Apple iPhone News

Οθόνες iPhone 14 Pro και Pro Max Hole-Punch θα παρέχονται από την LG και τη Samsung

Το iPhone 14 Pro και το iPhone 14 Pro Max του επόμενου έτους θα διαθέτουν οθόνες LTPO OLED με hole-punched που θα παρέχονται από τη Samsung και την LG, σύμφωνα με την κορεατική ιστοσελίδα The Elec.

Οι φήμες ότι τα μοντέλα iPhone του 2022 δεν θα έχουν εγκοπή ξεκίνησαν τον Μάρτιο του τρέχοντος έτους, όταν ο αναλυτής της Apple Ming-Chi Kuo είπε ότι θα υιοθετήσουν αντ ‘αυτού ένα σχέδιο hole-punched, ένα σχέδιο που χρησιμοποιούν οι συσκευές Android εδώ και μερικά χρόνια. Το hole-punch είναι μια εγκοπή στο κέντρο για την μπροστινή κάμερα που επιτρέπει μια μεγαλύτερη περιοχή προβολής αντί για το σημερινό notch.

Ο Kuo πιστεύει ότι τουλάχιστον, τα high-end μοντέλα iPhone θα έχουν σχεδιασμό με τρύπες, αν οι αποδόσεις είναι καλές, όλα τα μοντέλα iPhone που έρχονται το 2022 θα μπορούσαν να έχουν τον ίδιο σχεδιασμό χωρίς notch.

Πιο πρόσφατες φήμες αναφέρουν ότι τα μοντέλα iPhone 14 που δεν είναι Pro, τα οποία θα έχουν διαστάσεις 6,1 και 6,7 ίντσες, θα συνεχίσουν να έχουν notch, με την Apple να περιορίζει τον σχεδιασμό με hole-punched στα πιο ακριβά iPhone. Δεν θα υπάρξει «iPhone 14‌ mini», με τη φετινή επανάληψη της μικρότερης συσκευής να είναι η τελευταία, σύμφωνα με αναφορές.

Σύμφωνα με την τελευταία αναφορά από το The Elec, η Samsung, ο κυρίαρχος προμηθευτής πάνελ OLED της Apple, θα προμηθεύει όλα τα πάνελ με hole-punched για το iPhone 14 Pro 6,1 ιντσών, ενώ θα μοιράζεται παραγγελίες για το iPhone 14 Pro Max 6,7 ιντσών με οθόνη LG για πρώτη φορά.

Η Samsung παρείχε τις notch LTPO TFT OLED πάνελ που χρησιμοποιούνται και στα δύο μοντέλα Pro στη φετινή σειρά iPhone 13, αλλά η LG Display δεν κέρδισε παραγγελίες πάνελ για το iPhone 13, αν και συμμετείχε στην ανάπτυξη των πάνελ με την Apple.

Η απόκτηση ορισμένων παραγγελιών για το iPhone 14 Pro Max είναι επομένως μια μεγάλη ώθηση για την LG, καθώς προσπαθεί να μπει στην πόρτα της αλυσίδας εφοδιασμού iPhone της Apple. Εν τω μεταξύ, επιτρέπει στην Apple να μειώσει την εξάρτησή της από τη Samsung καθώς και να αποκτήσει μόχλευση στις διαπραγματεύσεις τιμών.

Χωρίς notch, η Apple θα εφαρμόσει μια διαφορετική λύση για το Face ID και οι φήμες δείχνουν ότι θα μπορούσε να τοποθετηθεί κάτω από την οθόνη.

Dimigeo

Dimigeo

Σχετικά με τον συγγραφέα

Dimigeo ο συνήθης ύποπτος, Owner και διαχειριστής της σελίδας dimigeo.gr, αλλά και όλων των social που θα βρείς κάτω. Φανατικός με την εταιρία που μισούμε και αγαπάμε, αυτή με το δαγκωμένο μήλο. Ελα τωρα αλήθεια περίμενες να γράψω περιγραφή για εμένα...

Αφήστε ένα σχόλιο

You may also like

iPhone

Το iOS 15.1 Beta 2 διορθώνει το σφάλμα της χρήσης μάσκας στο iPhone 13

  • 10 Οκτωβρίου, 2021
Η Apple έκανε διαθέσιμη τη δεύτερη έκδοση beta του iOS 15.1 στους προγραμματιστές και η ενημέρωση περιλαμβάνει μια διόρθωση για
Apple Mac

Τα Mac ενδέχεται να έχουν “Λειτουργία υψηλής ισχύος”

  • 10 Οκτωβρίου, 2021
Με την τελευταία έκδοση beta του macOS Monterey για τους προγραμματιστές φαίνεται να υπάρχει μία Λειτουργία υψηλής ισχύος” που θα