Apple iPhone News

Η Apple κυκλοφόρησε σήμερα το iOS 15.0.2

Η Apple κυκλοφόρησε σήμερα το iOS 15.0.2, τη δεύτερη ενημέρωση του λειτουργικού συστήματος iOS 15 που κυκλοφόρησε τον Σεπτέμβριο. Το iOS 15.0.2 έρχεται μιάμιση εβδομάδα μετά την κυκλοφορία του iOS 15.0.1, είναι μια ενημέρωση διόρθωσης σφαλμάτων κυρίως.


Μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν την ενημέρωση iOS 15.0.2 και το λογισμικό είναι διαθέσιμο σε όλες τις συσκευές. Για πρόσβαση στο νέο λογισμικό, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις> Γενικά> Ενημέρωση λογισμικού.

Σύμφωνα με τις σημειώσεις έκδοσης της Apple, η ενημέρωση επιδιορθώνει ένα πρόβλημα που θα μπορούσε να προκαλέσει εξαφάνιση εικόνων που έχουν αποθηκευτεί στη Βιβλιοθήκη φωτογραφιών σας από τα Μηνύματα μετά τη διαγραφή του σχετικού μηνύματος.

Το iOS 15.0.2 διορθώνει επίσης ένα ζήτημα που θα μπορούσε να προκαλέσει τη σύνδεση του iPhone Leather Wallet με το MagSafe στο Find My και ένα σφάλμα που θα μπορούσε να προκαλέσει την εμφάνιση των AirTags στην καρτέλα Εύρεση στοιχείων μου. Υπάρχει μια διόρθωση για ένα σφάλμα CarPlay που θα μπορούσε να προκαλέσει το CarPlay να αποτύχει να ανοίξει εφαρμογές ήχου και ένα ζήτημα που θα μπορούσε να προκαλέσει την επαναφορά της συσκευής ή την αποτυχία των ενημερώσεων σε μοντέλα iPhone 13. όταν χρησιμοποιείτε το Finder ή το iTunes. Οι σημειώσεις πλήρους κυκλοφορίας της Apple είναι παρακάτω:

 

Αυτή η ενημέρωση περιλαμβάνει διορθώσεις σφαλμάτων για το iPhone σας:
– Οι φωτογραφίες που έχουν αποθηκευτεί στη βιβλιοθήκη σας από τα Μηνύματα θα μπορούσαν να διαγραφούν μετά την αφαίρεση της σχετικής συνομιλίας ή μηνύματος
– Δερμάτινο πορτοφόλι iPhone με MagSafe ενδέχεται να μην συνδεθεί στο Find My
– Το AirTag ενδέχεται να μην εμφανίζεται στην καρτέλα Εύρεση των στοιχείων μου
– Το CarPlay ενδέχεται να μην ανοίξει εφαρμογές ήχου ή να αποσυνδεθεί κατά την αναπαραγωγή
– Η επαναφορά ή η ενημέρωση συσκευής ενδέχεται να αποτύχει κατά τη χρήση του Finder ή του iTunes για μοντέλα iPhone 13

Για πληροφορίες σχετικά με το περιεχόμενο ασφαλείας των ενημερώσεων λογισμικού της Apple, επισκεφθείτε αυτόν τον ιστότοπο:
https://support.apple.com/kb/HT201222

Η Apple κυκλοφόρησε επίσης το iPadOS 15.0.2 για μοντέλα iPad, με διορθώσεις για το σφάλμα Messages, το σφάλμα AirTag και ένα σφάλμα που θα μπορούσε να προκαλέσει αποτυχία επαναφοράς ή ενημέρωσης συσκευής σε iPad mini 6 όταν χρησιμοποιείτε το Finder ή το iTunes.

Η σελίδα υποστήριξης ασφαλείας της Apple για τις ενημερώσεις αναφέρει ότι το iOS και το iPadOS 15.0.2 αντιμετωπίζουν ένα θέμα ευπάθειας που θα μπορούσε να επιτρέψει σε μια εφαρμογή να εκτελέσει αυθαίρετο κώδικα, ένα σφάλμα που η Apple λέει ότι θα μπορούσε να έχει χρησιμοποιηθεί εύκολα.

Για το λόγο αυτό, όλοι οι χρήστες θα πρέπει να φροντίσουν να ενημερώσουν το πιο πρόσφατο λογισμικό το συντομότερο δυνατό.

Dimigeo

Dimigeo

Σχετικά με τον συγγραφέα

Dimigeo ο συνήθης ύποπτος, Owner και διαχειριστής της σελίδας dimigeo.gr, αλλά και όλων των social που θα βρείς κάτω. Φανατικός με την εταιρία που μισούμε και αγαπάμε, αυτή με το δαγκωμένο μήλο. Ελα τωρα αλήθεια περίμενες να γράψω περιγραφή για εμένα...

Αφήστε ένα σχόλιο

You may also like

iPhone

Το iOS 15.1 Beta 2 διορθώνει το σφάλμα της χρήσης μάσκας στο iPhone 13

  • 10 Οκτωβρίου, 2021
Η Apple έκανε διαθέσιμη τη δεύτερη έκδοση beta του iOS 15.1 στους προγραμματιστές και η ενημέρωση περιλαμβάνει μια διόρθωση για
Apple Mac

Τα Mac ενδέχεται να έχουν “Λειτουργία υψηλής ισχύος”

  • 10 Οκτωβρίου, 2021
Με την τελευταία έκδοση beta του macOS Monterey για τους προγραμματιστές φαίνεται να υπάρχει μία Λειτουργία υψηλής ισχύος” που θα