeo ο συνήθης ύποπτος, Owner και διαχειριστής της σελίδας dimigeo.gr, αλλά και όλων των social που θα βρείς κάτω. Φανατικός με την εταιρία που μισούμε και αγαπάμε, αυτή με το δαγκωμένο μήλο. Ελα τωρα αλήθεια περίμενες να γράψω περιγραφή για εμένα...

Αφήστε ένα σχόλιο

You may also like

Apple Mac

Τα Mac ενδέχεται να έχουν “Λειτουργία υψηλής ισχύος”

  • 10 Οκτωβρίου, 2021
Με την τελευταία έκδοση beta του macOS Monterey για τους προγραμματιστές φαίνεται να υπάρχει μία Λειτουργία υψηλής ισχύος” που θα
Apple iPad News

Το OLED iPad Air 2022 δεν θα έχει οθόνη Samsung

  • 10 Οκτωβρίου, 2021
Η Apple έριξε άκυρο στην Samsung για την χρήση μιας οθόνης OLED, για ένα επερχόμενο iPad Air 10,9 ιντσών, σύμφωνα