Apple iPhone News

Τι θα λέγατε για ένα iPhone SE 3 φημολογείται ότι θα διαθέτει σχέδιο σαν το iPhone XR με Touch ID και θα είναι το τελευταίο smartphone LCD της Apple

Το iPhone SE τρίτης γενιάς της Apple θα διαθέτει σχεδιασμό που μοιάζει με το iPhone XR με Touch ID και θα είναι το τελευταίο iPhone της εταιρείας με οθόνη LCD, σύμφωνα με την κινεζική ιστοσελίδα MyDrivers.

Μια αυτόματη μετάφραση της έκθεσης εξηγεί ότι ο σχεδιασμός του iPhone SE τρίτης γενιάς βασίζεται στο iPhone XR και θα διαθέτει έναν σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων Touch ID ενσωματωμένο στο πλευρικό κουμπί, καθώς και μια οθόνη LCD, το τσιπ A15 Bionic. και θα υποστηρίζει δίκτυο 5G. Η έκθεση σημείωσε ότι η συσκευή αναμένεται να είναι το τελευταίο iPhone της Apple με οθόνη LCD, με τα μελλοντικά iPhone να κινούνται σε OLED ή miniLED.

ΤΟ MyDrivers αναγνώρισε ότι αυτός ο ισχυρισμός έρχεται σε αντίθεση με άλλους πρόσφατους ισχυρισμούς ότι το iPhone SE τρίτης γενιάς θα συνεχίσει με το σχεδιασμό του τρέχοντος μοντέλου δεύτερης γενιάς, και επέμενε ότι αυτό είναι σωστό. Το iPhone SE μοιράζεται αυτήν τη στιγμή την ίδια σχεδίαση με το iPhone 8 που πλέον έχει καταργηθεί, με έναν σαρωτή Touch ID ενσωματωμένο στο Home Button.

Οι φήμες γύρω από τον σχεδιασμό του επόμενου iPhone SE έχουν μπερδευτεί, με φήμες από αξιόπιστες πηγές όπως οι Ming-Chi Kuo και Ross Young να λένε αρχικά ότι η συσκευή θα διαθέτει οθόνη 6,1 ιντσών όπως το iPhone XR, αλλά με πλευρικό Touch ID κουμπί. Φέτος, οι Kuo και Young απέσυραν αυτές τις προσδοκίες, λέγοντας ότι το iPhone SE τρίτης γενιάς θα είχε τον ίδιο σχεδιασμό με το τρέχον μοντέλο με Home Button.

Η σύγχυση γύρω από το iPhone SE μπορεί να εξηγηθεί από το ότι το μοντέλο 6,1 ιντσών είναι δυνητικά το iPhone SE τέταρτης γενιάς. Ο Young αναμένει τώρα ένα iPhone SE τέταρτης γενιάς να κυκλοφορήσει το 2023, με οθόνη 6,1 ιντσών και μπροστινή κάμερα με διάτρηση.

Το MyDrivers είπε ότι το iPhone SE τρίτης γενιάς θα κυκλοφορήσει την άνοιξη του 2022 και θα ξεκινήσει με 64 GB αποθηκευτικού χώρου και την ίδια τιμή εκκίνησης 399 $ του τρέχοντος μοντέλου.

Το MyDrivers έχει όχι και τόσο αξιόπιστο ιστορικό. Ο ιστότοπος λανθασμένα πρότεινε ότι το iPhone 7 Plus θα ονομαζόταν στην πραγματικότητα «iPhone Pro» και το iPad Air τέταρτης γενιάς θα κυκλοφορούσε τον Μάρτιο του 2021, προέβλεψε όμως σωστά ότι το iPhone 7 θα ήταν διαθέσιμο με μνήμη έως και 256 GB αποθηκευτικού χώρου, ότι Το iPad Pro τρίτης γενιάς θα περιέχει ένα τσιπ 7 nm με οκτώ πυρήνες και ότι το iPad Air τέταρτης γενιάς θα διαθέτει μεγαλύτερη οθόνη, το τσιπ A14 Bionic, μια έξυπνη υποδοχή με υποστήριξη Magic Keyboard, μια θύρα USB-C και στερεοφωνικά ηχεία. Όποτε οι άποψης διίστανται ακόμα δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση, η κάτι το οποίο να επιβεβαιώνει και να ξεκαθαρίζει τι θα δούμε τελικά.

Μέρα την ανακοίνωση του Tim Cook ότι θα κυνηγήσει τις εσωτερικές διαρροές, μάλλον θα μείνουν μόνο σε φήμες όλα όσα λένε χωρίς κάτι να επισημοποιήσει κάνει κάτι.

Dimigeo

Dimigeo

Σχετικά με τον συγγραφέα

Dimigeo ο συνήθης ύποπτος, Owner και διαχειριστής της σελίδας dimigeo.gr, αλλά και όλων των social που θα βρείς κάτω. Φανατικός με την εταιρία που μισούμε και αγαπάμε, αυτή με το δαγκωμένο μήλο. Ελα τωρα αλήθεια περίμενες να γράψω περιγραφή για εμένα...

Αφήστε ένα σχόλιο

You may also like

iPhone

Το iOS 15.1 Beta 2 διορθώνει το σφάλμα της χρήσης μάσκας στο iPhone 13

  • 10 Οκτωβρίου, 2021
Η Apple έκανε διαθέσιμη τη δεύτερη έκδοση beta του iOS 15.1 στους προγραμματιστές και η ενημέρωση περιλαμβάνει μια διόρθωση για
Apple Mac

Τα Mac ενδέχεται να έχουν “Λειτουργία υψηλής ισχύος”

  • 10 Οκτωβρίου, 2021
Με την τελευταία έκδοση beta του macOS Monterey για τους προγραμματιστές φαίνεται να υπάρχει μία Λειτουργία υψηλής ισχύος” που θα